Şimdi Ara

Ayak üstü topladım iyi-kötü yorumlarınızı bekliyorum [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz aceleye geldi ayaküstü topladım iyi-kötü yorumlarınızı bekliyorum

içindekiler

anakart gigabyte ga-990xa-ud3 2000mhz ddr3 am3+ (o.c.)
    amd fx8350 8x 4ghz
    128gb ssd
    1tb hdd
    dvd
    asus ddr5 256bit 2gb 7850 ekran kartı
    8gb(2x4) 1600mhz croshair soğutuculu ram (üstü gereksiz diye düşündüm ama aynı kitten bir tane daha takacam)
    coller masterın resimdeki kasası 750w lık
    işlemci fanını resimdeki gibi büyük aldım crysis3 te zorlasamda ısınmadı
    2tanede extra fan aldım yan tarafına ve arkasındaki siyah fanı değiştirdim tepedeki 22cmlik siyah duruyor
    (arkadaki mavi fanı beyaz diye aldım white yazıyordu mavi çıktı )
    23inç fullhd asus led monitör (hdmi)

kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 25 Nisan 2013; 17:28:48 >

• Hayırlı olsun donanım haber çıldırıyo :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • On numara beş yıldız olmuş kardeşim hayırlı olsun güzel günlerde kullan

İnceleme koyacakmısın ekran kartıyla alakalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybarone

On numara beş yıldız olmuş kardeşim hayırlı olsun güzel günlerde kullan

İnceleme koyacakmısın ekran kartıyla alakalı ?

yeni aldığım için çok test etme fırsatım olmadı fakat sistemi crysis 3 te denedim

full hd çözünürlükte medium ayarlarda denedim açık otların vs bol olduğu büyük arazide (sanırım 2. bölümde) 75fps alıyordu (duvara yere falan bakınca 100) mayınları geçip üstünüze ateş açıldığında vs. patlamalar olurkende 60 ın altına düşmeden yüksek performans verdi yüksek performansta oynamayı sevdiğim için o şekilde de bıraktım very high denemedim çok görüntüde değişme olacağını düşünmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 16 Nisan 2013; 0:05:59 >
  • İçindeki 750 watt psu nun 12v çıkıs gücü neyse söyleyin ona göre cf kaldırır veya kaldırmaz diye söyleriz.Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unrequited

İçindeki 750 watt psu nun 12v çıkıs gücü neyse söyleyin ona göre cf kaldırır veya kaldırmaz diye söyleriz.Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın.

+12v çıkışı 60 amper 720w
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: Unrequited

İçindeki 750 watt psu nun 12v çıkıs gücü neyse söyleyin ona göre cf kaldırır veya kaldırmaz diye söyleriz.Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın.

+12v çıkışı 60 amper 720w

Cok rahat bir şekilde 2 ci kartı alıp taktığınızda yeticektir 550 den fazla çekmez zaten o karttan 2 tane takılı oldumu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaldırır, ve yakışır o sisteme ekran kartı normal kalmış zaten.
  • Hayırlı olsun.
  • hayırlısı olsun hocam sorunsuz şekilde iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
  • teşekkürler arkadaşlar
  • çok şık olmuş hocam güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: boş insan

çok şık olmuş hocam güle güle kullan

teşekkürler inş
  • güzel olmuş ama daha iyisi olabilirdi neyse hayırlı olsun
  • çok iyi çok iyi sen burda daha iyi olabilirdi diyenlere aldırma para onların cebinden çıkmıyor. hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

çok iyi çok iyi sen burda daha iyi olabilirdi diyenlere aldırma para onların cebinden çıkmıyor. hayırlı olsun.

Hayret şaşırttın beni. Bu kadar para verenler için, amd almayın intel tercih edin diyen sen olurdun genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Hayret şaşırttın beni. Bu kadar para verenler için, amd almayın intel tercih edin diyen sen olurdun genelde.

usta adam almış artık aldıktan sonra ne kadar yorum yapsanız adamın hevesini kaçırırsınız boş beleş konuşmayalım ya hayır konuşalım ya susalım.
  • quote:

biraz aceleye geldi ayaküstü topladım ama iyi gibi
    fiyatla başlayım 2.600 tuttu bir kaç tanede sorum olacak

içindekiler

amd fx8350 8x 4ghz
    128gb ssd
    1tb hdd
    dvd
    8gb(2x4) 1600mhz croshair soğutuculu ram (üstü gereksiz diye düşündüm ama aynı kitten bir tane daha takıcam)
    2tanede extra fan aldım yan tarafına ve arkasındaki siyah fanı değiştirdim tepedeki 22cmlik siyah duruyor

kasa

şimdi 2. slota aynı ekran kartından alıp 2. yi taksam güçte sorun yaşarmıyım yoksa çok rahat kaldırır mı ? yani kafa kafaya geldiğinde megalodon tarzı fazla akım çeken kulaklık bile takıldığında sorunlar çıkıyor o nedenle güç kaynağına önem veriyorum

işlemci fanı ve ssd fiyatına göre gereksiz mi olmuş ? ki kullandıktan sonra sistem kadar ssd nin önemli olduğunu düşündüm win8 i dvd den 3-5dk içinde kurdu bios 5-10 sn de kendine geldikten 2sn sonra sistem açılmış oluyor vs. fakat fiyatına baktım sadece ssd 280tl de az değil. Sadece fan ve ssd den 400 lira tasarruf yapıp ekran kartına yatırabilirdim ama böyle daha güzel oldu sanki ?

Öncelikle abi sistemin gayet güzel tek eksiği daha güçlü bir ekran kartı alabilirmişsin ama büyük sorun değil.

CF meselesine gelince, HD 78xx Pitcairn çipset serisi kartlar ciddi derecede daha az enerji harcıyorlar Tahiti varyantlarına göre. Açıkçası HD 7970 CF yapayım mı deseydin dur yapma derdim ama HD 7850 sorun çıkmaması lazım.

Overclock meselesinde kartların çok üstüne gidip de PSU'yu strese sokma yeter. çünkü her PSU'nun da bir ömrü var ve genellikle rahat olmak açısından 550W'ın üstüne 30% koymak gerekir (özellikle uzun süre bu PSU ile idare etmeyi düşünürsen) 715W yapıyor bu da, demek ki sistemi aşırı overclock ile yormamak lazım bunun üstüne.

FX 8350 4.6GHz'e çok az voltaj vererek çıkabiliyor hiçbir zararı olmaz ama daha fazla üstüne gitmezsin
    Ekran kartlarını da stok kullan bence HD 7850 CF zaten çok hızlı bir kombinasyon olacaktır.

Saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: ookami

quote:

biraz aceleye geldi ayaküstü topladım ama iyi gibi
    fiyatla başlayım 2.600 tuttu bir kaç tanede sorum olacak

içindekiler

amd fx8350 8x 4ghz
    128gb ssd
    1tb hdd
    dvd
    8gb(2x4) 1600mhz croshair soğutuculu ram (üstü gereksiz diye düşündüm ama aynı kitten bir tane daha takıcam)

kasa

şimdi 2. slota aynı ekran kartından alıp 2. yi taksam güçte sorun yaşarmıyım yoksa çok rahat kaldırır mı ? yani kafa kafaya geldiğinde megalodon tarzı fazla akım çeken kulaklık bile takıldığında sorunlar çıkıyor o nedenle güç kaynağına önem veriyorum

işlemci fanı ve ssd fiyatına göre gereksiz mi olmuş ? ki kullandıktan sonra sistem kadar ssd nin önemli olduğunu düşündüm win8 i dvd den 3-5dk içinde kurdu bios 5-10 sn de kendine geldikten 2sn sonra sistem açılmış oluyor vs. fakat fiyatına baktım sadece ssd 280tl de az değil. Sadece fan ve ssd den 400 lira tasarruf yapıp ekran kartına yatırabilirdim ama böyle daha güzel oldu sanki ?

Öncelikle abi sistemin gayet güzel tek eksiği daha güçlü bir ekran kartı alabilirmişsin ama büyük sorun değil.

CF meselesine gelince, HD 78xx Pitcairn çipset serisi kartlar ciddi derecede daha az enerji harcıyorlar Tahiti varyantlarına göre. Açıkçası HD 7970 CF yapayım mı deseydin dur yapma derdim ama HD 7850 sorun çıkmaması lazım.

Overclock meselesinde kartların çok üstüne gidip de PSU'yu strese sokma yeter. çünkü her PSU'nun da bir ömrü var ve genellikle rahat olmak açısından 550W'ın üstüne 30% koymak gerekir (özellikle uzun süre bu PSU ile idare etmeyi düşünürsen) 715W yapıyor bu da, demek ki sistemi aşırı overclock ile yormamak lazım bunun üstüne.

FX 8350 4.6GHz'e çok az voltaj vererek çıkabiliyor hiçbir zararı olmaz ama daha fazla üstüne gitmezsin
    Ekran kartlarını da stok kullan bence HD 7850 CF zaten çok hızlı bir kombinasyon olacaktır.

Saygılar,

öncelikle bilgiler için teşekkürler herhangi birine overclock yapma gereği duymadım işlemcinin hiç ısındığını görmedim soğutucu fazla büyük ısınacağını zannetmiyorum fakat overclock yapmaya gerek var mı ben gerek görmedim bilmiyorum 4ghz ten 4.6a çıkartsam ne katkısı olur ?

• Hiç gerek yok. Boş yere riske girme şimdiden. Garantisi biter üstünden de yıllar geçerse o zaman denersin. Ekran kartlarına da overclock gereksiz diye düşünüyorum nedense. Aradaki fark çok olmuyor overclock yapsanda. Ortalama 5 fps fark atıyor. Oyununa göre 10'a kadar çıkıyor yeri geliyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.