Şimdi Ara

Axess 75tl-Cardfinans 50tl-Maximum 45tl-World 50 tl-Hsbc 50 tl-Bonus 60 tl- Ramazan Kampanyaları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
13.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: barisdragon

üçkağıtçı axess kredi vermek için hergün arar ama 75 puan slipte görünmüyor. Herhangi bir hatırlatma mesajı da gelmiyor. Biz de unuttuk dün sonmuş. Böyle bankacılık olmaz. Internet bankacılığında 75 tl halen görünüyor ama harcayamıyorsun tam komedi.

Zamanında puanlaımız harcayacağınızı öğrenceksiniz bu sayede benimde 6 tl gitti ama ne yapim kasada sıra vardı 69tl harcadım :)

arkadaşa ek olarak

kendi pos cihazı (bankanın kendine ait bağlantısı ) olan her yerde(market,akaryakıt istasyonu,giyim mağazası) kullanabilrisiniz.

ayrıca bu gün hızlıal da gezinirken gördüm

yapıkredi
    bonus
    maximum
    asyacard

paunlarınızı kullanabilirsiniz yazıyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula01

carrefour, migros vb marketlerde de kullanabilirsiniz.

arkadaşa ek olarak

kendi pos cihazı (bankanın kendine ait bağlantısı ) olan her yerde(market,akaryakıt istasyonu,giyim mağazası) kullanabilrisiniz.

yapıkredi
    bonus
    maximum
    asyacard

Ayın 27sine kadar sadece marketlerde kullanılabiliyordu adı üstünde gıda kampanyası benzincilerde ve hizlialda olmazdı

quote:

Bende 7 tane alışveriş yapmışım. Hepside akbank pos' uydu. Ancak Axess değilmiş miş falan filan... Sanki ben Axess pos uzmanıyım. Akabnk yazan yerden aldım. Bu işler kandırmaca.

evet slip altında akbank yazıyormu ona bakmak takip etmek lazım şahsen ben carrefourda kullandım 8adet cola ve 5litre yudum yağ da kazandım büyük marketlerde ortak pos var zaten carrefourda zaten öncelikli akbankdan çekiyorlar

• Orijinalden alıntı: gittigider

arkadaşa ek olarak

yapıkredi
    bonus
    maximum
    asyacard

Ayın 27sine kadar sadece marketlerde kullanılabiliyordu adı üstünde gıda kampanyası benzincilerde ve hizlialda olmazdı

yanlışın var dostum puan puan dır ben bonusu ve hsbc yi boynerde kullandım
    aksi belirtilmediği müddetçe bankasının posu olan yerlerden puanlar da kullanılabiliyor

• Yanlışı mı var?

Axess in verdiği puan normal chip paradan farklı bir şekilde slipte görünüyor. Yani gıda satan ve axess üyesi marketler de kullanılabiliyordu.

Orijinalden alıntı: gittigider

arkadaşa ek olarak

yapıkredi
    bonus
    maximum
    asyacard

yanlışın var dostum puan puan dır ben bonusu ve hsbc yi boynerde kullandım
    aksi belirtilmediği müddetçe bankasının posu olan yerlerden puanlar da kullanılabiliyor

• Biz puan kazanıyor kullanıyoruz hatta bu siteden bir kaç arkadaşdan 51tl carfinan puanına 60tl verdim .) ama yok sen yanlışsın puan puandır diyorlar :) axess farklı hsbc farklı finabank farklı aynı şey değil aynı kampanya değil kurallar değişik ve axessde bırakın marketi marketin elektronik ksımında bile kullnamadım kontor alamadım yani elektronik kımında görünmüyor sadece normal kasada yani gıdada harcayabiliyorsun (carrefour için diyorum)

haklısın axess konusunda çünkü o puanı kazanınca 75 tl lik market puanı diye geçiyor ;dolayısıyla sadece markette(gıda) kullanılıyor.
    benim söylediklerim hsbc ve garanti idi

misal:garanti-money in şu an ki 3*75 e 75 tl lik puan kampanyası var (migros-tansaş-şok tan yapılacak alışverişler için geçerli)
    burada kazanılan puanlar sadece migros tansaş şok ta kullanılabiliyor.

açıklamalar dikkatli şekilde okunursa sorun teşkil etmez kanımca

yanlış anlaşılmasın amacım tartışmaya mahal vermek değil

konuyu aydınlatmak; yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula01 -- 29 Eylül 2009; 23:47:57 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.