Şimdi Ara

Avukata dava açma, feragat etmesi, kimsenin yanaşmaması...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İşe iade davasında. Avukatımız feragat etmiş. Mahkemede öğrendik ve maalesef işe iade olamadık. Bunun üstüne işten atıldığımız gün boyuncaki paramızdan da olduk. Her şey bu avukat yüzünden oldu. Paranı ödeyeceğim diyordu, zararını karşılarım diyordu şimdi de o kadar param yok diyor. Ne yapabiliriz? Tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Vala ben hükümetlere vekalet vermiyorum. Ama bir çoğunluğun verdiği vekaletle 7 ceddinizi borca sokıuyorlar.
    Buda sorunun hukuk sisteminde olduğunu gösteriyor. Denetim sisteminin olmadığını gösteriyor.

Hülasa o yetki ananıza bile verilmez.

Kendiniz dava açarsınız, açmasına da.. Elinizde karşı tarafı alt edecek yeterli deliliniz var mı?
    Bu yazdıklarınızı size sözlü değilde, yazılı; ''zararınızı karşılayacağım'' verdi ise, hiç durmayın hemen dava dilekçesini verin. Avukata gerek yok. Dilekçenizi yazın ekine delili sunun. Benim yorumum budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan321 -- 26 Ağustos 2019; 11:19:33 >

• tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Kendiniz dava açarsınız, açmasına da.. Elinizde karşı tarafı alt edecek yeterli deliliniz var mı?
    Bu yazdıklarınızı size sözlü değilde, yazılı; ''zararınızı karşılayacağım'' verdi ise, hiç durmayın hemen dava dilekçesini verin. Avukata gerek yok. Dilekçenizi yazın ekine delili sunun. Benim yorumum budur..

• quote:

Orijinalden alıntı: tct123_gs

İlk defa mahkeme ile uğraşıyoruz. Hiç bilmiyorduk ki keşke vermeseydik.
    İyi de noter size okumadı mı? Siz okumadınız mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tct123_gs

Yazılı değil de ses kaydı vardi. O ses kaydında diyor karşılayacağım diye.
    Ses kaydı yapamazsınız. Yasal değil..

• tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Ses kaydı telefon görüşmesi mi yoksa ofiste yapılan gorusmede mi alındı

• Okeanos_1 kullanıcısına yanıt
    Hiç birinin başı belaya girmiyor ne hikmetse!
    İnsanların yedi ceddine icra mesajı atıyorlar, kişisel verileri paylaşıyorlar. Bu suçtur. Vekaletsiz davalar açılabiliyor??? Siz kimliğiniz olmadan resmi makama evrak veremezken. Av başkası adına dilekçe verebiliyor. Şaka değil gerçek! *mışım adaletimize..
    Bu bağlamda bu avukatlar halen nasıl çalışabiliyor? Ne disiplin cezası alıyorlar, ne başka hapis cezası??

Ben para'lel çeteci bir devletçilik anlayışından başka bir şey görmüyorum...
    Ki zaten bir eroin baronu ve cinayetten yargılanan şahısı salamazlardı öyle olmasa.. Sözüm ona bu olay paralel çeteye neşter vurulurken gerçekleşiyor. Hakimleri azledemiyorlar. En fazla yanlış -hata yapmış diye sürüyorlar. Ne ala memileket.

Elin gavurya başbakanı v.b. 10 liralık saat hediyesi için yargılanır. Bizim ülkemizde kaldırımda yürürken üzerinize bina çöker sorumlusu yoktur. Bu cinayettir. Binayı boşaltmışsınız ama altında atm var? Şakamısınız kardeşim siz.. Bu nasıl ülke? Bu nasıl savcılık makamı? Bina niye boşaltıldı(2 senedir boşmuş)? Yıkılma tehlikesi var diye.. E o zaman yanından (kaldırımda insanlar nasıl yürür-geçer , bina altında atm nasıl hizmet verir, ya yık yada kaldırıma yıkılma payı-mesafesini hesap et engel koy) Direk kasti cinayettir bana ve evrensel hukuka göre bu vaka..

Peh tanazanya ve hukuk ikisi bi araya nasıl gelir bilmem artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan321 -- 26 Ağustos 2019; 13:25:18 >

• Avukatin kayitli oldugu baroya git. sikayet dilekcesi ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: CiyaEzIM

Avukatin kayitli oldugu baroya git. sikayet dilekcesi ver.
    300-500 lira versin yani
    Savcılığa para vermeden verse olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan321 -- 26 Ağustos 2019; 13:33:59 >
  • Öncelikle baroya şikayet edin. Sonrada tanıdık bir avukatla görüşüp kişi hakkında tazminat davası açınız. Ortada haksız bir fiil var gerek avukatlık kanunundan gerek Bk dan sorumluluğu var yetkisiz temsilde bulunmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.