Şimdi Ara

Avrupa Yakasından (Kubilay Ve İffet Ayrıldı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
9.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence de bitirmesinler... ama ata artık diziye dönsün. onun ayrılma sebebi hümeyra idi zaten. hümeyra ayrılınca belki ata geri gelir...
    İnsanlar hakkında sürekli kötü düşünenler bilmezler ki kötülük ve şer onların tâ en derinlerine işlemiştir!
  • İkisinede gıcık oluyodum. İyi olmuş. Sevindim ayrılmalarına... Hele iffeti görünce daha bi sinir oluyodum!
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

sezon finalinde gülmekten gebermiştim...."yoğum ben yoğummm , ben senin süper egonum"

"ay çeneme bir ağrı girdi, hep bu psikopat yüzünden, hep bu psikopat yüzünden."

INTEL Core i7-3770K || ASROCK Z77 Extreme6 || GIGABYTE GTX670 Windforce 3X OC || GSKILL RipjawsX DDR3-1600Mhz 16GB (2x8GB) || CORSAIR 400R Carbide || Corsair CX v2 750W || OCZ Vertex4 2.5 128GB SSD || SEAGATE Barracuda 1TB 64MB 7200rpm SATA || NOCTUA U9B || DELL 23" U2312HM LED

• Turkiye'de en iyi komedi dizisi .
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• önce volkan sonra gaffur.artık bitsin.makbule falan çok dandik.

Wassup homie!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Bu dizi hâlâ yaşıyor mu ya...

+1

baymayı bırak artık hafta ici aksamları da koyuyolar..gördükçe kusasım geliyo çocukca hareketler falan iğrenc diyecem iğrenc bile değil rezalet felaket resmen..
  • Bu sezon hiç izlemedim neredeyse diziyi, arada 1-2 bölüme baktım ama hiçbirinde de gülemedim açıkçası, tamam burhan iyi bir karakter ama o da bir yere kadar... Bitmesi lazım artık bu dizinin yani burhan'la falan nereye kadar? Ayrıca aman şahan falan diziye katılmasın hiç çekilmez bir hal alır dizi..
    İstersen eğlenelim davullarla zurnalarla !!

• Zaten izlemiyordum artık...

Katılım zamanı: 31 Ağustos 2006
  • Avrupa Yakası'nı boşverin.

Flash TV'de her gün Tatlı Hayat'ın eski bölümlerinin tekrarı var. Ben bakıyorum da, zamanında Avrupa Yakası'ndan daha kaliteli bir diziymiş.

Zamanında bitirilmesi ise yerinde olmuş çünkü Sit-Com dizileri fazla uzatılmaya gelmiyor.

Avrupa Yakası'nı boşverin.

Flash TV'de her gün Tatlı Hayat'ın eski bölümlerinin tekrarı var. Ben bakıyorum da, zamanında Avrupa Yakası'ndan daha kaliteli bir diziymiş.

Zamanında bitirilmesi ise yerinde olmuş çünkü Sit-Com dizileri fazla uzatılmaya gelmiyor.

Tatlı Hayat bugüne kadar Türkiye'de yapılmış en kaliteli ve komik Sit-Com dizisidir bence. Gerek oyuncuları gerek senaryosu olsun "10 numara" dizidir.
    bu iki karakterin fazla bi etkisi olcagini düşünmüyorum ama Ata demirer dönerse yılın en komedi dizisi olur.

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

Avrupa Yakası'nı boşverin.

Tatlı Hayat bugüne kadar Türkiye'de yapılmış en kaliteli ve komik Sit-Com dizisidir bence. Gerek oyuncuları gerek senaryosu olsun "10 numara" dizidir.

Evet Tatlı Hayat Avrupa Yakasından çok daha kaliteli biz diziydi.
    Avrupa Yakasını tüm arkadaşlarım izler , ancak ben nadiren izlerim.
    Tatlı Hayat'ı eskiden kaçırmazdım.Şimdi Flash TV de var evet ama izleyecek zamanım olmuyor.
    Avrupa Yakası yerine Tatlı Hayat'ı tercih ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: xSquaLLx

Ata dönsün tahsin de kuma alsın

Çok beğenilen karakterler olmadığı için fazla garip durmaz ama dizi uzadıkça sıkıcı olmaya başladı.
    Bu sezon inşallah bitirirler.

• O Tatlı Hayat'taki hizmetçi gibi bir hizmetçi gerçekte var mıdır acaba?

- Menekşe! Tanıştırayım, kapı!
    - İhsan Bey, tanıştırayım, ayaklarınız.
    (Sonra da odasına çekip gider.)

- Menekşe! Kapı!
    - Buradan da öyle gözüküyor İhsan Bey.

- Menekşe! Yemeğimi getir.
    (1 dilim reçelli ekmek getirir.)
    - Buna inanabiliyor musunuz ya? Buna inanabiliyor musunuz? Bu ne?
    - Şöyle İhsan Bey. Bir dilim ekmeğin üstüne tereyağı sürüyorsunuz, sonra onun üstüne de biraz reçel ilave ediyorsunuz. Buna da "reçelli ve tereyağlı ekmek" diyoruz.
    - İhsan, neden kızıyorsun kızcağıza, mutfakta yemek yoktur belki.
    (Bir süre sonra Menekşe mutfağa giderek der...)
    - Neyse. Ben de kendime şöyle güzel bir bonfile yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 29 Temmuz 2008; 13:10:55 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.