Şimdi Ara

Ayak serçe parmağı kırılmış SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
44.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla arkadaşlar ben de bir şey anlamadım çünkü her zamanki duvara çarpma olayıydı yine fakat bu sefer ki farklıydı. Ağrılar arttı üstüne davul gibi şişlik ve morarma olunca soluğu sağlık Ocağında aldm İlkin bu kırılmış dedi yok ya öyle olsa basamam diyordum. Kırılmış deyip sevk etti hastaneye hastane de Röntgen falan derken uzm.dr da kırılmış deyince inanmadım ama röntgenleri gösterdi bilgisayarda ufaktan içe doğru kırılmış. Inşallah geçer malum kış Şartları çalışıyoruz . Bir de ayakkabı giyme diyor. Mecburuz. Ben de sardırtmadım eninde sonunda ne yaptı etti en son parmağı böyle sardı

Edit : Son Durum :
    Arkdaslar bu kırık parmağım nedense hala kaynamadı , 1 Ay oldu yahu. Doktora gittim geçen röntgen çektirdik yine . Doktor baktı röntgenlere ,gel sende bak dedi . Hop, parmak hala KIRIK. Üzerine bana diyor. Evin içinde de mi dolaşmayalım anlamadım. Mecbur kalıp markete falan gidiyoruz.

Sizce neler yapmam lazım, ne kadar surede kaynar bu parmak arkadaşalar? Daha ise girmem lazım bekliyoruz parmak kaynaşın diye. Doktor yine yandaki parmak ile kırık parmağım sardı gönderdi. Neler tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 6 Aralık 2014; 12:29:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun hocam

• Tamam anladık adidas giyiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: grbgrb0

Geçmiş olsun hocam

Saolasın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

quote:

Orijinalden alıntı: grbgrb0

Geçmiş olsun hocam

Saolasın hocam

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Tamam anladık adidas giyiyosun

Ne alakası var hocam başımdan geçen bir olayı anlattım burada. Hastane Dönüşü parktayım şu an bu sargıyı çıkarmak için oturdum öyle çektim fotoğraf. Sargı sanki daha çok rahatsız etti beni o Yüzden çıkaracam.

• Duvar saglammı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayak Parmaklarım Nasıl [SS] Li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ne alakası var hocam başımdan geçen bir olayı anlattım burada. Hastane Dönüşü parktayım şu an bu sargıyı çıkarmak için oturdum öyle çektim fotoğraf. Sargı sanki daha çok rahatsız etti beni o Yüzden çıkaracam.

Hocam salla böyle dangalakları,geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Geçmiş olsun.

Siz de saolun hocam

• Geçmiş olsun Allah şifa versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_kingson

Duvar saglammı

Valla hocam şu an o duvarda çıkıntı yapmış fayansa Çarptı büyük ihtimal parmak fakat şu andan itibaren sağlam değil sanırım çünkü o çıkıntıyı Çekiçle kırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: zahitder

quote:

quote:

Hocam salla böyle dangalakları,geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir

İnşallah hocam saolasınız

• Orijinalden alıntı: techniquest35

Bir de ayakkabı gitme diyor

Hocam çok çok geçmiş olsun fakat anlamadığım bir lafı soracağım. Alıntıladığım sözü derken neyi kast ettin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_kingson

Duvar saglammı

Valla hocam şu an o duvarda çıkıntı yapmış fayansa Çarptı büyük ihtimal parmak fakat şu andan itibaren sağlam değil sanırım çünkü o çıkıntıyı Çekiçle kırdım

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=t8rSTGpB5f0

Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonlu Maden Suyu

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Allah Razı olsun sagolasın

• Geçmiş olsun da ss altta demene gerek yoktu

• Orijinalden alıntı: QuicklyMove

Bir de ayakkabı gitme diyor

Hocam çok çok geçmiş olsun fakat anlamadığım bir lafı soracağım. Alıntıladığım sözü derken neyi kast ettin?

Düzelttim hocam. Dr ayakkabı falan giyme terlik giy falan dedi de onu kastettim. Malum çalışıyoruz Opet te çalışıyorum terlikle olmaz hal böyle olunca ayakkabı mecburi bir kış sistemine geçildi bot giyiyoruz :)

• Özet: Adidas ayakkabim var

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim yanıtın için
  • quote:

quote:

o kemik yamuk kaynama yapsın da.. sonra görürüm ben sizi, sargı rahatsız ediyormuş? kaç yaşındasınız?
    doktora izin vermeniz gerekirdi tamamiyle sarması için. şimdi de sargıyı çıkarmaktan bahsediyorsunuz.
    lütfen çıkardıysanız geri gidip, tekrar sardırın eğer yanlış kaynama yaparsa kemik yaşayacağınız sorun
    dahada büyük olacak.

geçmiş olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.