Şimdi Ara

Ayak Mantarı [Yardım]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bu mantar konusundan muzdaribim. 1 senedir çekiyorum bu derdi. Akşam eve gelince ayağım çok kaşınıyor. Her gün farklı ayakkabı ve çorap giymeme rağmen. Adam akıllı doktor da bulamadım. Var mı bu durumdan kurtulmuş olan biri? Önerisi olan varsa yazabilir mi? İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Banyoyu sıcak değil ılık su ile yap. Her gün eve geldiğinde ayaklarını bol sabunla parmak aralarına masaj yaparak yıka. Su sıcak değil ılık olsun.

Parmak aralarını iyi kurula. nemli kalmasın. eczanelerde ilaçlı pudralar var. ayaklarını yıkadıktan sonra pudra dök.
  • Pudranın içine aspirini ezerek kat çok faydası oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç uğraşma...Aknılox jel ve pers mant.Bir hafta içinde kesin çözüm.Tecrübeyle sabit...
  • Ayak mantarına aynısefa bitkisi iyi geliyor diyorlar.Bu şekilde kurtulanlar varmış okumuştum bir kaç yerde.Bende de tırnak mantarı var.Doktorun verdiği ilaç işe yaramadı.
  • met995 kullanıcısına yanıt
    İkisi de krem mi hocam? Sizde de var mıydı bu illet? Kaşınmadan ölüyorum bazen krem sürüyorum ama ileride yine oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah bunu ayagina sik TINACTIN sprey
    aksam ayagini yika ve iyice kurula sornada bunu sur dermovat krem

2-3 gun icidne gecer,

mantar icin herkesin sana soyleyecek bir ilac tavsiyesi olur
    , birde bunlari yaptiktan 3-4 gun sonra butun eski coraplarini at yeni cift 10-15 tane, pamuklu corap al
    sakin naylon corap alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYAK MANTARI NASIL GEÇER ??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.