Şimdi Ara

Aykut Kocaman'dan Mesajlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de yarın karşılaşacakları Kasımpaşa maçı öncesi 'Maç günlüğü' kitapçığına açıklamalarda bulundu.

Çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Kocaman, "Yine çok önemli bir lig maçında taraftarımızın huzuruna çıkıyoruz. Dolu tribünler, hiç bitmeyen destek ve coşku Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın olmazsa olmazlarıdır. Bu özelliğimizi koruduğumuz sürece kimse bileğimizi bükemez. Hep anlatmaya çalışıyorum, çok iyi bir kadromuz var. Ancak futbolun bazı gerçekleri var. Takımımız yüz değiştirdi. Çok sayıda yeni oyuncu aramıza katıldı. Takım sporlarında oyuncuların birbirlerine alışması zaman alıyor" diye konuştu.

Kocaman, sorunlar yaşadıklarını ve çok değerli puanlar kaybettiklerini de dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Sorunlar yaşadık, çok değerli puanlar kaybettik. Ama mücadelemiz sürüyor. Aramıza devre arasında katılan arkadaşlarımızla birlikte daha da güç kazandık. 3 kulvarda da zirveyi hedefliyoruz. Kritik günler yaşadığımız şu günlerde; bir olalım, birlik olalım! Tek yumruk olursak başarırız. Güzel günler bizi bekliyor. Yeter ki yılmayalım, hep çalışalım, birbirimize sarılalım."

• Utanmadan hala zaman diyor hey Allah'ım sen sabır ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Utanmadan hala zaman diyor hey Allah'ım sen sabır ver.

1,5 aya takım uçacak
  • Seneye takım çok güzel olcakmış
  • Neredeyse 3 sene oldu, kadroda Daum döneminden kalma pek oyuncu da kalmadı ama hala zaman diyor.
  • 2 ay süre istiyorum bu takım gücünü gösterecek...
  • ona degil 1,5 15 yıl verin zerre değişim olmaz halada polyanna msjlar veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam bir olalım birlik olalım diyor bakıyorum 3 mesaj ayrı gayrı işler peşinde.
    sen fbyi destekle olmassa çaresine yönetim bakar.
    senin görevin desteklemek onların görevi yönetmek hala ayırdına varamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realove19

adam bir olalım birlik olalım diyor bakıyorum 3 mesaj ayrı gayrı işler peşinde.

Ya her zaman ki gibi okumadılar ya da işlerine geldikleri gibi algıladılar. Diğer türlü daha vahim okuduklarını anlamadılar
  • quote:

Birlik olsak ne yazar takım kimlerin eline düştü. Oynanılan oyundan sende zevk almıyorsundur eminim. Yürüyen takımı emekleten adamdır bu aykut kocaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

quote:

Birlik olsak ne yazar takım kimlerin eline düştü. Oynanılan oyundan sende zevk almıyorsundur eminim. Yürüyen takımı emekleten adamdır bu aykut kocaman

ben birlikten bahsediyorum renktaş tabii ki kötü oynadığımızı bende görüyorum.

ama rakipleri bu şekilde koz veriyoruz. bu tartışmalar sene sonuna 2 3 maç kala olması çok normal ama daha çok yol var önümüzde tartışarak zarar veririz şuan sadece.

• quote:

Senin zihniyetin yüzünden Aziz Yıldırım padişah gibi takımın üstüne çöktü, taraftarın en demokratik hakkıdır eleştirmek. Her şeye tamam dediğimiz gibi bu hale geldik.
  • Şu yeni oyuncuların takıma alışması lazım lafına da bayılıyorum. Elalemin oyuncusu çıkıyor oynuyor, onların alışma süreci yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

quote:

Senin zihniyetin yüzünden Aziz Yıldırım padişah gibi takımın üstüne çöktü, taraftarın en demokratik hakkıdır eleştirmek. Her şeye tamam dediğimiz gibi bu hale geldik.

eleştiri dozunda olursa güzel

zamanım olsa sana burda yapılan eleştirilerden bi derleme yapardım ve yüzünün kızarmasını beklerdim ama boş beklemiş olurdum:)

adamlar aykut kocamanın neden takım elbise giymediğine bile taktılar.

neden saçını sağa tarıyor neden sola değil. neden sarı mıçmıyor bile diyecekler yakında.

ayrıca ben eleştirmeyin de demedim ve bu benim haddime değil.

ama şuan eleştiri takıma faydadan çok zarar verir diyorum.

rüyanda aykut kocamanı gör renktaş:))

• Konu yanlış olmuş, Aykut Kocaman'dan Masallar olarak değiştirilmeli.
  • 1 maç kaybettiğinde şampiyon belli olacak ama kendisi hala zaman peşinde bravo.
  • 1.5 ay istememişmi bu sefer.lan eylül ayındada zaman istiyordu,lig bitecek hala zaman istiyor.
    iddia ediyorum bate maçına t.d süz çıksak,futbolcular kendi aralarında kadro kurup oynasalar daha kötü olmazdı.çünkü daha kötü bir oyun olma ihtimali yok
  • quote:

pm..
  • vay be...

dün maçtan sonra neden topic açmadınız siz? Her hafta zevkle okuyordum açtığınız topicleri?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.