Şimdi Ara

Ayakkabı alıcam .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koyu renkli bir spor ayakkabı almayı planlıyorum . Fiyatı önemli değil . İnternetten de alabilirim sadece ayakkabı önermenizi istiyorum . Şimdiden teşekkürler ( Böyle bir konu açmak yasak mı bilmiyorum yasaksa cevap vermeyebilirsiniz . )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancher -- 10 Temmuz 2009; 20:57:49 >

• spor ayakkabımı istiyon köselemi istiyosun dünyadaki ayakkabıların yarısı koyu renkli saçmasapan konu açıyosunuz ya

• Spor ayakkabı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.kvncymn

spor ayakkabımı istiyon köselemi istiyosun dünyadaki ayakkabıların yarısı koyu renkli saçmasapan konu açıyosunuz ya

oha nasıl bir tepkidir bu

ayrıca konuyu açan arkadaş, skate ayakkabılarına bakmanı öneririm

• konu başlığını yazmak için baya düşünmüş olmalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Berber

konu başlığını yazmak için baya düşünmüş olmalısın

Başka ne yazabilrdim ? Ayrıca konuyu açmaya karar verdiğim zaman en çok konunun içeriğine dikkat ederim başlığına değil . Eğer sen böyle yapmıyorsan bu senin sorunun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancher -- 10 Temmuz 2009; 21:04:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sancher

quote:

Orjinalden alıntı: The Berber

konu başlığını yazmak için baya düşünmüş olmalısın

Başka ne yazabilrdim ? Ayrıca konuyu açmaya karar verdiğim zaman en çok konunun içeriğine dikkat ederim başlığına değil . Eğer sen böyle yapmıyorsan bu senin sorunun .

gördüğümüz her konuya girmeyiz biz insanlar genelde. başlığa bakarız (ki burada başlık açıklayıcı olmalıdır) eğer konu/olgu/olay ilgimizi çekerse başlığın üzerine tıklarız. evet yaparız bunu.

çünkü içeriğin iyi ya da kötü olduğunu görmemiz için konuya girmemiz gerekir. burada da başlık bize yardımcı olur. hıhı evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 10 Temmuz 2009; 21:15:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Deri Montu Alayım?
    5 yıl önce açıldı
    Ayakkabı Aldım , Nasıl ? (SS)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.