Şimdi Ara

AVRUPADA BİLE SES GETİRECEK TRANSFER !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galatasaray adı saklanan bir dünya yıldızını bitirmeye çok yaklaştı. Drogba, Forlan, Reyes ve Fabiano hayal kırıklığından sonra sessiz gitmeyi tercih eden sarı-kırmızılıların operasyonundan sadece Ünal Aysal, Fatih Terim ile Ali Dürüst’ün haberi var

Galatasaray, transfer konusunda yeni bir strateji geliştirdi. Cim-Bom’un, adı şu ana kadar medyaya yansımamış çok önemli bir oyuncuyu kısa bir süre sonra kadrosuna katmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Drogba, Forlan, Reyes, Fabiano gibi dünya yıldızlarıyla ilgilenen ve girişimleriyle taraftarını heyecanlandıran ancak imza attıramadığı için eleştirilen sarı-kırmızılılar şimdi tedbirli davranmaya başladı.
    Daha önceki transfer görüşmelerinde gizlilik kuralarına özen göstermeyen Galatasaraylıların bu kez operasyonu sessiz ve derinden yürüttüğü, bu ismi yalnızca Teknik Direktör Fatih Terim ile beraber, Başkan Ünal Aysal ve 2. Başkan Ali Dürüst’ün bildiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, ortalığı ayağa kaldıracak ismin sızmaması için her türlü önlemi aldıkları vurgulandı.

Cambiasso’dan iyi
    Sarı-kırmızılıların kendi aralarında, “Bu transferi yaparsak sadece yurt içinde değil, uluslararası anlamda da geniş yankı uyandıracağız. Ancak titiz hareket etmek zorundayız. Çünkü taraftarın beklentisi yükseldi. Bunu karşılamak için de sabırlı ve doğru hamleler geliştirmeliyiz” ifadelerini kullandığı belirtildi.
    Galatasaray’ın yeni transfer projesinin, Cambiasso’dan daha fazla ses getirecek bir isim olduğu, oyuncunun popülaritesiyle, kombine ve forma satışlarında patlama yaratacağı belirtildi.

kaynak:milliyet

kim acaba tahminleri alalım

• http://forum.donanimhaber.com/m_50884028/tm.htm

Ayrıca haber yalan gibi.3 kişinin bildiği sır değildir
  • sabri lamounchi olabilir
  • Bojan Krkic
  • sallama haber biriyle anlaşacaklar ve duyurmayacaklar sebep? taraftar yana yana transfer beklerken neden böyle birşey yapılsın ki?
  • Kaka Leite :D
  • iksavi olmasın la
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bojan Krkic

Roma'ya gitti diye biliyorum yanlışmıyım ?

Ronaldinho ; Aradıgımız tip oyuncu değil. Defansif orta saha lazım bize..Ama gelirse çok iş yapar.

Kaka gelmez çunku tuzu kuru adamın :)

bekleyelim görelim...
  • essien.
  • Bojan gelse iyi olur aslında Barcelona'da pek maça çıkmıyo artık ya son dakikalarda giriyo bazen hiç girmiyor Afellay,Jeffren falan giriyor yerine
  • ben avrupada ses getircek 3 adam tanırım beylerr Kaka,Ronaldo,Messi bu üçünden en yakın olanı bize Kakadır.
  • Yaya Toure
  • ben messi diye duydum
  • Seydou Keita olmasın
  • Maicon
  • En büyük transfer haldun üstünel
  • Gerrard. Çok mu abarttım
  • İbrahimovic
  • cambiasso değil o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yadigâr

essien.

8 ay sahalardan uzak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.