Şimdi Ara

Ay-yıldız ile sözde 'Kürt bayrağı' yan yana!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Talabani, Türkiye'nin K.Irak açılımını böyle duyurdu

Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin lideri olduğu KYB'nin resmi internet sitesi Pukmedia, Türk Bayrağı ile sözde "Kürdistan bayrağını" yan yana getirdi.

Türkiye'nin Irak özel temsilcisi Murat Özçelik başkanlığındaki heyet, Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi lideri Mesud Barzani ile bugün biraraya geldi.

Irak'ın başkenti Bağdat'taki Yeşil Bölge'de gerçekleşen görüşme Irak medyasında da geniş yankı buldu... Talabani'nin sitesi Pukmedia'nın ise kritik görüşme ile ilgili haberinde sözde "Kürdistan Bayrağı" ile Türk bayrağını yan yana kullanması dikkat çekti.

FORMASINI BİLE İSTEMEMİŞTİK

Eylül ayında İran'ın Urmiye kentinde düzenlenen, 5 ülkeden iller karması takımların katıldığı futbol turnuvasında Erbil takımının 'Kürdistan' yazılı ve armalı formayla Türk takımına karşı oynamak istemesi krize neden olmuştu.

Iraklı kulüp yöneticilerine rest çeken Erzurum karmasının Teknik Direktörü Aydın Özyıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar'ın talimatıyla takımı Irak maçına çıkarmadı ve ikinciliğe razı oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, yaşanan gerilimin ardından, "Turnuvada birinci de olabilirdik. Ay- yıldızlı formamızı gören Iraklılar, Kürdistan yazılı formayla maça çıkmak istemişler. Biz de böyle bir şeye izin vermedik. Bir Türk takımının Kürdistan formalı hiçbir takımla müsabaka yapması söz konusu olamaz" diye konuşmuştu.

Kaynak:http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Ayyildiz_ile_sozde_Kurt_bayragi_yan_yana_203634_30&Newsid=203634

• uluslarası ilişkilerde bir ağırlığımız yok , öyle bağlanmışızki ...

belki de birbirimizi yemekten vakit ayıramamışızdır ...
    nasıl fikir
    Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, hiç ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok...
    Okumak bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar.
    Bilmeyenler kelime-i şehadet getirerek yürüyorlar.
    Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” M.Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y@k@r

Benim aklıma süer bir fikir geldi
    O bez parçası şeklinde tuvalet kağıdı yapacağım
    nasıl fikir

acınacak haldesin yazık

Orjinalden alıntı: TriaThlon
    yunanistan bir devlet... bir toprak parçası, bir marşı var. yapılan karşılaştırmalara dikkat edelim.

ırakta'ki kürdistan devletinden toprağından marşından bayrağından bahsediliyor konuda

ayrı konularımı okuyoruz?

bütün dünya kabul etti burdaki 3 5 kişinin kabul etmemesini tartışacak değilim ama böyle yapmakla kendinize acı veriyorsunuz
    çünkü ortada bir gerçek var

birisi en iyi kürt ölü kürttür demiş şaşıyorum bunların aklına eline silah versen korkudan silaha bakamazlar
    klavye arkasindan neler yazıyorlar neler gerçi hepsi 15 18 yaş arasında'ki ergenlik gelişimini tamamlayamamış çocuklar

fazla şaşırmamak gerek nede olsa çocuk beyni
    Daha Fazla Göster
  • amaaann bana ne yaa. ben amsterdama gidiyorum.

Knex Fwield a.k.a pinKiller
  • Toprak bütünlüğüne bağlı olarak siyasal bakımdan örgütlenmiş millet veya milletler topluluğunun oluşturduğu tüzel varlık..(TDK sözlüğündne alıntıdır)

Kürtlerin ne gibi tüzelliği var bu 1

ikincisi dünya kabul etmiş derken ben sana bu ülkede en az 50 milyon insan bulurum yetkim olsaydı bunlara karşı çıkan

Orjinalden alıntı: ilidan

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: Har

quote:

Orjinalden alıntı: ByMeanMachine

Böyle vatansız soysuz köpekleri durdurmak için önce başlarını ezeceksin..

Sen böyle salak salak konuşursan adamlar dağa çıkarlar 'vatanları için'

Bu ülke hepimizİN TÜRK-KÜRT-ERMENİ-İSPANYOL-YUNAN-ÇEK-SLOVAK-RUS KARDEŞTİR FAŞİZM KALLEŞTİR

Kardeş falan değiliz çıkar ilişkisi vardır ama kardeş falan değiliz..

öyle demeyin hocam. Bakın Ülkücü türkücü OZAN ARİF bile bir türküsünde TÜRK KÜRT KARDEŞTİR AYRIM YAPAN KALLEŞTİR demiş.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım,Bu ülkenin milli menfaatlerine göre hareket ederim diyen herkes kardeşimdir,aksi düşmanımdır ırkı önemli değil..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.