Şimdi Ara

Ayaklarım içe basıyor :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçüklüğümden beri beni rahatsız eden bi durum bu. Ayak parmaklarım öne veya dış tarafa doğruda değilde hafif içe doğru bakıyor. Yürürken falan çoğu zaman dikkat etmeye çalışıyorum ama koşarken veya unuttuğum anlarda nasıl gözüküyorum hiç bilmiyorum ama iyi olmadığına eminim.
    Yaşım 18, internetten araştırdığım kadarıyla küçük yaşlarda düzelirmiş genelde ama benimki düzelmemiş malesef -.- Düzeltmek için napabilirim? Sürekli kendimi zorlayarak böyle yürümeye çalışsam düzelir mi yavaş yavaş? Yardıma ihtiyacım var..

• Bendede var eski ayakkabilardan anlasiyor zaten . Normal yüru okadarda onemli degil oyle yurumemeye calisirken komik durumlara dusebilirsin cok onemlisiyorsan veya sende asiri dereceyse doktora basvurabilirsin.
  • Fırsat bulursam doktorada gidicemde ilk olarak burdan biraz bilgi edinmek istiyorum, yaşamış arkadaşlar varsa nasıl düzeltmişler falan bilmek isterim
  • tam olarak nasil bisery ? anliyamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

tam olarak nasil bisery ? anliyamadim

Ayak parmakların karşıya veya biraz dışa doğru bakıyo ya , onun iç taraflara bakması oluyo. Yani sağ ayağın ya düz yada sağa doğru basıyodur yere bastığında, ama içe basmada, sol tarafa doğru basıyo
  • benimde ayaklarım dışa doğru basıyor ama böyle alışkınım böyle rahatım.kasmıyorum kendimi.
  • Bendede var kardeşim cok sorun ederim böyle hatta parmaklar uzun gibi olur elinle düzelttigin zaman ama parmak uçları kıvrık gibi öne sanırım ama yapcak bir şey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış açıklama yapmışım, ayak parmaklarımdan yana değil şikayetim, ayağım içe doğru basıyor. Bilgisayarda olsam paintten çizerdimde mobile den bağlanıyorum şuan..
  • Eleştirmek gibi olmasın ama, bu sorunun çözümü burda mı aranır dostum?
    Boş bir zamanında bir ortopediste danışmanı öneririm. Sosyal güvencen varsa 10 küsür liraya bir tıp merkezine git, 20 dk.lık iş en fazla. Merak etme ortopedistlerin kapısında dahiliyeciler gbi sıra olmaz, rahatça işini halleder çıkarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ya ortapedik ayakkabı alacaksın ki bu ayakkabılar hem çeşit olarak azdır hemde biraz tuzludur

yada ayagının durumuna göre(nereye dolgu gerekiyorsa) ona göre ortapedik taban alıcaksın

ayakkabıyıda doktora danışarak almanda fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: South7

Eleştirmek gibi olmasın ama, bu sorunun çözümü burda mı aranır dostum?
    Boş bir zamanında bir ortopediste danışmanı öneririm. Sosyal güvencen varsa 10 küsür liraya bir tıp merkezine git, 20 dk.lık iş en fazla. Merak etme ortopedistlerin kapısında dahiliyeciler gbi sıra olmaz, rahatça işini halleder çıkarsın.

Yukarıda belirtmiştim neden burda konu açtığımı, doktora gitmeden önce burdanda aynı sorunu yaşamış kişiler varsa bilgi edinmek için açtım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

quote:

Orijinalden alıntı: South7

Eleştirmek gibi olmasın ama, bu sorunun çözümü burda mı aranır dostum?

Yukarıda belirtmiştim neden burda konu açtığımı, doktora gitmeden önce burdanda aynı sorunu yaşamış kişiler varsa bilgi edinmek için açtım

Kendimce özet geçtim hızlı hızlı okudum, atlamışım onu. Kusura bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.