Şimdi Ara

Aykut Kocaman en iyi yerli winner'dır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih Terim'le kıyaslanır belki ama hayatta diğerleriyle kıyaslanmaz.Ben bu adamın büyük maç kaybettiğini hatırlamıyorum.En basitinden berbat oynanan bir trabzonspor maçını dahi kaybetmedi,ilk yarıyı izlediğimde FB bu maçtan puan çıkaramaz dedim ama adam yine yaptı yapacağını.

Bence AK'da en büyük sıkıntı küçük maçlara pek kafa yormaması,Vardar ve Göztepe maçının başka açıklaması yok.Mesela FB yarın en basitinden bir Liverpool ile oynasa hayatta kaybetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fener Aykut sayesinde 1 puan almadı, Trabzon Ersun yüzünden 2 puan kaybetti. Burak yerine Rodegellayı alsaydı Aykut istifayı çoktan basmıştı.
  • sende en kötü trollsün
  • Tam tersi olmasin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-11 sezonunda trabzona kupa verdi(ziraat)

Kadikoyde evinde gsye 2-0 dan mac verdi.

Kadikoyde kupa verdi

Hicbir sampiyonlar ligi elemesini gecemedi(young boys,spartak uefada da %99.99 ihtimalle vardara elendi ve daha oncesinde paoka elendi

Super kupada iki kez gsye kupa verdi

Arenada gsden 3 yedi

Evet winner..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • winner mı

winter olmasın o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O winnerlık Aykut' un değil: Fenerbahçe' nin. Geçen sene 11 ölü ile oynadığı Beşiktaş maçında Beşiktaş kendi kalesine gol attı gene maçtan puan aldı. Bu sezona kadar Aykut hocayı severdim ama yavaştan deli olduğunu düşünüyorum. Tutturmuş bir çift ön libero vazgeçmiyor. Hadi çift ön libero oynamanı da geçtim bari adam gibi çift ön libero ile oyna. Topal+souza = çam ağacı
  • Öz Troll KabilesiAykut Kocaman en iyi yerli winner'dır. Aykut Kocaman en iyi yerli winner'dır.

• sa winnaaaaa
  • Haşortmanlıyı yedirmeyiz
  • Bu kadar hunharca eleştirilmesine gerek yok. tek bir değişiklikle bu kadro ve taktik anlayışıyla da çok çok başaralı olabilir, inanın buna. tek yapması gereken o kodumun kalesine perde beton dökmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C67CB8A5 -- 25 Ağustos 2017; 13:50:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.