Şimdi Ara

Axess Mobil NFC İle 5x25 TL Ödemeye 25 TL Chip-Para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
11
Favori
12.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf07. -- 4 Eylül 2019; 19:27:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ben bu konuda baya tecrubeliyim.
    Geçtiğimiz aylarda bu tarz kampanyayı TEB ve garanti yapmıştı. 50ser TL puan kazanmıştım.

Öncelikle telefonundan asagidaki ayarı yapın.
    Axess mobilden giriş yapın.
    Kredi kartı -> islemlere tıklayın.
    Orada mobil ödeme çıkacak.

Daha sonra kartınızı tanimlayin. Hangisi ile ödeme yapıp kampanya katılacaksınız. Axess mı Neo mu?

Daha sonra telefonuzdan NFC ayarını yapın aşağıdaki resimdeki gibi (telefonum mi5)
    NFC tiki açık olsun. Dokundur öde de Axess mobil olsun. Resimlerdeki gibi

Puan kazanmanın en pratik yolunu anlatiyorum şimdi.
    Toplamda yapmanız gereken 125 TL harcama.
    Şahsi aracınız varsa bu çok kolay. 1 günde bile yapabilirsiniz. Farklı akaryakıt istasyonlarindan 25er TL x 5 işlem yapıp. Puanım tamamini kazanabilirsiniz.
    Acemiyseniz ilk önce ödemeyi yapıp sonra yakıt almanızı öneririm.
    Her defasında farklı kasiyerlerle uğraşmamak istemiyorsanız, işi bilen kasiyere 5 farkli gün gitmeniz gerekir.

Aracı olmayıp sigara kullanlar için formül.
    Migros sok petrol ofisi Shell v.b kurumsal yerlerde genelde yeni nesil pos cihazlari vardır. Çoğunun üzerinde temassız sembolü mevcut. Bu gibi yerlerden 2 paket sigara (Winston light alan birisi olarak 16 tl*2paket) alarak işlem sağlayabilirsiniz.

TEKNİK BİLGİ:
    Ekran kilidinizin açık olması gerekiyor.
    Kasiyere temassız işlem yapacağım deyip işlemi yollamasini söyleyin. Telefonu pos cihazına dokundurun.
    Eger hemen almaz ise telefonu biraz çekip tekrar dokundurun. Yine almazsa telefonu tekrar çekip telefonu pos cihazının üzerinde gezdirin veya ters çevirerek deneyin.
    Bu işlem telefonun NFC ve pos cihazının algılamasına ve + Olarak bankanın altyapı sistemine bağlı. (TEB de bu sorunu yaşadık forumdaki arkadaşlarla)

Anlatacaklarim bu şekilde. İmla hatalari ve eksik anlattığım yerler olabilir. Ekleyecek birşeyi olan varsa yazsın lütfen, Hem fikir olarak duzeltiriz.

+larsaniz öne çıkar, tecrübesiz arkadaşlar faydalanır.
  • NFC lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NFC var da, migros vb hangi mağazalarda bu özellik var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

NFC var da, migros vb hangi mağazalarda bu özellik var acaba?
    Geçen aylarda telefon ile temassız ödeme yaptığım marketler: migros, carrefour, şok, a101, bim.
    + benzinciler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 4 Eylül 2019; 20:16:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

NFC var da, migros vb hangi mağazalarda bu özellik var acaba?
    Postan anlasiliyor zaten isikli birsey varsa o pos destekliyordur.Kasiyerlere sormayin cogu gerizekali telefon odeyecegim diyince o bizde yok diyorlar halbuki o posta temassiz var.En mantikli cozum sen pos'a gonder ben odeyecegim demek artik hic ugrasmiyorum sen pos a gonder ben odeme yaparim diyorum.

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Sormayın hocam mobil ödeme yapacağım deyince bir heyacan bir titreme alıyor kasiyerleri,hemen koşup sorumlusunu çağırıyor,önce olmaz diye kandırmaya çalışıyor tabi bakıyorki çare yok bir dakika deyip koşuyor kıdemlisini çağırmaya

• Ben hic bu sekilde odeme yapmadim kasiyerlerde bilgisiz. Surec ile ilgili bilgi verirmisiniz arkadaslar nasil olucak bu nfc odeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrduran321 -- 4 Eylül 2019; 23:38:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malesef nfc yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrduran321

Ben hic bu sekilde odeme yapmadim kasiyerlerde bilgisiz. Surec ile ilgili bilgi verirmisiniz arkadaslar nasil olucak bu nfc odeme
    Kredi karti ile odeyecegim pos'a yonlendir deyin baska birsey demeyin.Tabi posta temassiz var mi ilk bir bakin hemen anlasiliyor zaten

• :( nfc var ama;
    Bu ay üyelik ücreti yansıyacaktı. Ben de mh yi aradım kartımı iptal edin dedim tamam dediler. 2 gün oldu aramadılar. Gerçekten iptal edecekler sanırım. Tekrar arayıp free karta çevirme imkanı yok mu? ( eğer iptal olursa yeni kart alamam sanırım diğer bankalara ait kredi kartlarımın limiti çok yüksek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 5 Eylül 2019; 6:14:12 >
  • 1.5 ay süreli banka kampanyasından haberi olmayan istasyon görevlisi nfc hakkında ne düşünür acep?
  • Arkadaşlar ben bu konuda baya tecrubeliyim.
    Geçtiğimiz aylarda bu tarz kampanyayı TEB ve garanti yapmıştı. 50ser TL puan kazanmıştım.

Axess Mobil NFC İle 5x25 TL Ödemeye  25 TL Chip-Para

Daha sonra kartınızı tanimlayin. Hangisi ile ödeme yapıp kampanya katılacaksınız. Axess mı Neo mu?

Daha sonra telefonuzdan NFC ayarını yapın aşağıdaki resimdeki gibi (telefonum mi5)

Şahsi aracınız varsa bu çok kolay. 1 günde bile yapabilirsiniz. Farklı akaryakıt istasyonlarindan 25er TL x 5 işlem yapıp. Puanım tamamini kazanabilirsiniz.
    Her defasında farklı kasiyerlerle uğraşmamak istemiyorsanız, işi bilen kasiyere 5 farkli gün gitmeniz gerekir.

Migros sok petrol ofisi Shell v.b kurumsal yerlerde genelde yeni nesil pos cihazlari vardır. Çoğunun üzerinde temassız sembolü mevcut. Bu gibi yerlerden 2 paket sigara (Winston light alan birisi olarak 16 tl*2paket) alarak işlem sağlayabilirsiniz.

TEKNİK BİLGİ:
    Kasiyere temassız işlem yapacağım deyip işlemi yollamasini söyleyin. Telefonu pos cihazına dokundurun.
    Eger hemen almaz ise telefonu biraz çekip tekrar dokundurun. Yine almazsa telefonu tekrar çekip telefonu pos cihazının üzerinde gezdirin veya ters çevirerek deneyin.
    Bu işlem telefonun NFC ve pos cihazının algılamasına ve + Olarak bankanın altyapı sistemine bağlı. (TEB de bu sorunu yaşadık forumdaki arkadaşlarla)

Anlatacaklarim bu şekilde. İmla hatalari ve eksik anlattığım yerler olabilir. Ekleyecek birşeyi olan varsa yazsın lütfen, Hem fikir olarak duzeltiriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 5 Eylül 2019; 11:19:35 >

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Adamsin dostum, Allah razi olsun senden...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İphonelar hala NFC ile ödeyemiyor değil mi?
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Aynen. Güvenli bulmuyorlar hala :D
    ekran kilidinin açık olması gerekiyor.
    axess free geçer li mi kampanyada kampanya katılımı göremedim ben linktede sayfa açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: veysim47

axess free geçer li mi kampanyada kampanya katılımı göremedim ben linktede sayfa açılmıyor
    geçerli değil. Axess mobilden den bakınız.

@f2012; ekledim mesaja

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 5 Eylül 2019; 13:39:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

Arkadaşlar ben bu konuda baya tecrubeliyim.

TEKNİK BİLGİ:

Hocam Pos makinasının AKBANK Posu mu olması gerekiyor? Yoksa işlem tüm banka poslarında geçerli mi?

Kampanya detaylarında bu ayrıntıyı göremedim.

kartı mobil ödemeye ekledim yalnız bende axess mobil de kampanya katılımı görünmüyor kartı ekledikten sonra çıkarsa katılırım herhalde axess mobil den kampanyaya katılın deniyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.