Şimdi Ara

Aydınlar: ''Türk futbolunu en az zararla bu işten çıkaracağız'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Federasyon Başkanı Mehmet Aydınlar, şike soruşturmasıyla ilgili iddianameden sonra karar vereceklerini söyledi. Aydınlar, ligin planlandığı gibi devam edeceğini belirtti.

Aydınlar, özetle şunları söyledi:

“Federasyonun elinde belge yok, bu nedenle herhangi bir soruşturma başlatılmadı. Soruşturma iddianameden sonra başlatılacaktır. Alacağımız karar tüm kesimleri mutlu etmeyecektir. Biz en doğru kararı almaya çalışacağız.

Tüm kamuoyunun desteğini istiyoruz. UEFA ve FIFA’yla birlikte çalışacağız.

Lig planlandığı şekilde devam edecektir. Süper Kupa finali Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacaktır.

Elimizde bilgi-belge olmadan karar vermemiz doğru değil, iddianameyi bekleyeceğiz.

Türk futbolu zor günlerden geçiyor, herkesin sağduyu olması ve bize destek vermesi gerekiyor.

Türk futbolunu en az zararla bu işten çıkaracağız."

http://www.ntvmsnbc.com/id/25231417/

• evet kesinlikle.

• Valla özellikle Fenerbahçe ile ilgili resimleri konmuş..Bence Aydınlar'ın yapabileceği en iyi şey bu durumda buydu.Eğer şike ile suçlanmıyorsa Aziz başkan yapacak birşey yok yani.
    Diğer yandan küme düşürseydi Fenerbahçe'liler ayaklanacak saçma sapan suçlamalarda bulunacaklardı şimdi ise rakip takımlar suçlamalarda bulunuyorlar.Aydınlar daha geleli 2 gün oldu sırf Fenerbahçe'li diye laf atmak oo takımını kolluyor demek mantıksız..Ne yani herkes taraflı mı olmak zorunda ? Yaranılmaz bu millete.
    Daha ortada netleşen bir durum yok ? TFF de biliyor herhalde durumun ciddiyetini ,delil yokmuş ki küme düşme olmadı ? Adamlar bile bile diğer türk takımlarını , milli takımı yakmazlar ..
    hiç kimse maçlara gitmesin artık
    tiyatroya gitsin ikisindede senaryo önceden belli ve rol nasıl olsa
    Daha Fazla Göster
  • Yazıklar olsun,başkada bir şey söylemiyorum.

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

bir de şu var.diyelimki kararlar deliller falan verilmesi 1 seneyi buldu bu arada fener de gene şampiyon oldu.kim hesap verecek?nasıl verecek?

hocam ceza falan almayacaklar işte, kimse o sorumluluğun altına girip böyle karar veremezdi çünkü.
  • iki ucu da sıkıntılı değnek..tff'nin işi kolay değil ama dünyada emsal kararlar var, emsal kararlara göre şikeye karışıp da küme düşürülmeyen bir takım yok benim bildiğim, varsa söyleyin..
    bu durumda tf nasıl olur da soruşturması bitmediği halde bu kadar emsal küme düşürülen takımlar varken feneri nasıl küme düşürmez..

bence tff'nin bu kararı gecicidir, uefa tff'ye muhakkak baskı yapar.
  • Neden TFF en akli selim olani yapip: "Kardesim sorusturma bitip mahkeme karar aciklayana kadar lig iptal, Turk futbol takimlarinin da bu sene FIFA ve UEFA'dan affini istiyoruz, katilmayacagiz" demedi?

Diyemedi?
  • daha önce de söyledim eğer ortada şike varsa ve bu belgelenmişse türk futbolunun en az zararla bu işten sıyrılması ancak ve ancak bu pisliklere bulaşan kim varsa kurum kulup kişi farketmez tümden cezalandırılmasıyla yani bataklığın temizlenmesi ile olur.aksi çaba feneri bu işten sıyırma operasyonundan başka birşey değildir.

Belki o zaman akılları başlarına gelir.

Orijinalden alıntı: bravoecho

Neden TFF en akli selim olani yapip: "Kardesim sorusturma bitip mahkeme karar aciklayana kadar lig iptal, Turk futbol takimlarinin da bu sene FIFA ve UEFA'dan affini istiyoruz, katilmayacagiz" demedi?

Diyemedi?

ne sacmaliyorsun ya ben gidip milyonlarca euro verip transfer yapicam lige avrupaya hazirlancam sonra feneri dusurmemek ugruna gelip ligi kapatcaklar futbolcularim oynamicak form kaybedicek bende yattiklari yerden para vericem? oldu canim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ka1984

yaw inşallah düşüremezler de FIFA milli takımı 10 yıl, UEFA da tüm takımları 3'er yıl men eder o kadar çok istiyorum ki!!!

quote:

Orijinalden alıntı: ka1984

yaw inşallah düşüremezler de FIFA milli takımı 10 yıl, UEFA da tüm takımları 3'er yıl men eder o kadar çok istiyorum ki!!!

akılları zaten başlarında, bilinçli ve korkakça feneri savunuyorlar. fenerin başına bir iş gelirse diye fenerlilerden daha çok ödleri kopuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Neden TFF en akli selim olani yapip: "Kardesim sorusturma bitip mahkeme karar aciklayana kadar lig iptal, Turk futbol takimlarinin da bu sene FIFA ve UEFA'dan affini istiyoruz, katilmayacagiz" demedi?

Diyemedi?

ne sacmaliyorsun ya ben gidip milyonlarca euro verip transfer yapicam lige avrupaya hazirlancam sonra feneri dusurmemek ugruna gelip ligi kapatcaklar futbolcularim oynamicak form kaybedicek bende yattiklari yerden para vericem? oldu canim

Adam gibi yorum yapmayi ogren gel, sonra sana cevap yazarim.

FB taraftarinin agziyla yapilan yoruma cevap mevap yok.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.