arkadaşalr eu çar açtım axe kullanıyorum sizce iyimi yoksa kötümü yapıyorum ilerde axe sıkıntı verebilirmi? axe ve kara büyü gidiyorum... axe çarı olanlar biraz bilgilendirebilirmi?
Kara büyü'den kastın ne ?
quote:
Orjinalden alıntı: iLoveBeeR
Kara büyü'den kastın ne ?
anla işte sende ya warlock demek istiyo
arkadaşım axe yerine 2 veya 1 handed önerebilirim yan skill cleric
yada 1hand warlock aç
Axe Warlock Mukemmel Bir Char Gerçekden İlerle Eğer Ben Kendi Warlock Charımı Satarsam Axe Warlock Açıcam.
Aslında 1H+2H+AXE-Warlock çok iyi bi char olur ama bunların silahı çok para+ ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK sp ister...
bence axe iyi
axenin yanına birde 2h aç bence
quote:
Orjinalden alıntı: xpress_
arkadaşalr eu çar açtım axe kullanıyorum sizce iyimi yoksa kötümü yapıyorum ilerde axe sıkıntı verebilirmi? axe ve kara büyü gidiyorum... axe çarı olanlar biraz bilgilendirebilirmi?
axe/warlock super build bencede sleep division vs verdimi tamamdır iş ama cok sp yer onglarda farmını bitir derim . .....
Sen bence sağlam bir farm yap bütün Warrior sayfasını aç MAX yap yan build olaradak da Warlock yap ve kafan rahat olsun...
Axe Warlock Normal Buildlerden Cok Daha Az Sp Yer Açması Gereken Sadece De-Buff Ve Sleep Serisidi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme