Şimdi Ara

Aykut Kocaman'ı Özleyen Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben de dahil herkes kıyısından köşesinden mutlaka eleştirmiştir aykut hocamızı. ama şu anda gelinen noktada ersun yanal'la beraber oyun anlamında hiçbir yol kat edemediğimizi görüyoruz. ilk hafta falan demeyin . hazırlık maçları da dahil sene başında oynanan 6-7 maçta da rezalet bir oyun anlayışı ve çok kötü bir futbol vardı. bunun eğer çok büyük bir mucize olmazsa değişeceğini de zannetmiyorum. hiç değilse aykut kocaman 2-0 öne geçtiği maçta mağlup olmazdı. selçuk caner topal gibi adamlarla bir şekilde istediğini elde ederdi ama biz memnun olmazdık. sizce hakkını yemedik mi aykut hocamızın ? elinde emenike, alper, bruno gibi oyuncular varken görmek isterdim aykut kocaman'ı........

• he lan. aykutla alexin birarada olmasini ozledim. gecinemezlerdi ama birlikte oluncada kimsede onlere gecemezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyon un yerine piyon koymak size oyunu kazandırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

he lan. aykutla alexin birarada olmasini ozledim. gecinemezlerdi ama birlikte oluncada kimsede onlere gecemezdi.

keşke 2 sini tekrar birarada görme şansımız olsa. herşeyimi verirdim şu iki efsanenin tekrar dönmesi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

ben de dahil herkes kıyısından köşesinden mutlaka eleştirmiştir aykut hocamızı. ama şu anda gelinen noktada ersun yanal'la beraber oyun anlamında hiçbir yol kat edemediğimizi görüyoruz. ilk hafta falan demeyin . hazırlık maçları da dahil sene başında oynanan 6-7 maçta da rezalet bir oyun anlayışı ve çok kötü bir futbol vardı. bunun eğer çok büyük bir mucize olmazsa değişeceğini de zannetmiyorum. hiç değilse aykut kocaman 2-0 öne geçtiği maçta mağlup olmazdı. selçuk caner topal gibi adamlarla bir şekilde istediğini elde ederdi ama biz memnun olmazdık. sizce hakkını yemedik mi aykut hocamızın ? elinde emenike, alper, bruno gibi oyuncular varken görmek isterdim aykut kocaman'ı........
    niye özleyelim Ersun Yanal Aykut Kocamanı hiç aratmıyo ki, fıtık futboluna aynen devam

• Aykut hocanın gerçekleştirmek istediği idealleri vardı , belki ilerde başarılı olabilirdi ama bu kadar baskıya kimse dayanamaz.
  • Başımızda aziz varken kim gelirse gelsin takımda aynı ruhsuz hava olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onun etkisi gitmedi ki özleyek

ama özlemedim de diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

piyon un yerine piyon koymak size oyunu kazandırmaz.

Imzami atarım bu söze

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Başımızda aziz varken kim gelirse gelsin takımda aynı ruhsuz hava olacak

+1.

Alex'ı harcamasının dısında oynattıgı oyun, benımsedıgı stıl yuzunden her turlu nefretımı almıstır Aykut efendı. Keske Aykut gıderken Azıs Bey'ı de goturseydı dıyenlerdenım.

• AYKUYTTA AYKUT AYKUTTA AYKUT YETER LA BIKTIM VALLAHA BIKTIM . ALEX GİTTİ BURDA ALEXİ ELEŞTİRENLER ALEX HASTASI OLDU KONYA MAÇINA KADAR HERGÜN ALEX KONULARI AÇILIYORUD . KONYA MAÇINDAN SONRA HERGÜN AYKUT KONULARI AÇILMAYA BAŞLANDI . BAŞLATMAYIN AYKUTTANDA ALEXTENDE HEPSİNİN CİĞERİNİ BİLİRİM BEN ,AÇTIRMAYIN AĞZIMI . KENDİ MEFAATLERİ İÇİN FENERBAHÇE TARAFTARINI BİR MENDİL GİBİ KULLANIP ATABİLMEYİ ÇOK İYİ BECEREBİLEN İNSANLARDAN BIKTIM . ŞUAN BİZİM SORUNUMUZ NE HOCA NEDE BAŞKA BİŞEY ŞUAN TEK SORUN AZİZ .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

AYKUYTTA AYKUT AYKUTTA AYKUT YETER LA BIKTIM VALLAHA BIKTIM . ALEX GİTTİ BURDA ALEXİ ELEŞTİRENLER ALEX HASTASI OLDU KONYA MAÇINA KADAR HERGÜN ALEX KONULARI AÇILIYORUD . KONYA MAÇINDAN SONRA HERGÜN AYKUT KONULARI AÇILMAYA BAŞLANDI . BAŞLATMAYIN AYKUTTANDA ALEXTENDE HEPSİNİN CİĞERİNİ BİLİRİM BEN ,AÇTIRMAYIN AĞZIMI . KENDİ MEFAATLERİ İÇİN FENERBAHÇE TARAFTARINI BİR MENDİL GİBİ KULLANIP ATABİLMEYİ ÇOK İYİ BECEREBİLEN İNSANLARDAN BIKTIM . ŞUAN BİZİM SORUNUMUZ NE HOCA NEDE BAŞKA BİŞEY ŞUAN TEK SORUN AZİZ .

azizi de harcatmayız sıze. baska kımse o kadar paralar verıp yıldız futbolcuları getıremez.
    baskan saolsun cok yıldız oynattı bızde. gerco o kadar parayla aldıkları yıldızlar bı halt oynamadan gıttıler. o da ayrı bı mesele hey gıdı ortegalar carloslar. van hoonglar.

• Vizyona bak çay demle. He aykut kocaman ı özledim. Hatta ismail güldüren i de özledim. O da dönsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

piyon un yerine piyon koymak size oyunu kazandırmaz.

uuu büyük laf...

yaz bunu...
  • O kadar vizyonduz değilim çok şükür.Allah birdaha o adamı başımıza getirmeyi nasip rtmesin.allah yazdıysa bozsun

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Başımızda aziz varken kim gelirse gelsin takımda aynı ruhsuz hava olacak

+999999999999

• Tahmin ediyordum ilk mağlubiyette böyle başlıkların açılacağını.Arkadaş bi durun ya sizin olayınız Fenerbahçe değil Aykut Kocaman olmuş.O ilk geldiğinde nasıl başladığını biliyoruz,young boys,paok yeni malatya ve türevlerini de gördük.Ersun Yanal'a onun kadar sabredilse eminim daha iyi futbol oynatır,biraz sabır.Ersun Yanal yerine Guardilo da gelse siz birkaç mağlubiyette böyle başlıklar açardınız. .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.