Tatlı Bela kitabını okuyup beğenenler serinin 2. Kitabı çıktı.
Abby Abernathy; geçmişini unutmak için kalkıp uzak bir şehre okumaya gelen, temkinli, kendi hâlinde bir kız. Travis Maddox; hayatını dövüşerek kazanan ve aşka inanmadığı için tek gecelik ilişkilerle avunan bir erkek. Aşk ve bela birbirine hiç bu kadar yakışmadı...
Travis annesinden hayatla ilgili iki şey öğrendi: Aşkı bul. Ve onun için ölümüne mücadele et.
Bu hikâyeyi biliyorum demeden önce bir kez daha düşünün. Her aşk hikâyesinde iki taraf vardır: Esas oğlan ve esas kız. Tatlı Bela'da esas kızı dinledik; peki ya, esas oğlan?
Taklitçi Amerikan edebiyatının devam kitabı. İlk kitap çok sürükleyiciydi. Bayan okurlar için birebir. Ancak beni sarmadı. Alacakaranlıktaki 2 erkek arasında kalan kızın bir değişik versiyonuydu sadece. Kaşarsın Abby
Kapak çok kötü, bayağı ve ucuz duruyor.
İlk kitap yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi Alacakaranlık'ın vampirsiz versiyonuydu.Çevremdeki kızlar öve öve bitirememişti hatta bana da bir arkadaşım hediye etmişti kitabı.İki erkeği de parmağında oynatıp, ikisine de mavi boncuk dağıtan, ayran gönüllü Abby'nin saçma hikayesini anlatıyordu.
Umarım 2. kitabını da hediye edip okuma zahmetinde bırakmazlar beni .