Bildirim
Ayakkabı almayı düşünüyorum,
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
basket bi yürüyüşmü futbol ayakakbısı mı? istediğin renk var mı? feln filan _____________________________ -
Güzel modeller arıyorum, yok mu yardım edecek ? _____________________________
Bmw 5.28i
∫ ﻉﻡﺎﻪาﻪﺋﻁﻪ ∫ -
new balance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurisexygüzel -- 5 Ekim 2008; 19:57:27 >_____________________________ -

Kullanıyorum sağlam ayakkabı_____________________________ -
-
puma suede
puma suede 70
puma basket
puma basket cc
adidas superstar
puma roma
adidas italia_____________________________ -
Aldığım ayakkabıyı önereyim çok rahat

_____________________________ Niceleri geldi bu viraneyi mamur etmeye
Bir tarafın mamur ederken, bir tarafın ettiler harap
Ne akıl, ne akıl ötesi eremedi bu sırrı bilmeye
Aşk'ta bir avuntu, gerçek ise hayal içindeki hayale şarab -
_____________________________ Galatasaraylılık bir din bir mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır.Bu yüzden Galatasaray tercih edilir ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım.
Metin Oktay
-
_____________________________ Galatasaraylılık bir din bir mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır.Bu yüzden Galatasaray tercih edilir ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım.
Metin Oktay
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 29 Temmuz 2021; 22:6:20 >_____________________________ -
-
quote:
Orjinalden alıntı: kazim.erdemli
new balance

ya zevkeler renkler tartısılmaz ama şu ayakkabıyı ınsanlar nasıl begenıyo anlamıyorum ne bı estegıtı ne bı kıbarlıgı hıcbıseyı yok ya

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler