Şimdi Ara

Aygıt Yöneticisi Açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ekran kartını güncellemem lazım fakat bilgisayarıma sağ tıklayıp aygıt yonetıcısıne gırmek ıstıyorum ama tıkladıgım zaman acılıp 1 sn sonra gerı kapanıyor acıl yardım edin lütfen.
    Ekran kartını güncellemem lazım "Ati Radeon Hd 4650".
    Yardımlarınızı bekliyorum.

Win7-64bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respectz -- 28 Ocak 2015; 16:20:35 >

• Aygıt yöneticisinde ne yapacaksın. İnternetten driverı indirip kursana.
  • DİSC0VERY kullanıcısına yanıt
    Bulamadım ki Kardeşim.Ekran kartı verdim güncel driveri nereden bulabilirim ?
  • Catalyst Software Suite : http://www2.ati.com/drivers/legacy/13-9-legacy_vista_win7_64_dd_ccc_whql.exe

HydraVision Paketi :http://www2.ati.com/drivers/legacy/13-1-legacy_vista_win7_win8_32-64_hydravision.exe

İlk önce catalyst software suite kur sonra alttakini kur.
  • DİSC0VERY kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Konu kilit.
  • Rica ederim. Sorunu çözdün mü?
  • hocam yetki ile ilgili sorununuz yoksa virüs bulaşmış olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Disk yönetimi Açılmıyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @ascend Yetki ile ilgili sorun derken?
  • combofix ile bence bir tarama yaptır
  • @C0MPUTER Niye tarama yaptırıyor. Ekran kartı driverı kurulacak sadece.
  • görev yöneticisi menüsüne ulaşmasında bir sorun var.. bazı zararlı yazılımlar görev yöneticisinin açılmamasına sebep olabiliyor.. ben de şüphelendiğim için Combofix i önerdim.. ayrıca ingilizcede büyük İ harfi yoktur.. doğrusu DISCOVERY dir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 29 Ocak 2015; 14:10:09 >
  • Nickimi tam okumadın galiba orda O harfide yok 0 (sıfır) var. Ayrıca sorun aygıt yöneticisinin açılmaması değil ekran kartının driverını kurmak. Bize bunu sordu ben de yardımcı oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

Nickimi tam okumadın galiba orda O harfide yok 0 (sıfır) var. Ayrıca sorun aygıt yöneticisinin açılmaması değil ekran kartının driverını kurmak. Bize bunu sordu ben de yardımcı oldum.

benim nickimdeki de SIFIR olduğundan onu görmezden geldim ;) iyi forumlar..
  • Beyler herkeze ilgisinden dolayı teşekkür ederim.Ekran kartını güncelledim sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.