Şimdi Ara

avrupada türklere insan gözüyle bakılmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avrupada ırkçılıktan başka bir şey yok bu türkler kürtler araplar iranlılar süryaniler olmadan önce yahudiler vardı avrupada ve onlar hiç sevilmiyordu sonları gaz odalarında can vermek oldu şu an avrupada baya baya sağ partiler yükselişte ve avrupalılar türklere insan gözüyle bakmıyorlar ırkçılığın olduğu yerde ne bi arkadaş edinirsin ne de kız arkadaşı

o yüzden bizim türkolar içn en iyi tercih edicelecek yer amerika kanada avusturalya gibi göçmenler ülkeleri olmaları en azından abd de özellikle beyaz tenliysen white diyorlar avrupada beyaz tenli esmer olsan dahi sana nigger diyorlar gerisini siz düşünün.

• Alıntı

metni:
    avrupada beyaz tenli esmer olsan dahi sana nigger diyorlar

Bu kesin yaşanmıştır.

• beyaz ve alkol kullanan Türk insanı, esmer ve alkol kullanmayan Türk insanına bile "insan" gözüyle bakmıyo. Atatürkçü bile olsan, ateist bile olsan, sonuna kadar muhalif bile olsan, yaşam tarzın ve görüntün beyaz Türk'e hitap etmiyorsa sen kekosundur-malsındır onların gözünde.

Avrupa'da ırkçılık konusuna biri şöyle yazmıştı: "sen adamların hepi fıraydey'inde alkol almazsan tabi ırkçılık yersin, ben bile Türk olmama rağmen hepi fıraydey'de alkol almayan kişiyi dışlarım"

bunun gibilere şunu söylemek gerek: sen istediğin kadar alkol al, istediğin kadar hepi fıraydey yap, istediğin kadar ağzını yamultarak ingilizce konuşmaya çabala, Avrupa'da seni gene ikinci sınıf görecekler. sen bir Avrupa'lı değilsin ve asla olamayacaksın.

al kanıt: Avrupa'da ofisler bulunduran büyük bi Türk şirketi var. adında "Türk" sözcüğü geçen bu büyük şirketimizin Avrupa ofisinde sadece Türkler çalışmıyor, Avrupalı mühendisler de çalışıyor. benim arkadaş bu şirkette işe girdi. Avrupa ofisine gitmeden önce uyarmışlar, Avrupa'daki ofiste Türk olmayan mühendisler sabah işe geldiklerinde Türk mühendislere selam vermiyolarmış. sadece kendi aralarında selamlaşıyolarmış. bakın o Avrupa'lı çalışanlar kendileri gelip iş başvurusu yapıp, adında: "Türk" geçen şirkette işe girmiş olan kişiler. bu adamlar Türk şirketinden geçimlerini kazanıyolar. buna rağmen o kadar korkusuzlar ki, Türk'ün Avrupa'daki ofisine geldiklerinde Türk olanlara selam verme gereği duymuyolar. ve bizim Türk bunu kabulleniyo. o kadar kabulleniyo ki, Türkiye'de işe aldığı kişilere bunu baştan anlatıyo. işte ırkçılığın belgelisi budur. ama biz DH'de bunu yazınca: "ırkçılık falan yok, siz moronsunuz, hepi fıraydey yapın" yazılıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Mart 2024; 0:19:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    E millet de adam olsun ezik gibi sünepe gibi bunlara yamanmasın

Biz delikanlı gibi ülkemizde duruyoruz kimseyi zorla yurt dışına gonderen yok

Avrupalı kendince hakli adam coğrafi kesiflerden beri dünyayı domine ediyor kendini üstün varlik gibi görüyor bunun arada tam tersini hatirlatanlar oldu sanirim yine hatirlayacaklar rusya 3 milyona dogru giden şok orduları kuruyor bu isin sonu kötü

• Sen muhtemelen tipsizsin ve ingilizcen çok kötü.

Aralarına almazlar.

Avrupai tipin olsaydı , vücudun iyi olsaydı , Ingilizce konuşabilseydin her ortamda kabul görülürdün.

• "Türk şirketinde Tüklere selam vermiyorlar"

Bu hikayeyi daha bir kaç ay önce biri anlatmıştı. Bu sefer Norveçte , yabancı asıllı bir şirketti. avrupada türklere insan gözüyle bakılmaması 

Kulaktan kulağa değişen masallar gibi avrupada türklere insan gözüyle bakılmaması 

• kaynak döt mü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hak veriyorum türk olmasam türklerle muhatap olmak istemezdim heralde aynı şuan türklerin türkiyedeki mültecileri istememesi gibi bir olay

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

aynen doğru diyorsun

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

ya ne alakası var benim bulgar göçmeni arkadaşım var çocuğun boyu 195 kaslı ve tipi thora benziyor o çocuk bilene avrupaya gittiği zaman çoğu kadın bunun yanına gelip çok yakışıklısın diyormuş sonra kadınlar isimini sorunca bizim çocukda hüseyin diyince direk kaçıyorlarmış

benim bulgar göçmeni arkadaşım sarışın mavi olmasına rağmen bu durumu yaşamış sen kime ne anlatıyon aga

çocuk şu an kanadada o bile avrupa yerine amerika veya kanadaya gelin diyor avrupadan uzak durun özellikle kızlarından hem ırkçı hem egoistler hem de sana tepeden bakıyorlar sürekli.

• tek ırk olan ülkelere gitmeyecsin adı göçmenler olan ülkelere gitmek daha mantıklı

türkiyede yaşayan bir türk kürt arap laz çerkez bu benim yazdıklarımı okuyorsa avrupadan uzak durun sizi çok fena ezerler orada kafanızdan avrupayı söküp atın gidin abd kanada veya avusturalya gibi ülkelere ama avrupadan uzak durun orada sizi çok fene ezerler.

vermesin çokta y

Alıntı

metni:
    Avrupa'da ırkçılık konusuna biri şöyle yazmıştı: "sen adamların hepi fıraydey'inde alkol almazsan tabi ırkçılık yersin, ben bile Türk olmama rağmen hepi fıraydey'de alkol almayan kişiyi dışlarım" 

Yok öyle bir şey. Alkol almayan, domuz (ya da komple et) yemeyen onlarca arkadaşım var. Kimsenin kimseyi dışladığı yok.

Bu hikayeleri de kimler uyduruyor çok merak ediyorum. Avrupa'da yaşayıp da daha fazla Türk gelmesin isteyen Türkler mi, yoksa Türkiye'de kalıp da kendi gidemediği için başkaları da gitmesin isteyenler mi...

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

benim ne kadar arkadaşım avrupaya gittiyse çoğunluğu sonrasında abd kanada avusturalya gibi ülkelere gitti daha çoğunluğu abd ye gittiler ben yurtdışına çıkmayın demiyorum sadece avrupada türkolara karşı çok kötü önyargı var diyorum gidecekseniz abd kanada avusturalya gibi göçmenler ülkesine gidin diyorum özellikle abd ye adamlarda nerden baksan 330 milyon nüfus var kim kime dum duma bir yer o yüzden.

• us, ca ve au ya gidin diyorsun da vize vermiyorlar ki gidelim. au ve us den ret yedim. üstelik us beni schengenim olmasına rağmen reddetti.

• Meticulous kullanıcısına yanıt

zaten kafası çalışan zeki olanlara vize vermiyorlar

• Ninova123 N kullanıcısına yanıt

Senin giden arkadaşların nasıl gitti o zaman? Kafaları çalışmıyor mu yoksa onların?

• Ninova123 N kullanıcısına yanıt

1.95 boyunda , tek kaşlı thor

avrupada türklere insan gözüyle bakılmaması
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Türk olduğum halde yurtdışındayken Türkiyelilerle muhattap olmuyorum.EU vatandaşı adamın hakkıdır olmak istememek.Yapacak bir şey yok.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

benim demek istediğim bu değilde bu herifler 100 tane göçmen alacaklarsa 90'ı kafası çalışmayan tip geri kalan 10 luk kısım zeki kafası çalışan kısım yani çoğunluğu aptal ve suça meyilli olduğu için diğer %10 luk kısımda onlarlan beraber yanıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.