ayağımda önceden kalma çok ama çok küçük nasır vardı bundan üç sene önce hiç önemsemedim açıkçası sorun olacağını sanmıyordum. şu an bir tane nasır 15-20 taneyi buldu attıkça atıyor ayak sağlığına dikkat edin arkadaşlar çok önemli ayaklar
bendede nasır vardı ve sımdı gectı tavsıyem sana yatmadan once bır beze lımon koy ve nasır olan bolgeye lımonun ıc tarafı gelecek sekılde bagla bunu hergun tekrarla yararını gorursun bır prof dr tavsıyesı kıtabında yazıyordu lımonun ıcındekı asıt ıyılestıryor zaten nasır bantlarındada asıt var
evet duymuştum bunu sarımsak ve domates de koyanları da duydum fakat hiç denemedim
sürekli artıyorsa nasır değil siğildir git tedavi ettir bütün ayağına yayılmasın
quote:
Orijinalden alıntı: kir-pi
sürekli artıyorsa nasır değil siğildir git tedavi ettir bütün ayağına yayılmasın
Bende nasır vardı. ayakkabıdan kaynaklı bir problem yüzünden nasıl oluşmuştu. Ameliyat oldum
8 tane nasır var iki ayağımda. basarken zorlanıyordum üstüne. tüm kan tahlillerini yaptırdım bisey çıkmadı. nasır olacağını düsünmemistim. nasırmıs
Arkadaşlar nasırla-siğil birbirine karıştırılabiliyor.Annem nasır diye doktora gitmişti siğil çıktı ve doktorun verdiği bir siğil ilacıyla 2-3 haftada geçti.Nasırlar kendiliğinden oluşmaz bildiğim kadarıyla tahrişle falan olur.Siğil ihtimali yüksek geldi bana.
konuyu hortlatmak gibi olmasın :) bende karate yapıyorum, bu yüzden çıplak ayakla çalıştığımız için ayağımız hep nasır oluyor; tuba isimli nasır ilacı kullandım. nasır ın rengi değişti, biraz koptu ama geçmedi. nerdeyse 3 aydır kocaman duruyor (ayak başparmağımın ayak tabanıyla birleştiği yerde). karate yaparken zıplamama, tekme atmama engel oluyor. doktora gittim, krem verdi, geçmedi
3 gün domatesle kürü yaparsan geçer diyorlar ama pek inandırıcı gelmiyor. deneyen varmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme