Şimdi Ara

Avrupada nereye ? (onemli yerlere gittim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    amsterdam gittim
    prag gittim
    londra gittim
    paris (planlandi)
    madrid (planlandi)
    barcelona (planlandi)
    moskova,st petersburg (artık vize yok bi ara gidicem)

bunların disinda schengen ulkesi ilk tercihleriniz neresi olur,schengenim bitmeden
    sevdigim seyler kulturel yerler,muzeler,tarihi yerler,parklar,yoreye ozgu yeme/icme
    gece hayati o kadar onemli degil

Milano
    Cenevre
    Zurih
    Munih
    Almanya diger
    Baltık ulkeleri hangi sehirler?
    cannes
    nice
    monaco

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 2 Mayıs 2011; 17:54:11 >

• milanoda çok bişey yok, sadece moda merakınız ve alışveriş için çoookk paranız varsa tavsiye ederim.
    gördüğüm yerlerden ayrıca Viyana ve Budapeşte olabilir
    birde henüz bende görmedim ama Amsterdam kophenag olabilir..

ama ben artık Praq ı gördükten sonra bizi hiçbiryerin keseceğini zannetmiyorum..
  • amsterdama da gittim duzelttim
  • Süd Tirol / İtalya.

Sakinlik ve doğa istersen öneririm.

Ayrica Zürih, Monaco, Lüxemburg extra tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 3 Mayıs 2011; 0:23:17 >
  • merhaba
    Gezmeyi seven birisi olarak tesadüfen notunuzu gördüm. altta hatırlamaktan keyif aldığım yerlerin dökümü mevcut. Yazdıklarınızdan kesinlikle Paris ve Barcelona öncelikli görülecek yerler arasında önerilir. paris kültür turizmi içerikli gidecekseniz enaz 5-7 gününüzü keyifle alır zamanın nasıl geçtiğini fark bile edemessiniz. Barcelona benim için AKDENİZİN en güzel şehri 3 günde dolu dolu gezilir. baltıklar eski doğu bloğu görüntüsünün son demlerini görmek adına ilginç olabilir. Türkiyenin 1980li yıllarına biraz taşaray çıktığınız anda ışınlanacaksanız. mütevazi bir hayat tarzı var. kast ettiğim kent merkezinin dışı ve genel değerlwendirme amaçlı görülecek yerler sınırlı Riga da 3 gün kalmıştım. dolu dolu 48 saatte gezebilirsiniz. Asıl görülecek yer eğer doğa tutkunuz varsa İskadinavva. Hiç birşeyle değişilmez sadece yaşanır bol gezmeli günler dilerim...

• isviçre+milano gezileri var ona katılın bence isviçrenin tüm şehirleri görülmeye değer
    stocholm güzel
    berlin güzel (frankf,köln pek matah diil )
    helsinkiyi tavsiye etmem
  • ben ukraynayı tavsiye ederim kilometrekare başına en çok güzel kadının düştüğü ülke burası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle iskandinavya, baltık turu yapmalısın. isveç, finlandiya, estonya...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.