< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Avrupa'ya evrak göndermek

-
-
Evrakların kaybolması sorun olmayacaksa, ve süre sıkıntısı yoksa PTT ile gönderebilirsiniz. Bir aya yakın sürüyor ülkesine göre, fakat takipli postanın kaybolması çok olası değil. Ama herhangi bir sorun olursa sorunu çözecek muhatap bulmanız imkansız oluyor. Fakat eğer orijinal evrak yolluyorsanız, DHL, Fedex gibi profesyonel firmaları kullanın derim ben. Kendi sitelerinden üyelik oluşturup, hem fiyat görebiliyorsunuz, hem de eve kurye çağırabiliyorsunuz. Ben en son diplomamı o şekilde almıştım.
Son olarak da, benim yaşadığım ülkedeki Facebook gruplarına bu tarz talepler geliyor. Seyahat edenler, başkalarının evraklarını getiriyorlar ücret karşılığı. Öyle bir şey de yapabilirsiniz, fakat ben bu işi profesyonel olarak yapan kargo firmaları varken pek yanaşmıyorum bu tarz ricalara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 17 Temmuz 2025; 11:28:21 > -
Hocam özelden detaylı sorayım ben bir size bakabilir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X