Şimdi Ara

Ayda ilk adım hala gülümsetiyor beni... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
8.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Zoom-Zoom

http://www.youtube.com/watch?v=GuwyY2DzO2I

Evet bu videoydu...

Teşekkürler hocam...

• quote:

Orjinalden alıntı: dainesee

quote:

Aya ilk inen kişi olan astronotumuzun fotoğrafını çeken yerdeki fotoğrafçı astronot aya ayak basan kaçıncı kişi olmaktadır? O neden adam yerine konmamaktadır? Yoksa o stüdyo görevlisi midir)))
    durum biraz problemli

@ shamsheytani...

Aya 2 astronot gidebilir ama fotoyu çeken kişi fotodaki kişiden daha önce aya ayak basmış olmuyor mu???

iner,ayağını basar, daha sonra fotoğrafçı iner, sonra da fotoğraf için poz verirler..

• quote:

Orjinalden alıntı: dainesee

quote:

Orjinalden alıntı: Zoom-Zoom

http://www.youtube.com/watch?v=GuwyY2DzO2I

Evet bu videoydu...

Teşekkürler hocam...

birçok uzay filmi var bir filmden alıntıdir.
    Airpods

• _____________________________
  • Adamlar o zaman onuda yapmislar ya. Biz 2009 a geldik ne yaptik.

Orjinalden alıntı: eDDiè

Adamlar o zaman onuda yapmislar ya. Biz 2009 a geldik ne yaptik.

Davos'ta artistlik yaptık yetmez mi?

Orjinalden alıntı: Basar

hepsinden öte, 1969da gitmişler bi kere, daha sonra neden gitmeyi hiç denemediler bana bunu açıklasınlar gerçekten gitmişler derim

Kriz var şimdi stüdyo parası vermek kolay mı?

Orjinalden alıntı: badblood1903

bu herşeyi açıklıyo zaten rammstein 4 ever

• Ayda bayrak dalgalanır test ettıler çünkü kanıtlandı

Havasız sürtünmesiz yerçekimin çok az olduğu yerde sürtünme olmayacağı için bayrağı dikerken direği hafif sağa yada sola çevirisen bayrak dalgalanır gibi hareket eder.
    Discovery channelda havasız ortamda kanıtladılar

Orjinalden alıntı: Lee-on!

Dalgalanması normaldir. Uzayda solunum yapılacak oksijen olmaması hava olmadığı anlamına gelmez hatta bezen öyle ki, hortumlar bile oluşabilir...

Uzayda atmosfer yoktur. Yeterli kütleye sahip gök cisimlerinin çevresinde atmosfer vardır ancak ay bildiğim kadarıyla atmosfere sahip olacak kütleye sahip değil.

University of Illinois at Urbana-Champaign (Computer Science)
  • Öncelikle ;

Uzayda hava yoktur demek yanlıştır. Uzayda hava vardır fakat insanların ve bazı canlıların solunum yapması için yeterli değildir. Bu yüzden hava yoktur deniliyor.Ama o ortamda solunum yapabilen canlılar yok mudur vardır belki ama biz bilmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 18 Şubat 2009; 22:44:01 >

hepsinden öte, 1969da gitmişler bi kere, daha sonra neden gitmeyi hiç denemediler bana bunu açıklasınlar gerçekten gitmişler derim

harhangi bir getirisi yok
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

quote:

nasıl yok? bilinmeyen şeyleri öğrenmek de mi getiri sayılmıyor? o zaman bıraksınlar araştırmaları ...

quote:

quote:

nasıl yok? bilinmeyen şeyleri öğrenmek de mi getiri sayılmıyor? o zaman bıraksınlar araştırmaları ...

toplam 5 kere aya insan indi ve maliyet çok yüksek işin karı yok, bu seyahatlerden sonra nasa gözünü mars gezegenine çevirdi.
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,

• quote:

quote:

quote:

quote:

toplam 5 kere aya insan indi ve maliyet çok yüksek işin karı yok, bu seyahatlerden sonra nasa gözünü mars gezegenine çevirdi.

5 kere gidildiğini bilmiyordum, neyse o zaman

• fotoğraflar biraz garip, arka taraf simsiyah, yıldız fln parlamaz mı hiç
  • 1- Ay da sıcaklık 250 - 300 Fahranayt bir insanın o elbiseler dahilinde bile olsa sıcaklığa dayanması çok zor , dayandığını var sayalım , çekilen resimlerin yada videoların filmleri , onlar nasıl erimedi ?.

2- Ay da güneşin vurmadığı yerin soğukluğu -60 ila -100 Derece arasnda olduğu söylendi.(NASA onaylıdır bunların hepsi) Peki maddelerin -50 dereceden sonra kırılganlıklarının arttıklarını biz okullarda öğrendik vu bu bilimsel bir gerçek. Oradaki araçlar nasıl çalıştı ? -50-100 derece arasındaki soğukta motorları yada yakıtları donmadı mı ?..

3- NASA ya göre ABD'ninde onayladığı , Ay'ın yüzeyinin yumuşak şeker gibi narin bir yüzeyi olduğu söylendi. Zıplayan insanlar neden gömülmedi yada araçlar nasıl gömülmedi oraya...

4- Yer çekiminin 6-7 kat daha az olduğu bir yerde dizlerinizi bükerek zıplamakda neyin nesi ? ... Üstelik fazla büküyor ve zıpladığı yer dünyada nekadar uzağa zılarsa bir insan aynı uzaklığa ayda zıplıyor ?

İşin ilginç yanı NASA ya bu video'nun incelenmesi için tekrar istenmesine NASA'nın yanıtı çok düşündürücü " Arşivi (Video ve Resimler) bulamıyoruz. "

ALINTIDIR..

• Yani Ay'a insanoğlu ayak basmadımı diyorsunuz ?

Gitarım:Ibanez RG09LTD Limited Edition White
    Nutkumun tutulmasını sağlayan adam Kobe Bryant ~ 24 MVP
    Delios
    Ailedail
    Nemesis
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.