Şimdi Ara

Ayarlar Arka Planını Beyaz Yapma :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s4 telefonu rootladım.fakat bundan sonrası ne yapmam gerekiyor.mesajlar vs siyah olan arka planı beyaz yapmak için.

adam deodexed rom gerekli demiş.stock rom ve root ile böyle yapamaz mıyız

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2334315
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2341324

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 10 Ağustos 2013; 12:30:38 >

• Emir kullanıcısına yanıt
    Stock rom odexed olduğu için yapamazsın.
  • samsung un rom undan memnundum.peki görünüm olarak aynı deodexed rom var mı .ya da önerdiğiniz bir deodexed rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

samsung un rom undan memnundum.peki görünüm olarak aynı deodexed rom var mı .ya da önerdiğiniz bir deodexed rom

Wanamlite 1.8 (Rom çok dokunulmamış sadece deodex edilmiş ve bazı çok tutan tweak ler konulmuştur, gereksiz diye adlandırılan bir çok Samsung uygulaması çıkarılmıştır sonradan yüklemek isteyenler için ayrı dosya halinde verilmiştir) veya stok temalı Arrow 5.0 ( Bir kaç versiyonu var Stock Themed olan yüklenecek) işinizi görür.

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

samsung un rom undan memnundum.peki görünüm olarak aynı deodexed rom var mı .ya da önerdiğiniz bir deodexed rom

Wanamlite 1.8 (Rom çok dokunulmamış sadece deodex edilmiş ve bazı çok tutan tweak ler konulmuştur, gereksiz diye adlandırılan bir çok Samsung uygulaması çıkarılmıştır sonradan yüklemek isteyenler için ayrı dosya halinde verilmiştir) veya stok temalı Arrow 5.0 ( Bir kaç versiyonu var Stock Themed olan yüklenecek) işinizi görür.

Kolay gelsin

tam da wanamlite indiriyordum.
    http://wanamlite.com/2013/07/29/wanamlite-stock-xwubmg5-v1-9-android-jb-4-2-2-xposed/

bu sürüm deodexed değil odexed mi?

benim kernel adam 1.8
    verdiğiniz wanamlite rom la 1.6 ya mı düşer.

son olarak mü değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 10 Ağustos 2013; 14:10:22 >

• quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin

http://wanamlite.com/2013/07/29/wanamlite-stock-xwubmg5-v1-9-android-jb-4-2-2-xposed/

benim kernel adam 1.8

son olarak mü değil mi

Verdiğiniz link 1.9 a ait odex bir rom dur, size gereken deodex olan 1.8. Wanam 1.8 den sonra deodex rom yapmayı bıraktı. Yeni trend olan odex rom üzeri xposed modül sistemine geçti. Beyaz Temalar odex romlarda çalışmıyor diye biliyorum ama denemedim. Normal şartlarda odex romlarda odex dosyalarını silip cihazı tekrar başlatınca olması lazım ama olmadığını yazanlar olmuştu belki de acemi idiler. Emin değilim.

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin

benim kernel adam 1.8

son olarak mü değil mi

Verdiğiniz link 1.9 a ait odex bir rom dur, size gereken deodex olan 1.8. Wanam 1.8 den sonra deodex rom yapmayı bıraktı. Yeni trend olan odex rom üzeri xposed modül sistemine geçti. Beyaz Temalar odex romlarda çalışmıyor diye biliyorum ama denemedim. Normal şartlarda odex romlarda odex dosyalarını silip cihazı tekrar başlatınca olması lazım ama olmadığını yazanlar olmuştu belki de acemi idiler. Emin değilim.

Kolay gelsin

çok teşekkür ederim.stock rom un üzerine kursam uygulamalarım vs gitmez değil mi.kernel im adam 1.8 cwm menü de yüklü.peki geri kernel 1.6 ya mı düşecek.bunları yaptıktan sonra birşey yapmam gerekiyor mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.