Şimdi Ara

Aydın'da Efe'ler NOEL BABA ' nın Kafasına Silah Dayadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Aydın'da Efe'ler NOEL BABA ' nın Kafasına Silah Dayadı

Aydın'ın Nazilli içesinde Alperen Ocakları'na bağlı bir grup, yılbaşı kutlamalarını ilginç bir eylemle protesto etti.

Bence EFE'lerin kıyafetleri daha komik , bu arkadaşlar EFE'lik kavramına zarar vermişler ,
    Noel Baba'nın Antalya'da doğduğu gerçeğinden habersiz , insanlar NOEL ' kutlamıyor ayrıca ,
    Yeni yılı kutluyorlar insanlar istediği gibi eğlenip mutlu olabilirler , yeni kutlandı diye kimse hristiyan olmuyor kaldı ki insanlar hristiyan'da olabilir bu ülkede her dinden etknik kökenden insan yaşamıyor mu ?

Osmanlı birleşik ve devlet değilmiydi her kesimden insanın olduğu.

Ve bence bu tarz insanlara fırsat verseler kim bilir ne kötülükler yaparlar Allah bizi bunlardan korusun ,

Ayrıca Noel Baba nerde doğdu ? Bu ülkenin ,bu toprakların insanı,kemikleri hariç avrupaya gitmemiş bir insan,hayatı boyunca herkeze iyilik yapmış bir insan,başına silah dayamak niye ki ?

Ve bunlar bunu din adına yapıyor bizim dinimizde silaha yer yok zaten bunların kafası IŞID kafasıdır bence.

Fikri olup bilgisi olmayan cahil insanlar.

Ayrıca milli bayramlarımız yasaklanıp kutlanmaz oldu ama bu tarz şeylere sesleri çıkmaz.

• Yine ülkücüler yine komedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Anlasilan noel baba diye noel dayiyi yakalamislar

PSN : Jeopol
  • Videosunun arka planında Osmanlı marşı var ama Efeler Osmanlı'ya karşı baş kaldırmış insanlardı.Cehalete bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 29 Aralık 2016; 11:12:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kişiliksiz kişilerin yapabileceği bir eylem. Eskiden mikrofon gavur malı diyen hocalar misali aptallığın daniskası bir durum. Anca delikanlılığınız filimlerde(polat alemdar) skeçlerde(bu haber) olur sizin.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Bu Alperen Ocaklarındaki elemanlar hepsi oksijen israfı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: adamcan123

Ülkücüler kadar boş bi grup yok.

Bizim yurttada sürü halinde dolaşıp millete karışırlardı.Arkadaşın kız arkadaşıyla gezmesine karışmışlardı birgün.Gittim tek yakaladım karışanı baktım abi çekiyo çakal

Orijinalden alıntı: volkanbravo

quote:

Bizim yurttada sürü halinde dolaşıp millete karışırlardı.Arkadaşın kız arkadaşıyla gezmesine karışmışlardı birgün.Gittim tek yakaladım karışanı baktım abi çekiyo çakal

Böyle yaptıklarında vatanı kurtardıklarını falan sanıyolar ciddiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: volkanbravo

quote:

Böyle yaptıklarında vatanı kurtardıklarını falan sanıyolar ciddiyim.

Kendilerini rezil ediyorlar.Neo osmanlıcı karakteri oturmamış ergen tipler.

• İyi de bunu AKP iktidarı ile na alağası var.. (ironi içerir küfretmeyin)

• Bunların büyük tipleri var bide kahvede sigara çay içerler teröre sövüp ülke kurtarırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkücüler ancak sesi çıkmayan gariplere böyle dayılık yaparlar. Ellerde tespih ülke kurtarırlar. Gıcık oluyorum alayına, hepsi mafyatik, ülkeye katkıları sıfır, hala tarihin tozlu sayfalarında hayaller içinde yaşayan boş beleş insanlar.

Adam bunu görünce sana niye destek versin? Gider Kürte destek verir doğal olarak.

Avrupa’nın PKK'ya olan desteğini bitirmek istiyorsak öncelikle bu primatların faaliyetlerine son verdirmemiz gerekiyor.

Yahu nasil bir ilkellik, nasil bir cahillik, nasil bir teror ideolojisi cocuklara hediye vermekle ozdeslesmis bir figuru dusman olarak kabul eder. Muslumanlari bu cahillige, ilkellige, barbarliga iten sey nedir ? ben bunu anlamakta zorlaniyorum arkadas. Cocuklara hediye veren, insanlara mutluluk veren bir figurun dusman bellenmesi fikri beni asiyor arkadas. Ben bu dusmanligi, bu bagnazligi anlamiyorum.

Sorun nereden kaynaklaniyor ? Sorun Islam'da degilse kimde ? Muslumanlarda mi ?

Muslumanlari bu bagnazlik hallerine iten ne peki ? Islam degil mi ?

cik isin icinden cikabilirsen.
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.