Bildirim
Avusturya 0-0 Türkiye Euro 2012 Elemeleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2-0 kazanırız -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet.
2-0 kazanırız
Kazak maçından sonra buna gerçekten can-ı gönülden inanıyormusun ? Ben inanmak istiyorum ama nedense kendimi kandırdığımı düşünüyorum. -
Zor maç . Emre yok Gökhan yok. Ardanın ayağına bakmak zorundayız -
Emre yerine Yekta alınmış kadroya.Yahu Mehmet Topuz varken,Necip Uysal varken Yekta ne oynamışta bu adam alınıyor ? -
Maça 1 gün kaldı neredeyse, bence çok zorlanmadan alacağız maçı. -
yekta alındıysa kadroya ben çok sevindim açıkçası..zaten bir konuda yazmıştım orta saha eksik alınması gerek diye..Arda-Kazım gibi yetenekli oyuncuların kendisini göstermeleri lazım bu maçta..Bu kadar eksik bir kadroda kişisel beceriye çok ihtiyaç duyacağız.. -
Artık kazımdan bişeyler bekliyorum açıkcası .İşi sadece burak ve arda'dan gelecek gollere bağlarsak zorlanırız çünkü rakip iki futbolcuya karşı önlem almışdır . gökhan töre'den ben bir gol umuyorum . 70. dakikaya 2 farklı skorla girersek mutlaka cenk tosunu almalarını istiyorum bekliyo çoçuk.
ve ozcan35'in belirtiği gibi bizi kutaracak kişisel becerilerdir bu maçda.Almanya ile birincilik mücadelesinde olacağımıza nelerle uğraşıyoruz ya .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuduzcan -- 6 Eylül 2011; 14:03:04 > -
Cenk ilk 11de sanırım. -
Serdar Kesimal de kadrodan cikarilmis
adam kalmadi yahu hepsi sakagt -
altunterim Osman Altunterim
TÜRKİYE : Volkan, Sabri, Servet, Egemen, H.Balta, Yekta, M.Topal, S.Şahin, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Arda Turan..
ahan kadromuz yektanın olması gayet sevindirici ama burak yerine keşke kazım oynasaydı -
Mehmet topal ve selçuk şahin yan yana oynuyor doğru gördüm değil mi şaka mı bu iki top yapamaz bu orta saha defansif oynamayı öğreneceğiz derken işin cılkını çıkardık -
http://ntvspor.livescore.broadagesports.com/HeadToHead/Index.aspx?tur=Lineup&matchCode=507
kazakistan attı eğer kazaklar yenerse en iyi ikinci oluyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: karafaruk19
http://ntvspor.livescore.broadagesports.com/HeadToHead/Index.aspx?tur=Lineup&matchCode=507
kazakistan attı eğer kazaklar yenerse en iyi ikinci oluyoruz
Nasıl ya o kadar kolay mı en iyi 2. olmak. daha oynanmamış maçlar var dostum öyle kazakistanın yenmesiyle olmuyor bildiğim kadarıyla -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet.
quote:
Orijinalden alıntı: karafaruk19
kazakistan attı eğer kazaklar yenerse en iyi ikinci oluyoruz
Nasıl ya o kadar kolay mı en iyi 2. olmak. daha oynanmamış maçlar var dostum öyle kazakistanın yenmesiyle olmuyor bildiğim kadarıyla
biraz araştır dostum şu an en iyi ikinci puan durumunda birinci norveç 13 puanla.Türkie ise 10 puanda.Ama kazaklar azerileri yenerse bu 10 puan 16 puan olur ve büuyük avantaş sağlar sebebi ise grup sonuncusundan alınan puanların sayılmaması
-
bu sefer gol yemiycez gibi geliyo bana 1-0 olsun bizim olsun işte -
İlk 11'ler belli olmuş.Hadi hayırlısı..
Volkan, Sabri, Servet, Egemen, Hakan Balta, Yekta, Mehmet Topal, Selçuk Şahin- Burak, Umut, Arda -
Selçuk Şahin -
1-0 yeneriz golümüzüde EKREM atar -
Milli Takımımızın ilk 11'i şöyle: Volkan, Sabri, Servet, Egemen, Hakan Balta, Yekta, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Arda, Burak, Umut.
Defans yol geçen hanı olacak heralde.Umarım maç sonunda bu yorumumdan utanırım.
Benzer içerikler
- forma imza kalemi
- dünyanın en iyi çalım atan futbolcusu
- milenyum kupası
- cimbom ne demek
- passolig para çekme
- trt 1 frekans yeni
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X