Şimdi Ara

Ayda ilk adım hala gülümsetiyor beni... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
8.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Biz Türkler ancak oturur burada başka ülkelerin yaptığı söylenen bilimsel çalışmalar hakkında bir şeyler söyleriz, o kadar.

CERN ne olacak? Dünya'nın sonu mu geliyor? Depremler CERN yüzünden mi oldu?

Ay'a ayak bastılar mı, basmadılar mı?

Japonlar yapıyor abi...

Onlar bir şeyler yapmışlar. Biz ne yaptık? Çeneye gelince muhteşem bir ülkeyiz ama faaliyete gelince faso fiso.

kesinlikle
    ''Zaman hiç durmadan koşuyor.Eğer durursam birbirinin aynı olan ayak izlerini görürüm onun.Birbirinin aynı olan günlerde yaşarım.Aynı günü tekrar tekrar yaşamak ne verirki bana herşeyin hızla uzaklaştığını düşündürmekten başka..''
  • aynen evde oturup hiçbişey bilmeden lak lak konuşmayı biliyonuz.

aya gidildi az araştırsan internette dolaşan saçma sapan yanıltmacalara inamazsınız.

adamlar 100bin km hıza çıkabilecek motorsuz uzay yelkenlisi yaptılar.

Ayrıca aydan getirilen taşları incelediler sonuçta ayın dünya ile çarpıştığını böylece dünyanın kendi ekseni etrafında döndüğünü buldular.

DH işte %90ı çocuk maden bilmiyonuz yalan yanlış mesaja tıp milleti yalanlara inandırmayın

Aya gitmek artık mantıklı değil çünkü bir şey yok orada. İnsanlığın aradığı şey yeni bir yaşam, yeni kaynaklar. Bütün bunların yanıtıda marsta. 100 içerisinde oraya kurulması planlanan şeyler var, Marsa otel açmak gibi uçuk fikirler var 100 sene sonra. Ancak 100 sene önce neydik biz? Günümüzdeki teknoloji ile 1900'lerin teknolojisi arasında nasıl bir fark var, hayatımız ne kadar değişti? Ben 100 sene sonra bu adamların Mars'a yerleşebileceğine TAMAMEN inanıyorum. Son 100 senede olan şeylerin haddi hesabı yok. Neden olmasın?

Hayır birde adamlar kesin gitmemiştir diyorsunuz. Uzay mekiği yaptınızda gidemedimi aya, motormu çekmedi noldu?

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

Nekadar naif insanlar var.

Halen aya gidilmediğini sanıyorsunuz.

O dönem (1969) soğuk savaşın en kızgın dönemlerinden biriydi.

Sovyetlerle Amerikalılar arasında her alanda kızgın bir rekabet vardı.

Siz sanıyor musunuz ki amerikalılar bir sahtekarlık yapıp gerçekten gitmeseydi,Sovyetler bunu ortaya çıkarıp birleşik devletlerin itibarını sıfıra indirmez miydi?

Sovyetler tarafından incelenmediğini mi sanıyorsunuz?Bütün telsiz konuşmalarını,dünya uzerinde gezen tüm orbital cisimlerin,özellikle amerikalıların,özellikle koca bir Apollo 11 uzay mekiğinin izlediği yörüngeyi takip edilmediğini mi sanıyorsunuz?

Komiksiniz gerçekten bende size gülüyorum.

Az çok ingilizceniz varsa alın okuyun,neden bayrak dalgalanıyormuş,neden fotolarda yıldızlar görünmüyormuş hepsinin mantıklı ve kanıtlı açıklamları var,

http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_Moon_Landing_hoax_conspiracy_theories

Katılıyorum...Rusya şimdiye çıkarırdı hile olsaydı.

• İnsanlar gizem oluşturmaya meraklıdır, şüphecidir.
    Ben ortada bir hile olduğuna inanmıyorum.
    Diyelim ki var. ABD gibi bir ülke tüm iddia edilen basit şeyleri mi atlayacak ? Öyle bir şekilde tezgahlanır, ince detaylarına kadar hesaplanır ki, itiraf edilmedikçe kimsenin ruhu duymaz.
    Sanki mahalle arasında set kuran bir kaç muzipden bahsediyoruz.
  • mytbustersta denendi bunların hepsi myt doğrulandı gerçek yani

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

quote:

Orjinalden alıntı: Basar

hepsinden öte, 1969da gitmişler bi kere, daha sonra neden gitmeyi hiç denemediler bana bunu açıklasınlar gerçekten gitmişler derim

harhangi bir getirisi yok

nasıl yok? bilinmeyen şeyleri öğrenmek de mi getiri sayılmıyor? o zaman bıraksınlar araştırmaları ...

beş kere gidilmese bile yine getirisi yok?
    Bilinmeyen neyi öğrendiğimizi açıklar mısın :)
    k*ç*nda kolları çıkan uzaylıları mı görmedikte bir şey öğrenmedik
    atmosfersiz,soğuk,kütle çekimi az ve solunum yapılamayan bir yer işte :)
    Ne bekliyorsun ki?
    Bildiğin çölün uzay versiyonu :)
    Araştırma amaçlı gidilmedi zaten

• Benim en çok merak ettiğim uzayda o araçla aya indikten sonra nasıl geri yukarı çıktıkları hani roket motoru filan olsa bile bir işe yaramaz çünkü oksijenli bir ortam değil???

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Benim en çok merak ettiğim uzayda o araçla aya indikten sonra nasıl geri yukarı çıktıkları hani roket motoru filan olsa bile bir işe yaramaz çünkü oksijenli bir ortam değil???

Uzay boşluğunda roketlerin oksijene ihtiyacı yok çünkü kullanılan yakıt oksidanıyla birlikte yakıt tanklarında depolanıyor.

Birçok yakıt çeşidi var uzayda kullanılan,buradan ulaşabilirsin(türkçe kaynak vermek isterdim ama malesef yok):

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Rocket_fuels

• quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Benim en çok merak ettiğim uzayda o araçla aya indikten sonra nasıl geri yukarı çıktıkları hani roket motoru filan olsa bile bir işe yaramaz çünkü oksijenli bir ortam değil???

Uzay boşluğunda roketlerin oksijene ihtiyacı yok çünkü kullanılan yakıt oksidanıyla birlikte yakıt tanklarında depolanıyor.

Birçok yakıt çeşidi var uzayda kullanılan,buradan ulaşabilirsin(türkçe kaynak vermek isterdim ama malesef yok):

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Rocket_fuels

Teşekkürler.

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier

• quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Ayda bayağı , KYPSKL var . . Karayel , Poyraz , Lodos . . Ne derseniz deyin

KaYıPSaKaL demek ki aydaymış lise yıllarım aklıma geldi
    11 eylül saldırılarında da amerikanın parmağı olduğu ve bunun gibi pek çok olay da amerikanın parmağının olduğu söyleniyor ve kimi teoriler oldukça mantıklı. Peki dünyada pek çok amerika düşmanı ülke var, her hangi biri bu konuları ispat edebildi mi acaba?
    yani eğer bu aya gitme olayı gerçek olmasaydı sovyetler yakalardı yaklaşımı pek geçerli değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telsim81 -- 20 Şubat 2009; 0:42:48 >
    Hayvan gibi NASA yı kurmuş adamlar karınca gibi çalışıyo sen ne diyosun stüdyo burası diyorsun.Bak sen bende nasa yı uzayla ilgili araştırma yapan bir üs zannediyordum meğerse kocaman bir fotğraf stüdyosuymuş.

NASA için bilgi

http://tr.wikipedia.org/wiki/NASA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 20 Şubat 2009; 17:18:49 >

• arkadaşlar bu konu yıllardır tartışılıyor,
    çıkıldı ya,
    işte bakın ben bile şahidim,
    hatta hatıra fotosu çekildik,
    gölgelere ve ayak izlerine bakın tam gerçek yani
    yıldızlar hepsi var işte

Ayda ilk adım hala gülümsetiyor beni...

ayrıca benim üstümdeki uzay pijaması,
    ayakkabılarde gemide kaldıydı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rondo1194 -- 20 Şubat 2009; 17:20:50 >
    Ölenler hep ihtiyarmı

• Discovery Channel seyretseydiniz neden o bayrağın dalgalandığını bilirdiniz.DC'de sürekli bir deney yapan grup var bilirsiniz.Orda bu olayın açıklaması getirilmişti.

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

Discovery Channel seyretseydiniz neden o bayrağın dalgalandığını bilirdiniz.DC'de sürekli bir deney yapan grup var bilirsiniz.Orda bu olayın açıklaması getirilmişti.

+ 100

Evet

Özelliklede Discovery Science'ı izlerseniz cıkıldığını anlarsınız uzaya

★★★ F E N E R B A H Ç E ★★★
  •  Ayda ilk adım hala gülümsetiyor beni...

HANİ YILDIZ YOK UZAYDA...

Arkadaşlar bu dönmlerde Rus amerikan yarışı vardı.Kim ilk aya çıkacak diye...Ruslar baktı amerikalılar geçiyor bizi ve SAHRA ÇÖLÜ'nde böyle çekimler yaptılar.
    .

Daha sonra Amerikanlar çıktı Ay'a..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 20 Şubat 2009; 18:37:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

HANİ YILDIZ YOK UZAYDA...

Arkadaşlar bu dönmlerde Rus amerikan yarışı vardı.Kim ilk aya çıkacak diye...Ruslar baktı amerikalılar geçiyor bizi ve SAHRA ÇÖLÜ'nde böyle çekimler yaptılar.
    .

Daha sonra Amerikanlar çıktı Ay'a..

Hmm Ruslar yaptı diyorsun yani.

Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will!

• quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

Süperdi bu ya
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.