Şimdi Ara

Axess 75tl-Cardfinans 50tl-Maximum 45tl-World 50 tl-Hsbc 50 tl-Bonus 60 tl- Ramazan Kampanyaları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
13.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dikkat karfurda tencere tava olmuyor gıda temizlik parfüm oluyor
  • Bugun gittim carrefourdan 225.86 lık alışveriş yaptım 75 axess den 75er de kendim ve abime ait hsbc kartdan çektirdim arada kasa kilitlendi kasiyer bayağı uğraştı sonra tam fişi alırken farkettim advantage leri akbank posundan çekmiş dedim bunları akbankdan iade edip tekrar advantageden çekin .. bakın dedi bu kadar sıra bekleyen var dedi zaten farketmez yine extre tarihinde ödersiniz (yapma ya bilmiyordum) o zaman dedim bekleyen bir sürü kişi varsa hemen akbankdan iptal edip advantage den cekin bekletmeyin insanaları dedim yok şuydu buydu olmaz dedi sen beni aptal mı sanıyorsun dedim ver posu ben deneyeyim dedim o zaman akşam gelin dedi gelme şansım yok hemen yapın şunu dedim zaten uzak yer kampanya var diye geldim bir sürü gereksiz şey aldım adavantage postan çekmeycekseniz iade edelim o zaman dedim hem dedim gereksiz yere benimle tartışırken zaten şu anda işlem biterdi dedim neyse en sonunda baktı beni başından atamıyor akbankdan iade etti advantage den çekti . gerçekden kampanyadan yararlanmak takibini yapmak zor yağ kendileri olsa dünyanın en yüksek faizini hemen geçiririler 50tl puan için bir sürü ırın kırın ediyorlar bankasıyla uğraş kasiyeriyle uğraş ama maden var puanımı laırım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gittigider -- 25 Ağustos 2009; 16:04:15 >

• Bazı bankaların ortak kullanımı olabiliyor poslarda.. öyle bir durum yoktu demi..

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Bazı bankaların ortak kullanımı olabiliyor poslarda.. öyle bir durum yoktu demi..

yok slip altında akbank yazıyordu sonra granti posundan çekti onda hsbc yazdı demekki garanti posu ortak pos ayrıca akbank özel posu var ondan kaynaklı bir şey yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurpinter -- 26 Ağustos 2009; 0:08:32 >
  • Maximum kullanıyorum. Pek puan vermez oldu.
    Kampanya yapıyorda kampanyalar pek ulaşılabilir değil.
    Burada kipa yok. Tek seferde 150 Tllik gıda alışverişi yapmak ta pek mümkün değil. Hele bu birkaç sefer yapmak epey zor.
    Maximumun kampanyaları bu aralar sadece reklamdan ibaret.

hem 80 ytl lik CARREFOUR puanı + 4x1 lt x 2 = 8 adet 1 lt kola alcam hemde 5x75 ( 2+3 ) = 75 ytl kazancam BIRAKMAM PUANLAR/HEDİYELER benim.
    140 migros -cfinans ------>(%5 üyesiyim--->7tl ektrede indirim + 2*100üstü için 25tl para puan--->benzinde de kullanıllır)

-------------> (dördü ayrı günlerde tarih sınırlarına dikkat ederek yapıldı 140 tl lik migrostan alışveriş çeki

ödenecek: 4*140= 560

560+50+7+7+25+140=789 tl lik ürün alındı.

560/789 yanlış hesaplamadıysam yaklaşık %29 indirim.

son alıverişte (140 migros -cfinans) kasiyer hata yaptı, 2 taksit çekti
    (normalde uğraşsan yaptıramazsın, zaten gıdada yasak galiba),
    uyardım yok ben yapmadım öyle yaptı dedi inandım. ertesi gün bankayı aradım
    yok öyle birşey deyince, migrosa uğradım önceki taksitli iptal edildi, tek çekim
    yapılınca slibin altında indirimler de bildirildi.

Burada adamların istediği oldu, kısıtlı süre içinde bol keseden alışveriş yaptım.

Yine de zaten indirimde olan, düzenli harcanan bebek maması, bezi, sıvı yağ,
    ve en kolayı et aldım. Buzdolabını derin dondurucu kısmını doldurdum.

Kötü zamanlama oldu aslında, money %25 indirimi sırasında fazladan deterjan- sıvı yağ almıştım,
    alışveriş aralıkları kısa olunca insan ne alacağını da bilemiyor. Böyle bir zamanda sıradakilerden biri
    örneğin 150tl lik alışverişi nakit yapınca, kendimi zor tutuyorum, 'ben kartla vereyim 5 tl benden olsun'
    gibi bişeyler demek, atlamak geçiyor içimden. (Bu arada dikkat edin geri verilme olasılığı olan şeyleri
    tanımadığınız, sonradan ulaşamayacağınız birinin kartıyla almayın.)

İkinci el kısmında bir arkadaş sormuş: 'niye aldın o zaman';

Yaşam, kazık yememe sanatına dönüştü benim için, ama sorarsanız:
    Memnun değilim bu durumdan, o indirim, bu kampanya...
    Yoruluyor insan...
    Eskiden Alamancı akarabalar anlatırdı, marketleri
    gezip ucuzları aldıklarını, hayretle dinlerdim, şimdi onlardan fazladır belki takıntım.
    Umarım indirim, kampanya derken akıl sağlığımı kaybetmem.

'Alışveriş hastalığım var.' demiştim cevaben arkadaşa, bu ara kanıtlamaya çalışıyorum sanki bunu....

• axess, kart sahiplerine 75 tl'lik 5 alışverişe 75 tl chip para veriyor.
    migros, 60 üstü 4 alışverişe 60 üstü paropuan veriyor.

5*75 tl'lik migros alışverişimi axess ile yaptım.

migros'tan 75tl kazandım
    axess'ten 75tl kazandım.

sonuç:

375 tl'lik alışveriş yaptım. 150 tl kazandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iski -- 27 Ağustos 2009; 7:37:43 >

mıgros fıyatları cok kazık, nıspeten karfur daha ucuz
    ya perakende satmak lazım ya da normal gelen % 1 le birlikte %4 e razı olmak lazım

ayrıca axcess le aldığım için 8 tane 1lt cola aldım , bu arada bir yerden ek 4 ytl plus kartıma para yüklenmiş. axcess le her alış veriş tutarını 1125 e yolladım 4 ytl de oradan kazandım

şuanda 5x75 axcess in 2 si tamamlandı 3 tane daha alıp 75 tl chip puanda buradan alacağım

PO yu da elden bırakmadım 2x100 aldım ve 2x100 daha alıp 40tl da chıp buradan kazanağım haliyle her 100 ytl ye 1 ytl de ek chıp geliyor.

ALLAH BEREKET VERSİN

Orijinalden alıntı: suicide68

cartfinans kampanyasına kayıt yaptırdım.Sms gelmesi gerekiyordu hala gelmedi alışveriş yapsam kabul olmazmı şimdi?katılan arkadaş varmı?

ben yaptırdım
    puanları da aldım
    tekrar kayıt yaptırmanı tavisye ediyorum ;bi hata olmasın kaydı yaptırırken
    bana mesaj geldi
    bir arkadaşıma da aynı şekilde kayıt mesajı geldi
    kayıt olduktan 1 iş günü sonra alışverişinizi yapın
  • hsbc ile garanti de yüklendi
    son kullanma tarihleri sınırlı tarihlerdedir
    unutmadan kullanın

son kullanma tarihleri

maximum :07.10.2009
    hsbc :1 Ekim 2009 saat 24:00e kadar
    garanti : 28 Eylül – 2 Ekim 2009 2 Ekim 2009 - Saat 24:00 e kadar

quote:

Orijinalden alıntı: marvin85

maksimum kampanyasının puanları yüklenmiş... haber vereyim dedim...
    LCwaikikiden başka nerelerde kullanabiliriz bilgisi olan var mı? hep LCW den kullanıyorum da
  • üçkağıtçı axess kredi vermek için hergün arar ama 75 puan slipte görünmüyor. Herhangi bir hatırlatma mesajı da gelmiyor. Biz de unuttuk dün sonmuş. Böyle bankacılık olmaz. Internet bankacılığında 75 tl halen görünüyor ama harcayamıyorsun tam komedi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.