Şimdi Ara

Ayakkabının altındaki küçük beyaz lekeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayakkabımın altında küçük küçük beyaz lekeler var.İnternetten satın almıştım satıcıya sordum ürünün üstünde beyaz lekeler var dedim.Satıcı ürünün kutusunun açılmadan kargolandığını,bir bilgisi olmadığını söyledi bu lekeleri çıkarmanın bir yolu var mıdır acaba ?

Orijinalden alıntı: ChaosLords

Ayakkabımın altında küçük küçük beyaz lekeler var.İnternetten satın almıştım satıcıya sordum ürünün üstünde beyaz lekeler var dedim.Satıcı ürünün kutusunun açılmadan kargolandığını,bir bilgisi olmadığını söyledi bu lekeleri çıkarmanın bir yolu var mıdır acaba ?

Hocam küçüçük lekeler hemde ayakkabının altında uğraşma ayakkabıya zarar verme

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

quote:

Orijinalden alıntı: ChaosLords

Ayakkabımın altında küçük küçük beyaz lekeler var.İnternetten satın almıştım satıcıya sordum ürünün üstünde beyaz lekeler var dedim.Satıcı ürünün kutusunun açılmadan kargolandığını,bir bilgisi olmadığını söyledi bu lekeleri çıkarmanın bir yolu var mıdır acaba ?

Hocam küçüçük lekeler hemde ayakkabının altında uğraşma ayakkabıya zarar verme

yapacak bir şey yok zaten de belki bir yolu vardır diye yinede teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: juckle

Eğer ayakkabının üstündeki olsaydı çoktan çıkardı hocam ıslak mendille falan sildim çıkmadı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.