Şimdi Ara

Ayarlanmış Kura Olma İhtimali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene G.Saray'ın da kurasında bu muhabbetler dönmüş sonrasında rakibimiz Real Madrid olmuştu..

Bu yıl F.Bahçe'nin durumu malum şike olayları yüzünden bilerek Arsenal çıkartılmış olabilir. Ayrıca Şampiyonlar Ligindeki eşleşmelerin kurayla belirlenmediğini bütün dünya artık konuşur oldu..

Vee Son olarak;

Videosunu bulabilirsem ekliyeceğim.. . İnfantino her zamanki gibi tedirgindi ; Milan'ın kurası çekilirken Infantino'nun yanındaki adını unuttuğum herif kücük topu açarken bişey dikkatimi çekti. İlk önce açtı ve kağıdı çekmedi hemen serçe parmağıyla ufak bişeyler yaptığı bariz görüldü..
    Dikkat edenler eminim olmuştur.. Bunun videosunu bulabilrsem yakın zamanda buraya koyacam.

KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y
  • iyice manyaklaştınız. serçe parmağıyla bi şey yapmışmış. te allam.

Geciken adalet adalet değildir
  • Hocam 2 kuradada en zor takımı çektik bence Salzburg-Arsenal bizi istemiyorlar CL de

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

seri başı değil ki fener, nesini ayarlasınlar ?

Takımların içerisinde en güclü takım Arsenal.. Psv okunduktan sonra Psv'ye Milan'ı ayarlamış olamazlar mı ?

"Fenerbahçe Kulübünün her tarafa mazhar-i takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmis ve bu Kulübü ziyaret ve erbab-i himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifasi ancak bugun muyesser olabilmistir. Takdirat ve tebrikatimi buraya kayd ile mubahiyim."
    5.5.1334 (3.5.1918)
    ORDU KUMANDANI
    Mustafa Kemal ATATURK!

• Elenmemizi isteyip sevinecek gs'liler / Ülke başarısını isteyen Galatasaray'lılar.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UEFA'nın kurları önceden belirlediğini düşünüyorum.Ahmet Çakar'ı sevmem ama bir izleyin

2.25'den itibaren izleyin.. Ben kesin bişey var demiyorum sadece dikkatimi çekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben grup maçlarından sonraki turlar için ayarlama yapıldığına inanıyorum ancak bundan öncekiler için, hele ön eleme turları için ayarlama yapmak çok büyük riske girmek demektir. böyle gereksiz bir riske girip kendi topuklarına sıkmazlar.

• yahu birde fenerbahçe'nin arsenal'i elediğini düşünün. büyük bir kulübü çıkarttılar eleyemezlerse altına giricekleri sorumluluk daha fazla olur. büyük kulübün lafı daha çok geçer, daha çok arıza çıkartır bizi olmaması gereken takımla aynı şeye koydunuz falan diye.

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Yahu her konuda Gs'li... Ben renkdaşlarımla rahat rahat muhabbet edemeyecek miyim? Hayır yani adam gibi yorum yapanları şu ergenler basıtırıyor ona üzülüyorum.

konuyu açan da gs li, renktaşlarınla muhabbet etmek için yanlış konuda olabilirsin

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

UEFA'nın kurları önceden belirlediğini düşünüyorum.Ahmet Çakar'ı sevmem ama bir izleyin

Bunu AS gazetesi kullanmıştı.

Kimse Koyun-Kuzu moduna girmesin. Milyonlarca Euronun döndüğü bu eğlence piyasasında babana bile güvenmeyeceksin.
    Oyuncuların çabasından başka elimizden birşey gelmez.

• Daha da temele inelim. Fenerbahçe forumunda konu açan gsli... Konu açmak için yanlış yerde olabilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuralarda hile hurda oluyor buradada yapılmıştır geçen yıl kuralarda sürprizler oluyordu bu seferde sahaya yansıtıyorlardı unutmadık Dortmund-Malaga maçındaki ofsayt gollerini yada Psg-Barcelona maçındaki golleri onuda geçtim en açık örneği bizim maçlarda olmayan faulün getirdiği golleri.Bu hileler olmazsa adamlarda kazanamaz kimse Barcelona-Galatasaray finaline bakmaz Bayern-Barcelona varken hak vermek gerek.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.