Şimdi Ara

Avusturya, Büyükelçimizi çağırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye ile Avusturya arasında ipler iyice geriliyor. Türkiye’nin AB üyeliği adaylığının sonlandırılmasını isteyen Avusturya’ya karşı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, "Viyana ırkçılığın başkenti" açıklamasının ardından olay daha da büyüdü. Avusturya, Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi'ni çağırdı.

Avusturya’nın 30 yaşındaki Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz, Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Mehmet Hasan Göğüş’ü dün Dışişleri'ne çağırttı. Mevlüt Çavuşoğlu’nun sözlerinin yarattığı rahatsızlık iletildi.

Ardından da, Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz, ORF Televizyonu'na çıkarak, son gelişmelerden sonra Türkiye ile AB üyelik görüşmelerinin sonlandırılmasının ‘anlamlı’ olduğunu belirtti. Kurz ayrıca, mülteci anlaşmasının Avrupa’yla pazarlık olarak görülmemesi gerektiğini söyledi.

“ANKARA ÖDEVLERİNİ YAPSIN”

Kurz, Türk Büyükelçi'yi çağırmadan önce de, sözcüsü aracılığıyla “Türkiye Dışişleri Bakanı'nın Avusturya'ya yönelik eleştirilerini keskin bir şekilde reddediyorum. Ankara'yı seçtiği kelimeleri ve hareket tarzını yumuşatma ve ev ödevlerini yapma çağrısını yapıyoruz” açıklamasını yapmıştı.

• Onlar da kendi ödevlerini yaparsa sıkıntı çıkmaz.
  • avusturya kim ya haddini bilsin. 500 yıl önceki savaşı hala atlatamıyor dangalaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cankal

Siktirsin gitsin çokta fifi

ADMİN şu msjlarımı silip durma vatan millet için yazıyoruz . Bu önemli günlerde fikirlerime saygı duy lütfen .

forumun seviyesinin geldiği nokta
    bu arkadaşa eleştirim yok
    bu bölümün modları ve adminleri sizleri tebrik ediyorum,işinizi harika yapıyorsunuz,bölüm seviye atladı

• ben vatandaş olarak avusturyaya ,amerikaya ,almanyaya saydırırımda siyaset vatandaş ağzıyla yapılmaz.uluslararası ilişkilerden sorumlu kişiler medya aracılığıla atışmaz büyükelçi çağırılır ,uyarı yazısı verilir nota verilir vs.
    bakıldığında hem amerika hem rusya ile aran bozuksa senin dış politikan temelden arızalı ve dibe vurmuş demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

Cok da istiyorsan buyur denilip, 4 milyon din kardesimiz avusturya'ya deport edilmeli. Turkiye'deki siyasetciler icin nasil "agzinizdan cikani kulaginiz duymali" diyorsak, aynisi AB'deki tipler icin de gecerli. Kafanda multeci derdi varken, 4 milyonu birak, bir kac bin tanesiyle zor basa cikiyorken, bu insanlari ulkesinde tutan bir ulkeye efelik yapmayacaksin.

Yollasinlar 4 milyonu, "Avusturya istedi yolladik biz de" desinler, simdi onlar dusunsun.

Ama olmayacak muhtemelen, basimizdaki tipler AB'ye trip atarken, en cok da onlarin ayakkabilarini yaliyorlar maalesef.

Hocam sizin yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum . Çok önemli fikirler söylüyorsunuz . Sizi tebrik ederim . Hiç bir siyasi parti şakşakcılığı yaptığınız dikkatimi çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: METMETALLICA

quote:

ADMİN şu msjlarımı silip durma vatan millet için yazıyoruz . Bu önemli günlerde fikirlerime saygı duy lütfen .

forumun seviyesinin geldiği nokta
    bu arkadaşa eleştirim yok
    bu bölümün modları ve adminleri sizleri tebrik ediyorum,işinizi harika yapıyorsunuz,bölüm seviye atladı

Bu arkadaşa eleştirim yok diyorsun . Ama bana karşı siteminden de vazgeçmiyorsun . Elimden birşey gelmediği için bende bu metodla rahatlıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: navolta

quote:

Vatan millet için kufur ediyorum bordo klavyeliyim

Yani senin gibi

• bunlar ne sanıyıo lan kendini sanki amerika yada rusya

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Dağ fareye küsmüş dağın haberi olmamış, çok da lili.

Ula Türk'e düşman ola ola Türkçeyi de unuttunuz.

BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRhttps://www.facebook.com/groups/turkiyekanbankasi/
  • high speed dirt kullanıcısına yanıt
    "Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış." olmasın o?

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Onlar da kendi ödevlerini yaparsa sıkıntı çıkmaz.

Tebrik ederim. Cevap cuk diye oturmus.

• @Ragnarok.
    Hocam bir adet pm attım bakarmısınız?
  • Aradan eğitimlileri(ne kadar kaldıysa tabi esad nerde curuk var yolladı)ayırın,geri kalanını salın ceplerinede yolluk koyun gitmişken irlandaya varmadan durmasınlar

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.