Şimdi Ara

Axess 75tl-Cardfinans 50tl-Maximum 45tl-World 50 tl-Hsbc 50 tl-Bonus 60 tl- Ramazan Kampanyaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
13.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konuyu görmeden world için başlık açıp link vermiştim neyse..
    en iyisi ben bakkal ömerle anlaşıp marketten sigara alıp ona satayım
    1500 - 2000 liralık gıda alınmaz ki
    Maximum Kart sahipleri ramazan boyunca, her biri 150 TL ve üzeri 3 peşin alışveriş karşılığında 30 TL değerinde MaxiPuan kazanıyor. Ramazan alışverişleriyle kazanılan MaxiPuanlar, kampanya bitiş tarihinden itibaren yedi iş günü içinde kart hesabına yansıtılacak. Maximiles sahiplerinin de yararlanabildiği kampanyada kazanılan MaxiPuanlar, 7 Ekim 2009 tarihine kadar kullanılabilecek.

Bu arada anlaşmalı marketlerden yapılacak alışverişlerinde araya gıda dışı şeyler girerse nasıl değerlendiriliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 21 Ağustos 2009; 0:56:40 >
  • world' te süpermarket ibaresi var, marketlerde geçerli mi acaba kampanya?
  • özür dileyerek bugün 180 liralık alışveriş yaptığımı söylemek istiyorum. bir türlü kampanyaları tutturamadım. birşey ucuzsa diğeri çok pahalı. hepsini ayrı yerlerden almak zorunda kaldım. 50 lira tutturulur bir nebze ama 75 veya 100 hele 150 mümkün değil. puan alıcaz diye pahalı pahalı almanın alemi yok.
    her hizmetten komisyon keser hale geldiler.

puan kazanacağız diye kendinizi kaybetmeyin bence...

'ilk 3 işlemini aynı sektörde tamamlayan kart hamillerinin daha sonraki günlerde, aynı gün içinde kampanya kapsamında diğer sektörden yapacakları harcamalar kampanyaya dahil edilecektir.'

burayı anlayamadım arkadaşlar, açıklayabilir misiniz?

Axess

Axess’ten doya doya harcayın diye, tam 75 TL chip para hediye kampanyası kapsamında 14 Ağustos – 23 Eylül 2009 tarihleri arasında, Axess üyesi marketlerden farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 5 kez 75 TL üzeri alışverişe 75 TL chip-para hediye edilmektedir. 75 TL chip-para 5. alışverişte verilmektedir.Kampanya 75 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Kampanyaya taksitli işlemler ve chip para kullanımları dahil degildir. Bir kart sahibi kampanyadan 1 kez faydalanabilmektedir.Kampanyadan kazanılan chip-para’lar karta anında yüklenmektedir. Kazanılan chip-paralar 27 Eylül 2009 tarihine kadar Axess üyesi marketlerde kullanılabilmektedir.
    Detay bilgiwww.axess.com.tr den elde edilebilir.

Buna ek olarak,

bu alısverısı karfur dan yapın, karfur kartla,

2* 75 yaptıgınız ıcın 8 adet 1lt kola kazanın,

ayrıca, 4 adet 75 ytl lık yaparsanız da farklı gunlerde gene, eylulde, 75 ytl karfur puan kazanın,

kısacası, toplamda, 75 axess + 75 karfur + 8*1 lt kola kazanın

• http://www.fortisworldcard.com/kampanyalar/ramazan_kampanyasi.aspx arkadaşlar burada belirtilmemiş fortis üye işyerinden yapılacak diye. fortis world farklı olabilir mi ki ?

Orijinalden alıntı: caferkaya

http://www.fortisworldcard.com/kampanyalar/ramazan_kampanyasi.aspx arkadaşlar burada belirtilmemiş fortis üye işyerinden yapılacak diye. fortis world farklı olabilir mi ki ?

Farklı değiller adı üzerinde fortisworldcard
    Aryıca fortisler de world le aynı pos tan okutuluyor (world fortis aynı işlem yapılıyor)

Bunlar benim bildiklerim

Yine de bankanızla görüşün

500 tl harcama yapıp bana patlamayın

• quote:

Orijinalden alıntı: kAr_gA

bonus:

'ilk 3 işlemini aynı sektörde tamamlayan kart hamillerinin daha sonraki günlerde, aynı gün içinde kampanya kapsamında diğer sektörden yapacakları harcamalar kampanyaya dahil edilecektir.'

burayı anlayamadım arkadaşlar, açıklayabilir misiniz?

ilk 3 işlemini aynı sektörde(Market ya da akaryakıt sektöründe) tamamlayan kart hamillerinin daha sonraki günlerde, aynı gün içinde kampanya kapsamında diğer sektörden(Marketten yapıldıysa akaryakıttan,Akaryakıttan yapıldıysa marketten) yapacakları harcamalar kampanyaya dahil edilecektir.

Misal: Ayrı ayrı günlerde 100 er tl den 300 tl lik market alışverişi yaptın sonraki alışverişi aynı gün içinde akaryaıkttan yaparsan bunlar(Akaryakıt alışverişin) kampanyaya dahil edilecektir.

En saçma bonusun ki olmuş

300 tl market ve 300 tl akaryakıt toplam 600 tl

niye ikisini zorunlu tutuyon ki

veya de herhangi birinden de toplam 600 olacak şekilde yapılabilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula01 -- 23 Ağustos 2009; 5:14:49 >

• axessle yapıyorum ama slipte herhangi birşey yazmıyor ya ne üçkağıtçı bu akbank unutturacaklar akılları sıra.

Orijinalden alıntı: barisdragon

axessle yapıyorum ama slipte herhangi birşey yazmıyor ya ne üçkağıtçı bu akbank unutturacaklar akılları sıra.

normal olarak 4. slip e kadar bi şey yazmıyor

5. 75 tl yi yaptığınızda 75 tl gıda chip puan olarak yükleniyor

quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

quote:

Axess

Axess’ten doya doya harcayın diye, tam 75 TL chip para hediye kampanyası kapsamında 14 Ağustos – 23 Eylül 2009 tarihleri arasında, Axess üyesi marketlerden farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 5 kez 75 TL üzeri alışverişe 75 TL chip-para hediye edilmektedir. 75 TL chip-para 5. alışverişte verilmektedir.Kampanya 75 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Kampanyaya taksitli işlemler ve chip para kullanımları dahil degildir. Bir kart sahibi kampanyadan 1 kez faydalanabilmektedir.Kampanyadan kazanılan chip-para’lar karta anında yüklenmektedir. Kazanılan chip-paralar 27 Eylül 2009 tarihine kadar Axess üyesi marketlerde kullanılabilmektedir.

Buna ek olarak,

ayrıca, 4 adet 75 ytl lık yaparsanız da farklı gunlerde gene, eylulde, 75 ytl karfur puan kazanın,

• Hayatımda ilk defa bu kadar çok gıda alıyorum sanırsam kampanya bitiminde marketler şaşıracak ne oldu müşteriler çünkü çoğu kişi kampanyayı takip ediyor 4-5 aylık ihtiyacını alıyor neyse ramazana bağlarlarda bu tür kampanyalara gelecek yıllarada devam ederler inşallah
  • şu soruyu sorayım da açıklığa kavuşturayım: gittim bir markete (süpperinden hipperinden bi taneye). bissürü gıda nevale falan aldım, 90 Tl lik gıdanın yanında mesela 10 TL lik de şampuan traş köpüğü vs. gibi gıda olmayan şeyler aldım. card finansın kampanyasından faydalanamaz mıyım böyle olunca? ayrıca gıda dışı bişi aldığımı nerden anlayabilirler?
    yanıtlayan arkadaş(lar)a teşekkür ederim şimdiden.

Orijinalden alıntı: marvin85

şu soruyu sorayım da açıklığa kavuşturayım: gittim bir markete (süpperinden hipperinden bi taneye). bissürü gıda nevale falan aldım, 90 Tl lik gıdanın yanında mesela 10 TL lik de şampuan traş köpüğü vs. gibi gıda olmayan şeyler aldım. card finansın kampanyasından faydalanamaz mıyım böyle olunca? ayrıca gıda dışı bişi aldığımı nerden anlayabilirler?
    yanıtlayan arkadaş(lar)a teşekkür ederim şimdiden.

gittiğin market dediğin gibi gıda üzerine alışveriş yapan bi market olsun yeter içinde gıda dışı şeyler de satılsa dahi olur
    misal migros,tansaş,şok,bim,kipa,özdilek gibi gıda satan yerlerden dediğin gibi yaparsan kampanyaya dahil oluyor

ayrıntı istersen pm at

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Bu 2 adet 4x1 coca-colayı alabilmek için slipte uyarı mı çıkıyor? Yoksa kasadamı belli oluyor?

quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

quote:

Axess

Axess�ten doya doya harcayın diye, tam 75 TL chip para hediye kampanyası kapsamında 14 Ağustos � 23 Eylül 2009 tarihleri arasında, Axess üyesi marketlerden farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 5 kez 75 TL üzeri alışverişe 75 TL chip-para hediye edilmektedir. 75 TL chip-para 5. alışverişte verilmektedir.Kampanya 75 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Kampanyaya taksitli işlemler ve chip para kullanımları dahil degildir. Bir kart sahibi kampanyadan 1 kez faydalanabilmektedir.Kampanyadan kazanılan chip-para�lar karta anında yüklenmektedir. Kazanılan chip-paralar 27 Eylül 2009 tarihine kadar Axess üyesi marketlerde kullanılabilmektedir.

Buna ek olarak,

farklı gunde, 2 kez 50 ytl ve uzerı alısverıs yaptıgında, slıp de dırek 8 lt cola cıkıyor, onu gosterıp alıyorsun, ben aldım keyıfle ıcıyorum

• marketlerde elektronikde alabilirsiniz tek yapmanız gereken normal kasadan geçirmek elektronik kasadan değil yani ama garanti olsun yanında birde gıda alın

bu kadar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.