Şimdi Ara

Ayagim kirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 gun once 1-1.5 metre bir cukura tek ayagimin uzerinde dustum ve topuk kemigini kirmisim.O gun hastaneye hemen gittik (15-20 dakika sonra acilde olduk) bilgisayarli tomografi ve rontgen cektiler ve hemen ameliuata alinacagimi soylediler 3-4 tahlil yaptilar ve beni baya korkuttular (tani felan koymadan hicbir aey denmeden gecenin 12 sinde beni ameliyata alicaklaribi soylediler ve ayagimi alciya aldilar) ve beni ameliuat yapmadna yolladilar ve anesteziye randevu al dendi ve bu olayin sabahi ozel bir hastaneye gittik ve 2 rontgen cekildi ve bilgisyaarli tomografimi istediler(devlette cekilen) ve topuk kemiginin kirildigini soylediler.1 hafta yat dinlen ve sonra gel dedi doktor

Eger duzgun kaynarsa ameliyata gerek kalmaz dendi ve o bir hafta gecti gittik
    Kemik eklem uzerinde iyiye gidiyor dedi ve eski yarim alciyi cikartti ve sentetik (plastik) alciya aldi ve 1 ay-1 ay 10 gun alcida kalicak dendi.Bugun yeni alcimla 2. Gunum ve alciyla.

Suan agrilarim var ve ayagimin alti ve ustu yaniyor acayip sekilde.Aslinda topugum haric her tarafimda aci ve yanma hissi var.(agri kesici aldigim halde)

Bunu sizle paylasmak istedim xcunku topuk kemigi hakkinda pek konu goremedim ve birde sunu merak ediyorum daha hizli kaynama ihtimali var midir ve agrimasi normal mi ?

Edit.ve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 7 Eylül 2016; 16:08:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun kardeşim..bende seneler evvel sol kolumu dirsekten kırmıştım..lifler kopmuş kırık da vardı..2 kere ameliyta girdim..3-4 ay kolum alçıda kaldı platin takıldı..kırıkmış bi aya geçer..kalsiyum al bolca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolasin kardesim.

• Peki 15-20 gune okulum acilicak iyilesme ihtimalim hic mi yok ?

• Kirildi ise sorun yok

Kırılsaydı kötüydü

• quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Kirildi ise sorun yok

Kırılsaydı kötüydü

He birde uyurken cok fazla oynatiyormusum ama haberim yok yani uyanik oldugum zamanlar aciyor

• geçmiş olsun kardeş kırık acısını 3 defa yaşadım 2 defa sağ ,1 defa sol kolumu kırdım geceleri parmaklarım yanardı uyuyamazdım
  • kperson35 kullanıcısına yanıt
    Saolasin kardesim benim gun icinde cok agri var agri kesici attigim halde ama uyurken hissetmiyorum ve asiri derecede oynatiyormusum.

Uni 1 e baslicam bu sene tahlisizlik dustum iste.

11-12 gundur yatiyorum.

• Ve 1 ayi doldurmus bulunmaktayim.Doktora dun gittik ve alciyi cikarmadi.Heralde 6 haftayi doldurunca cikaricak acaba cikarinca yururmuyum bilmem ama okul acildi hemde gidemedik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inTears

Ve 1 ayi doldurmus bulunmaktayim.Doktora dun gittik ve alciyi cikarmadi.Heralde 6 haftayi doldurunca cikaricak acaba cikarinca yururmuyum bilmem ama okul acildi hemde gidemedik.

kardeşim alçı çıktığında hemen yürümeyi bekleme çünkü korkacaksın ben biliyorum. sağ el bileğimi kırmıştım ben oradan biliyorum kullanmaya korkuyodum 15 güne normal şekilde yürümeye başlarsın.
  • Dostum allah yardımcın olsun.

• suari okuyunca gozumde canlandirip bi ben mi huylaniyorum .s

Bol vitamin al o kolun yokmus gibi hic oynatma yorma deneme daha hizli gecer

• sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Saolasin kardesim valla cok kotu bir sey kirilinca baya sıkınti oluyor.

Edit.ayagim kirik (kol degil)

• TeemoMushroom kullanıcısına yanıt
    Insallah hocam tek temennim o

1 ayda daha acisi yeni kesildi yani

• Bende malum yeri kırdım esnek alçı ya aldılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Major König

Bende malum yeri kırdım esnek alçı ya aldılar

Gecmis olsun kardes

• Hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun Allah şifasını verir inşallah amin.

• Benim de annemin sol kolu omuzdan kırıldı. Şu anda alçıda her hafta kontrole götürüyorum ağrıdan bazen gözleri doluyor her ne kadar belli etmese de. Duygusal zaten neden oldu niye oldu diye bitiriyor kendini görünmez kaza işte. Gece lavoboya kalkarken sandalyeye takılıp masaya çarptı sırtımda nasıl arabaya bindirip acile götürdüğümü hatırlamıyorum kendinden geçti uyanık tutmaya çalışıyorum bir yandan kolu sallanıyor ben ağlıyorum o bağırıyor Allah düşmanıma yaşatmasın hayatımın en zor gecesiydi. Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın, sanada geçmiş olsun kardeşim..

• Saolasin kardesim.

Allah annene sifa versin

Tez zamanda insallah iyilesir

Cok uzuldum gecmis olsun

Allah dusmanimin basina versin

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Benim de annemin sol kolu omuzdan kırıldı. Şu anda alçıda her hafta kontrole götürüyorum ağrıdan bazen gözleri doluyor her ne kadar belli etmese de. Duygusal zaten neden oldu niye oldu diye bitiriyor kendini görünmez kaza işte. Gece lavoboya kalkarken sandalyeye takılıp masaya çarptı sırtımda nasıl arabaya bindirip acile götürdüğümü hatırlamıyorum kendinden geçti uyanık tutmaya çalışıyorum bir yandan kolu sallanıyor ben ağlıyorum o bağırıyor Allah düşmanıma yaşatmasın hayatımın en zor gecesiydi. Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın, sanada geçmiş olsun kardeşim..

Cok gecmis olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.