41 numara converse vardı ayağımda, onları eskitince gideyim tiger alayım dedim. 41i denedim ayağıma sığmadı, 42yi denedim çok sıktı. ve 43 aldım :S 43 numara 16 yaşındaki biri için çok fazla değilmi ?
Yaşım 16. Normal ayakkabı ve sporlarda 44 halı sahalarda 45 giyiyom. Ben öleyim o zaman.
benm 16 yaşında da 43tü haala kırk3 daha da fazla büyük ayakkabı alma zaten durur büyümesi..
Daha çok boyla alakalı.2 metrelik adam 16 yaşında diye 40 numara ayakları olmaz kanımca.Ha boyu kısa olupta 43-44 numarada olabilir.Zaten 16 dan sonra çok büyümez ayak sanırım.
Bu ne lan herkes mi 16 yaşında
43 normal yaşına göre
quote:
Orijinalden alıntı: erkamt
yaş 15 43 giyiyorum
benim arkadaşım var 16 yaşında 46 giyiyor boyu da öyle fazla değil 177 falan.. bi ayakkabı beğeniyor numarası olmadığından alamıyor zavallı arkadaşım
kesinlikle boyla alakalı bnm boy 1.96 ve 47-48 numara giyiyorum yaşım 17
Biz ölelim o zaman 16 yaşındayım 47 numara napacaz ?
Merhabalar, Sanırım ilk kez Onitsuka Tiger ayakkabı alıyorsunuz. Bildirmek amacında söylüyorum, Tiger ayakkabılarının kalıpları çinlilerin ayaklarına göre uyumludur. Bu nedenle normal numaranızdan 1.5 ile 3 numara arasında bir yükselme meydana gelebilir. Bu arada eğer boyunuz ortalamanın üzerindeyse ayakkabı numaranız normal.
Bu arada bende 16 yaşındayım ve 41.5 numara giyiyorum. Bu da Tiger'da 43'e eşit.