Şimdi Ara

aycell'de kulaklık kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Önceden Telsim Cep Transfer var iken telefon kulaklığı kullanıyordum sorunsuz ve cızırtısız idi.Ancak Aycell'den mi kaynaklanıyor bilmiyorum şu anda dıt dırı dıt dırı dıt dırı dan konuşulmuyor(aynı kulaklık-Telefon modeli : nokia 3510i).Nedeni ne olabilir?Bunun üstesinden gelecek bir telefon kulaklığı var mıdır?Bilen varsa yardım rica ediyorum.

İyi günler herkese...

• Aycell-telsim arasındaki tek fark aycell'in 1800mhz olması.Buda kulaklığı etkilemez bence.Belki kulaklık bozulmuştur...
  • Başka bi kulaklıkla dene bence arkadaşım.
    Şebekeden ses yapacağını sanmam
  • buyuk ihitmal kulaklık bozulmustur
  • gsm farkı var ama bence ya Kulaklık gıtmıs yada telefonunun ahıze kısmında sorun var.
    Saygılar
  • bir şey farkettim siemenslerin ses kalitesi nokiadan daha ii 6600 ın konuşma kalitesi m55 den kötü yani. nokiada bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
  • war abi! daha kaliteli tlfon uretcekler :))))))))) oyle ustune nokia basipta bol keseden satmicaklar.. bak sageme helal olsun adamlara [clps]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş aycell de sorun olcağını sanmıyorum, kulaklıkta sağlam muhtemelen. senin kulak sağır olmuş olmasın sakın, bir kbb uzamnına göster istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine.

kardeş aycell de sorun olcağını sanmıyorum, kulaklıkta sağlam muhtemelen. senin kulak sağır olmuş olmasın sakın, bir kbb uzamnına göster istersen.
    Aycell mi kaldı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.