Şimdi Ara

Avrupa neden meshebi geniş bir ülke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocuklara küçük yaşta cinsel eğitim verme olsun,babalarının erkek çocuklarını kadına götürmeleri olsun 14-15 yaşında cinsel ilişkiye giren liseli çocuklar olsun babasının yanında sevgilisiyle öpüşüp sevişen gençler olsun avrupa nasıl bu kadar rahat bir ülke orasımı modern yoksa türkiyemi geri kafalı diyeceğimde hala çözemedim işi

• Kaç ülke gezdin.
  • Avrupa ülkemi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupaya=ülke
  • ilerde ağlama cinsel eğitim almadım diyede. gerçi sana kim verir onuda bilmiyorum ama.
  • Bune la
  • Orda Tecavüz kültürü vardır. Yani modernizmin en büyük sorunu = ZİNA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Orda Tecavüz kültürü vardır. Yani modernizmin en büyük sorunu = ZİNA

Zina ile tecavüz aynı şey mi? Zina gayet iyi bir şeydir.
  • Avrupa'yı izlediğiniz filmlerdeki, dizilerdeki gibi sanmayın. Dediklerin bir çoğu bizim ülkede de yapılıyor zaten. Çocukluğumuz mahalle abilerinin genelev anılarını anlatması ile geçti. Sorsak Zürafa sokağını hepiniz bilirsiniz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Orda Tecavüz kültürü vardır. Yani modernizmin en büyük sorunu = ZİNA

Zina ile tecavüz aynı şey mi? Zina gayet iyi bir şeydir.

Beklenen kan geldi...
  • Bu yaşlarda uçkuruna düşkün olman oldukça normal. Herhalde fazla düşkünsün ki avrupanın ülke olduğunu ifade etmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Bu yaşlarda uçkuruna düşkün olman oldukça normal. Herhalde fazla düşkünsün ki avrupanın ülke olduğunu ifade etmişsin

Ben o yaşları hatırlarım da (9-10) banyodaki fayansı delmiştim.
  • Takıntıları yok bizim gibi ecnebi derler burada rahattırlar :) kaç ülke gezdin derseniz avrupanın başlıca ülkelerini gezme fırsatım oldu.Kim ne derse desin fazla rahatlık iyi değildir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Bu yaşlarda uçkuruna düşkün olman oldukça normal. Herhalde fazla düşkünsün ki avrupanın ülke olduğunu ifade etmişsin

Ben o yaşları hatırlarım da (9-10) banyodaki fayansı delmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: believe745

Çocuklara küçük yaşta cinsel eğitim verme olsun,babalarının erkek çocuklarını kadına götürmeleri olsun 14-15 yaşında cinsel ilişkiye giren liseli çocuklar olsun babasının yanında sevgilisiyle öpüşüp sevişen gençler olsun avrupa nasıl bu kadar rahat bir ülke orasımı modern yoksa türkiyemi geri kafalı diyeceğimde hala çözemedim işi

Günlerdir saçmalayıp duruyorsun. Yorulmadın mı. Ve de imzanı değiştirmişsin I <3 Justin Bieber xD xD değil miydi senin imzan

• Avrupa ülkesini çok severim. En sevdigim ülke avrupadır
  • fail olmuş git yeni konu aç
  • Burada da dayı/amca ilk deneyim için Karaköy'e götürür ha benimkiler hayırsız çıktı biri Antalya'da diğeri de görüşmüyor o ayrı ama seni götürmediler diye neden böyle yapıyorsun
  • Müslüman olan insan öyle bir hayatı istememeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bambaşka bir kültür,bambaşka inanışlar,bambaşka insanlar kısacası tamamiyle farklı hayatlar.seni yaşadığın toplumla aynı olmalarını beklemek,farklılıkları yadırgamak kadar aptalca birşey olamaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.