Şimdi Ara

Ayağımızı Yerden Kesecek Max. 45.000 TL'ye Kadar Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilenler bilir, ben kendim şahsen Opel Astra sahibiyim. Bilenler, Astra'yı ne kadar çok sevdiğimi de bilir Bu sonsuz sevgiye dayanarak aracımı satmaya karar verdim. Arayanı, soranı da var, elden çıkacak gibi ki, bu sefer makul bir fiyat vereni çıkarsa da satıp geçeceğim.

Dediğim gibi, maksimum 45.000 TL. Güzel hatırınız için 46.000 TL de olur. Lan sizi mi kıracağım, hadi 47.000 TL olsun. Ama 1 kuruş daha fazla olmaz bak. 3-5 koya koya bu iş 100.000 TL'ye kadar gider bu iş. 47.000 TL en son, bir kuruş daha da koymam üstüne. Daha kaskosu var, trafik sigortası var falan, filan. O yüzden 47.000 TL'den fazlası olmaz.

Şimdi, kriterlerimi dökeyim hafiften.

1) Kesinlikle ve kesinlikle 0 km. olacak. 2. el araç aramakla da, almak için uğraşmakla da mümkün değil uğraşamam. İş - güç malumunuz, yakın zamanda evden de taşınıyorum, zamanım yok aslında.

2) Dizel - Benzinli olabilir. Dizel olursa manuel veya otomotik. Benzinli olursa kesinlikle otomatik. Aslında benzinli - otomatik önceliğim. Ayda 300 km - 400 km'den fazla yol yapmıyorum.

3) Benzinli olursa, elden kolay çıkacak bir araç olmalı. Aracı daha çok kullanmam gereken bir duruma geçersem eğer, çok zarar etmeden satıp dizel araç alabileyim.

4) LPG seçenek dahi değil.

5) GM grubu kesinlikle olmaz. Aveo, Cruze, her türlü Opel vs... Bunları en baştan eliyorum.

Bugün VW Altur'a gittim. VW Polo 1.4 DSG Comfortline ve Seat Ibiza SC 1.2 TSI DSG baktım.

VW Polo;

+ DSG Şanzıman
    + Nispeten makul tüketen bir motor
    + Elden çıkarması kolay

- Tam bir donanım fukarası

Fiyat: 38.800 TL.

Ibiza SC:

+ DSG Şanzıman
    + Nispeten dolu donanım
    + Tip olarak Polo'dan daha güzel
    + Motor gayet makul

- Seat markasının geleceği muallak. (Bilen bilir)
    - İç mekan kalitesi hakikaten patates
    - Kasko - Trafik Sigortası primleri araç 3 kapı olduğu için çok yüksek çıkacak
    - Satması zor.

Tek kelimelik olmayan, ne demek istediği anlaşılabilir önerileriniz için teşekkür eder, gözlerinizden öperim

• Önce güldüm, madde 5'i görünce bastım eksiyi.

Şaka bir yana Golf TSI'larda manyak çılgın inanılmaz indirim var. Düz vites TSI Comfortline Golf alırsan 2 ekmek alır gelir suyuna banarın.
  • Coşkun, yeter abi, 8 yıldır Opel, GM'den başka araba göreyim istiyorum

Golf ve Jetta'da fiyatlar hakikaten şahbaz. 1.4 TSI Golf iyi bir seçenek, hem fiyat olarak, hem kalite olarak.

Ama benzinli olursa öncelik otomatik.

Golf cepte.

Başka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRiS -- 18 Şubat 2012; 23:41:41 >
  • yeni honda cıvıc sedan yada yeni cıtroen C4 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jönntürk

yeni honda cıvıc sedan yada yeni cıtroen C4 ...

Civic otomatik yakıt tüketimi fabrika verisi 9.6 L/100 km'de. İstanbul trafikçesi, "şehir içinde 12 L'den az yakmam abi"

Tüketim çok fazla. O yüzden eliyorum.

Fransız pek düşünmüyordum aslında. Kalite konusunda benim için soru işareti.

Ancak 1.6 Comfort 120 HP BVA bütçeme uyuyor gibi. Yakıt tüketimi nasıldır?
  • opel'den sonra en iyi honda gider. vw'de alman ekolü sonuçta. eğer imkan varsa yeni civic, lpg seçeneği ile düşünün derim.
  • Hocam LPG kesinlikle düşünmüyorum.

Otomatik manuel'de tek seçeneğim Golf 1.4 TSI 122 Hp. Onun dışında manuel benzinli düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200.000 e kadar araç önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birazdaha verebilirseniz full bir civic alın.Vallahi siyahı çok hoşuma gitmeye başladı.KEsinlikle fotolardakinden daha tok ve canlı duruyor.Golf 1.4 tsi highline da olabilir.

Civic veya golf şuan en iyi fp araçlarından.
  • C4'un icine oturun cidden fena araba degiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam al bi otomatik 1.6 Corolla Comfort Extra bak keyfine.Bütün kriterlerini sağlıyor.Satarkende Astradan daha rahat satarsın
  • Cek c4 u bak keyfine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Birazdaha verebilirseniz full bir civic alın.Vallahi siyahı çok hoşuma gitmeye başladı.KEsinlikle fotolardakinden daha tok ve canlı duruyor.Golf 1.4 tsi highline da olabilir.

Hocam biraz daha verebilirim, ama vermem. Dediğim gibi donanımdan ziyade otomatiğin yakıt tüketiminden dolayı Civic benim için seçenek olmaktan çıkıyor maalesef.

Golf 1.4'te de Highline değil, Comfortline tercihim olur. Highline 49.300 TL. Metalik renk, kasko, trafik sigortası falan derken 52.000'i geçer. Comfortline 45.000 TL. Benim makul sınırlarım içerisinde kalıyor.

Ekstra para koymayacağım, aracın bana tüm maliyeti maksimum 50.000 TL olmalı.

Bu arada, 30.000 TL üstü her araç olur. Her segmentten önerebilirsiniz yani. Seçenekler geniş olsun, marka vs... farketmez.

Otomatik olması önemli aslında. Dediğim gibi, aracı az kullanıyorum zaten. Şu anki gibi giderse yılda 4000 km falan

• quote:

Orijinalden alıntı: atrin

C4'un icine oturun cidden fena araba degiller.

C4'e gidip bakacağım. Yarın erken kalkarsam bir Citroen bayisine uğrarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Hocam al bi otomatik 1.6 Corolla Comfort Extra bak keyfine.Bütün kriterlerini sağlıyor.Satarkende Astradan daha rahat satarsın

Hocam Corolla tipten faul ya Isınamadığım araçlardan biri. Ama onu da listeye alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

quote:

Hocam al bi otomatik 1.6 Corolla Comfort Extra bak keyfine.Bütün kriterlerini sağlıyor.Satarkende Astradan daha rahat satarsın

Hocam Corolla tipten faul ya Isınamadığım araçlardan biri. Ama onu da listeye alıyorum.

üstat yerinde bi görmekte bi test sürüşü yapmakta yarar var.Bu düşüncelerinin değişeceğini düşünüyorum.Yanlız karar verirsen içini bej renk iste:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Birazdaha verebilirseniz full bir civic alın.Vallahi siyahı çok hoşuma gitmeye başladı.KEsinlikle fotolardakinden daha tok ve canlı duruyor.Golf 1.4 tsi highline da olabilir.

Hocam biraz daha verebilirim, ama vermem. Dediğim gibi donanımdan ziyade otomatiğin yakıt tüketiminden dolayı Civic benim için seçenek olmaktan çıkıyor maalesef.

Golf 1.4'te de Highline değil, Comfortline tercihim olur. Highline 49.300 TL. Metalik renk, kasko, trafik sigortası falan derken 52.000'i geçer. Comfortline 45.000 TL. Benim makul sınırlarım içerisinde kalıyor.

Ekstra para koymayacağım, aracın bana tüm maliyeti maksimum 50.000 TL olmalı.

Bu arada, 30.000 TL üstü her araç olur. Her segmentten önerebilirsiniz yani. Seçenekler geniş olsun, marka vs... farketmez.

Otomatik olması önemli aslında. Dediğim gibi, aracı az kullanıyorum zaten. Şu anki gibi giderse yılda 4000 km falan

Hocam vallahi ben o paraları b segmentine vermenizden yana değilim.

Şöyle bir seçenekte var.Yeni C4 1.6 vti 120 hp comfort.Peşin 41700 kredili 43700.Son derece konforlu ve kaliteli bir araçtır.Bİr araştırın derim

• takipteyim şuanda en makul c4 var heralde
  • C4 dizel otomatik bütçemi aşıyor. Benzinli otomatik de 4 ileri tork konvertörlü tam otomatik şanzıman. O araç da 10 L + yakıyordur gibi geliyor bana ama dediğim gibi gidip bakacağım.

Aklıma gelen bir seçenek de Ford Focus 1.6 125 Hp Powershift. Ona da kendim alıyorum listeme
  • Bak aklıma bide Bravo geldi kalitesi hakkında şüphen olurda bana güvenmezsen Haluk abiye sorabilirsin

5K DYNAMIC PLUS 1.4 MULTIAIR 140 HP E5 46,880
    5K DYNAMIC PLUS 1.4 TURBO T-JET 120 HP E5 44,010

Aracın full modelidir.Fiat'la sağlam pazarlık yaparsan güzel bi indirimde alabilirsin.Dizel modellerde dualogic yazıyor ama benzinlilerde yazmıyor.Ama sahibindende benzinli+otomatik olanları var bi fiat bayisine sormak gerek
  • quote:

Bak aklıma bide Bravo geldi kalitesi hakkında şüphen olurda bana güvenmezsen Haluk abiye sorabilirsin

5K DYNAMIC PLUS 1.4 MULTIAIR 140 HP E5 46,880
    5K DYNAMIC PLUS 1.4 TURBO T-JET 120 HP E5 44,010

Aracın full modelidir.Fiat'la sağlam pazarlık yaparsan güzel bi indirimde alabilirsin.Dizel modellerde dualogic yazıyor ama benzinlilerde yazmıyor.Ama sahibindende benzinli+otomatik olanları var bi fiat bayisine sormak gerek

Bravo'yu iyi bir indirimle alma şansım var aslında. Yakın zamanda anneme Punto Evo aldık. Bayi tanıdık.

Bravo'yu da aldım listeye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.