Şimdi Ara

ayakkabılarımı güpegündüz çalmışlaaaaar :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar siz olun ayakkabılarınıza sahip çıkın bayram gelio

benim adidasları güpegündüz çalmışlaaaarrr ben onları çok seviyodum

100 metre uzaktan tanırım umarım birinin ayağında görürüm yapacamı biliom

ama gittttttttttttttttttttti bu 3. oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Ocak 2006 11:38:03 >

• 3. olduysa sende bir sorun var.Geçmiş olsun.Dikkatli oolmak lazım eve grince içeri almak lazım
  • küçükken bi bayram namazında çaldırmıştım.
    tabi o zaman çocuuz eve terlikle dönmüştüm.

quote:

eve grince içeri almak lazım

alll ne farkeder? bi arkadasın evine hırsız girdi
    hırsız çocuun nike larını ve 3 tane kotunuda yanında götürdü
  • benimde daha önce başıma gelmişti.ondan sonra hiç kapı önünde eski yada yeni ayakkabı bırakmazdım.ta ki aceleyle eve gelip üstümü değiştirip diğer ayakkabımla yolculuğa çıkana kadar.yani birkez bırakmış bulundum o gün çalınmış.çalındığını da geri döndüğümde o ayakkabıyı ayakkabılıkta ararken bulamadığımda farketmiştim.onu fazla giymezdim ama yine de insanın zoruna gidiyor.bende gittim yenisini aldım.hırsızın yüzündenmi diyeyim sayesindemi diyeyim bilmem yeni bir ayakkabı almış oldum.ama demekki bir kereden birşey olmaz sözü bunu için geçerli değil.siz siz olun kapı önünde ayakkabı bırakmayın dikkat çekecek ayakkabılarla(adidas nike yada gıcır gıcır iskarpinlerle) camiye gitmeyin.sırf bunun için namaza terlikle gidip nike ile çıkanlar var

• bi keresinde teravih kılmaya gitmişştik camiden çıktık bi baktık arkadaşın timberland ler yok cok komikti yaa sen dünyanın parasını ver ayakkabıya sorada calınsın
  • hepsi adidasmıydı?
    quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

arkadaşlar siz olun ayakkabılarınıza sahip çıkın bayram gelio

benim adidasları güpegündüz çalmışlaaaarrr ben onları çok seviyodum

100 metre uzaktan tanırım umarım birinin ayağında görürüm yapacamı biliom

ama gittttttttttttttttttttti bu 3. oldu

• quote:

siz siz olun kapı önünde ayakkabı bırakmayın dikkat çekecek ayakkabılarla(adidas nike yada gıcır gıcır iskarpinlerle) camiye gitmeyin.sırf bunun için namaza terlikle gidip nike ile çıkanlar var

valaha yaw bide bayram yaklaşıyor millet beleşe konuyo ohh ne ala memleket ....

gündüz vaktide ilk defa gördüm cuma namazı çıkışından sonra çaldılar acaba beni birimi takip etti de ben girince eve oada aldı gitti aslında arkamdan 2 velet geliodu ama

eğer ki gerçekten ihtiyacı varsa o şekilde aldıysa helal olsun ama bunu alışkanlık yapıp kendine o şekilde aldıysa öbür tarafta 2 elim yakasındadır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • camiye giderken en eski ayakkabılarınızla gidin yada ayakkabıları namazda gorebileceginiz bir yere koyun
    ama bakarken namazı bozmayın.
    benden tavsiye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

camiye giderken en eski ayakkabılarınızla gidin yada ayakkabıları namazda gorebileceginiz bir yere koyun
    benden tavsiye.

aklın ayakkabı da kalarak namaz olmaz en iyisi eskileri giymek.onları çalarlarsa çalsınlar zaten kimse almaz onu.
    en sinir bozucu olan da ne biliyormusunuz?ayakkabısını bulamayan kişi herkesin çıkmasını bekliyor bakalım hangisi kalacak diye.ve byük ihtimal döküntü bir ayakkabı yada terlik çıkıyor.gülermisin ağlarmısın!!!dini de böyle şeylerde kullanıyorlar ya ne deyim Allah cezalarını da ona göre versin inşallah.ihtiyacı var olsada çalmak diye birşey yok.belki açlıktan ölme korkusuyla ekmek yiyecek çalarsın yada soğuktan donmamak için kazak battaniye gibi.ama nike adidas çalmanın amacı belli.hırsızlığın bahanesi olmaz.

• quote:

nike adidas çalmanın amacı belli.hırsızlığın bahanesi olmaz.

bunlar yeni nesil hırsız marka çalıolar ah bi yakalasam biliom onlara ne çaldıracağımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Ocak 2006 19:07:40 >
  • HELAL CUMAYA GİDİYOMUŞSUN BEN DE GİDİYORUM GELEN GENÇLERİ PARMAKLA SAYIYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: amd opteron

HELAL CUMAYA GİDİYOMUŞSUN BEN DE GİDİYORUM GELEN GENÇLERİ PARMAKLA SAYIYORUM

her cumaya giderim sadece dün anne bırak yatim gitmim dedim kadın amuda kaldırdı valla bi ton laf söledi bağırdı zorladı .....ezan okunuyodu dayanamadım koşa koşa gittim ama .... ama sı malum 1 namazlık sevap geldi 1 ayakakabı gitti

öbür tarafta alırım müjdesini inşallah ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Ocak 2006 19:22:50 >
  • namaza zoraki gitmişsin karşılığını almışsın.
    çıkaracağımız ders namaza seve seve gitmek gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: FauL

namaza zoraki gitmişsin karşılığını almışsın.
    çıkaracağımız ders namaza seve seve gitmek gerekir

orası öyle tabiki de şu şekildede oluo gitmesydim çalınmıcaktı ama işte diyorum ya +1 sevap
  • +1 le kalacak bişi değil sevaplar bol kepçeden verilir.
    yaptığın her güzel şeyi 1 sevap olarak görme derimm.

YARADANIN RAHMETİ O KADAR GENİŞ Kİ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FauL

+1 le kalacak bişi değil sevaplar bol kepçeden verilir.
    yaptığın her güzel şeyi 1 sevap olarak görme derimm.

YARADANIN RAHMETİ O KADAR GENİŞ Kİ..

allah günahlarımızı affetsin ....
  • almanyadan gelen dostumuzun ve kayınbiraderin ayakkabısı aynı gün çalındı sonra bir iki çift terlik kapı önüne ne koysak çalıyordu bizim aklı evvel hırsız
    en son baldızın ayakkabının tekini çalınca bunda bir iş olduğunu düşündüm ama nafile.
    sabah komşunun bahçesinin yakınında ayakkabının tekini bulunca hırsızıda enseledim komşunun uyuz İT i bizim ayakkabıları araklıyoomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedail

almanyadan gelen dostumuzun ve kayınbiraderin ayakkabısı aynı gün çalındı sonra bir iki çift terlik kapı önüne ne koysak çalıyordu bizim aklı evvel hırsız
    en son baldızın ayakkabının tekini çalınca bunda bir iş olduğunu düşündüm ama nafile.
    sabah komşunun bahçesinin yakınında ayakkabının tekini bulunca hırsızıda enseledim komşunun uyuz İT i bizim ayakkabıları araklıyoomuş

yaw bizim kapıdada var bi tane ama biz 5. kattayız buraya ulaşması zor hem ulaşana kada bi ton ayakkabı var

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

camiye giderken en eski ayakkabılarınızla gidin yada ayakkabıları namazda gorebileceginiz bir yere koyun
    benden tavsiye.

Benim taktik ben arkalarda otururum ..
  • kapidan bi zamanlar cok sevdigim lotto larim calisnmisti....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.