Şimdi Ara

Avrupa Muhteşem Herkes Sevişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
5.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her açılan 10 konudan 1 tanesi böyle ve mutlaka cinsellik içeriyor. Şimdi değinmek istediğim 2 nokta var. İlk olarak kendi biçimimizi kaybetmiş olmamız. Bakın şöyle bir söz vardır "Başkasının yürüşüyünü taklit edeyim derken kendi yürüyüşünüde unuttu" bizimki de aslında tam olarak bu. Cumhuriyetin ilanından bu yana yaptıklarımızla ne tam Avrupalı olabildik, ne de eski benliğimizi tekrar kazanabildik. Cumhuriyetin kuruluşunu eleştirmiyorum, lütfen doğru okuyun. İki arada bir derede kaldık, yeni melez bir milllet olduk adeta. Toplum içinde ki sıkıntıların büyük kısmı bundan kaynaklı. Milletimiz işine gelen noktaları aldı, işine gelmeyen yerleri atladı geçti. Mesela İsveç'te çocuklara en ufak vurulması bile yasak. Gel buraya döven, öldüren, tecavüz eden hepsi mevcut. Ama "abi avrupada sevişmek serbest ya". Ya neden her şeyi cinselliğe vuruyoruz, git milyon tane yararlı örnek var onları oturt bi sonra cinsellik istersin. "TÜRKİYE HEP KEZBAN KAYNIYOO OFF YAA" az önce bahsettiğim konu aslında, işine gelen noktayı burada deniyorsun yok öyle bir şey olamazda. Dışarıya bakarsın ağzının suyu akar gelir buraya yapmaya çalışırsın. Olmaz tabi gelir "kezban" adı altında ezikliğini haklı göstermeyi denersin. Buradaki kızlara laf atan kişilerin bunu demeye hakkı yok. "Çok güzelsin, sev olaq mı ?" red edilirsin, egoist dersin. Sen kaldırdın gülüm, kendi düşen ağlamaz.Diğer bir noktada gelişme noktasında. Oralarda insanların bir ülküleri, amaçları, gayeleri var. Adam ülkesini geliştirmeyi amaç edinmiş. Dön bak bakıyım kendine rüşvet, torpil, ne ararsan var. Ülkenin yarısı göbekli klasik memur.İşini hakkıyla yapan adam kalmadı ki. Azcık kafası basan adam olursa'da "Doktor ol parayı götürürsün" şeklinde baskılanıyor, ya bıraksana adamı belki matematik dehası adam. Yok illaha hastanelerde sürünecek. Bu saçmalıkların çoğu taktikletten çıkıyor, ya kendin olacaksın ya da tam olarak benliğinden çıkıcaksın. Tam manasıyla avrupai bir eğitim sistemin olsa böyle bir mantıkta olmaz. Artık şu saatten sonra da ülke islah felan olmaz, yuvarlak bir şey olduk Bülent Ersoy misali. Sen avrupa adı altında isteklerini, arzularını sıralarsın anca, böyle olduktan sonra bi haltta olmaz bizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgaReis_24 -- 27 Ağustos 2017; 15:26:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle deme. Bizim eğitimli modern ve çağdaş olan topluluğumuza göre ( herkes biliyor kimlerden bahsettiğimi )

Ne kadar çıplak ne kadar sex o kadar çağdaşlık ve modernlik.. Bilim ve teknolojinin temel yapısı nedir diye sorsan ? Tabi ki özgürce sex yapabilmek. Felsefe Mantık ? Tabiki sex sex olmadan felsefe mi olur ?

Peki toplum mühendisliği ? E bir toplum oluşması için yine sex lazım.

Kısacası ne kadar sex ne kadar çıplaklık o kadar çağdaşlık
  • Gerçek bi dh'li bunu okumaz uzun.
  • Okudum. Artık şu uzamış okulumu bitirmeli ve mühendis olmalıyım, ben bir mühendis olmak istiyorum! Seks bekleyebilir ama çok beklemesin lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kızlarımız güzel bunu kimse reddedemez fakat çoğunluğu aptal onun dışında dediklerinizin tamamında haklısınız.

- Üzülerek söylüyorum ki böyle mantıklı bir konuyu kimse takmayacak-

akşam gelen edit. Tutmaz dedim ya 1200 görüntülenme almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi Matematik -- 27 Ağustos 2017; 21:45:25 >
  • Yazdıkların konusunda haklısın. Ne doğulu kalabildik, ne batılı olabildik. Etraf doğu ve batı kültürü arasında sıkışıp kalmış insanlarla dolu. Bir yanı o tarafa bir yanı bu tarafa meylediyor. Bu sebepten ötürü bocalayıp duruyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı konulara değinmişsin bu konulara girersem uzarda gider kimse de okumaz o yüzden forumdaki bu tarz konulara birşey yazmak istemiyorum. Ama haklısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Treth kullanıcısına yanıt
    harfi harfine katılıyorum bizde çıplaklık sex işte fanteziler medeniyet bilim sanat üzerine icraat desen kim ugraşıcak sen mi yapıcan diyen insan dolu işin kötüsü egitim alıpta bu kafa da olan çok insan var yazık :D gerçi kitap okumak bile bizde gösteriş oldugu için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Öyle deme. Bizim eğitimli modern ve çağdaş olan topluluğumuza göre ( herkes biliyor kimlerden bahsettiğimi )

Ne kadar çıplak ne kadar sex o kadar çağdaşlık ve modernlik.. Bilim ve teknolojinin temel yapısı nedir diye sorsan ? Tabi ki özgürce sex yapabilmek. Felsefe Mantık ? Tabiki sex sex olmadan felsefe mi olur ?

hayır kamka olurmu, modernlik gelişme örtüde.bak afganistan, arabistan, yemen bilimde uçmuyor.açık olan avrupada sürünüyor.biz o yüzden yemeni örnek almalıyız ve alıyoruz

• Tek bildiğim konu dışında seks konuları açılmazsa bilin ki uzaya çıkacağız Mala vuramadığı için ülke kalkınmıyor kafası yaşayanlar var,halbuki et ete girecek hayvan gibi işini görecek.
  • erkekler kaldırmıyor egolarını güzel kardeşim, bir yere kadar kaldırıyorlar evet ama olaya yanlış bakıyorsun. ha kadınların zaten egosu kalkmaya hazır bekliyor orası ayrı.

avrupada millet ergenliğinde atılıyor cinselliğe çünkü toplum yapısı öyle, peki bizde nasıl? evlenmen lazım en azından çoğunluk öyle düşünüyor, e devir eskisi gibi mi? 16sında evlenen kaç kişi var artık? eskiden genç yaşta evlenilirdi vs, şimdi millet hayat kaygısı derken 30una kadar bekar geziyor.

haliyle ne oluyor? erkekler malum şeyi istiyor kadınlar da naza çekiyor vermiyor. avrupanın düzenine bayılmıyorum tabi ama bazı şeyleri de görmek lazım, madalyon iki yüzlüdür, ortaya kısır döngü çıkmış yani sonumuz hayrola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

Öyle deme. Bizim eğitimli modern ve çağdaş olan topluluğumuza göre ( herkes biliyor kimlerden bahsettiğimi )

hayır kamka olurmu, modernlik gelişme örtüde.bak afganistan, arabistan, yemen bilimde uçmuyor.açık olan avrupada sürünüyor.biz o yüzden yemeni örnek almalıyız ve alıyoruz

Güney Amerika'da çıplaklık ve seks istemediğin kadar var. Ee?

• başlık: Avrupa Muhteşem Herkes Sevişiyor

içerik: Her açılan 10 konudan 1 tanesi böyle ve mutlaka cinsellik içeriyor.
    Ama "abi avrupada sevişmek serbest ya". Ya neden her şeyi cinselliğe vuruyoruz

öncelikle senin engin hesaplamalarına göre 10'da 1 de bir sıkıntı yok. cinselliğe öcü gibi bakmaya da gerek yok. senin engin hesaplamalarına göre istatistik gayet normal. hiç olmayıp insanların içine atıp sonra sokakta oraya bakmasındansa böyle tek tük konular açmasında bir sıkıntı yok.

zaten daha kendi içinde ne dediğini bilmiyorsun. bir diyorsun her konuyu cinselliğe bağlıyor bir diyorsun 10'da 1'i cinsel.

siz olaya öcü gibi bakmaya devam ettiğiniz sürece zaten bu değişmeyecek.

bir şeyi baskılarsan cinsellik kötü namussuzluk hede hödö diye toplum baskısından insanlar bunu içine atıcak ve ileride daha kötü sonuçlar ortaya çıkıcak.

olaya normal bakarsan bir süre sonra alışırsın artık. kızlar onu giydi bunu giydi namussuz diye eleştirip ağzın açık salya damlatmaktansa çok umursamamaya başlarsın. vay dersin iyiymiş der geçersin.

olay zihniyet meselesi zihniyet, siz genişlikle bunu karıştırmaya devam edin.

• Isteyen Turkiye'de de yasiyor yeterki yasamak istesin. Ha nedir olaylar sonrasinda diziye dönüyor. Akli hep orda olanlarda problem var cunku ipini koparmis gibi herkese o amacla yaklasiyor bir daha. Savundugu 'modern' hayati da surduremiyor cunku kendisi hicbir sey yasamamis kizla evlenmek istiyor. E noldu barlarda, clublarda öyle boyle ablalarla dans ediliyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

başlık: Avrupa Muhteşem Herkes Sevişiyor

içerik: Her açılan 10 konudan 1 tanesi böyle ve mutlaka cinsellik içeriyor.
    Ama "abi avrupada sevişmek serbest ya". Ya neden her şeyi cinselliğe vuruyoruz

öncelikle senin engin hesaplamalarına göre 10'da 1 de bir sıkıntı yok. cinselliğe öcü gibi bakmaya da gerek yok. senin engin hesaplamalarına göre istatistik gayet normal. hiç olmayıp insanların içine atıp sonra sokakta oraya bakmasındansa böyle tek tük konular açmasında bir sıkıntı yok.

zaten daha kendi içinde ne dediğini bilmiyorsun. bir diyorsun her konuyu cinselliğe bağlıyor bir diyorsun 10'da 1'i cinsel.

siz olaya öcü gibi bakmaya devam ettiğiniz sürece zaten bu değişmeyecek.

bir şeyi baskılarsan cinsellik kötü namussuzluk hede hödö diye toplum baskısından insanlar bunu içine atıcak ve ileride daha kötü sonuçlar ortaya çıkıcak.

olaya normal bakarsan bir süre sonra alışırsın artık. kızlar onu giydi bunu giydi namussuz diye eleştirip ağzın açık salya damlatmaktansa çok umursamamaya başlarsın. vay dersin iyiymiş der geçersin.

olay zihniyet meselesi zihniyet, siz genişlikle bunu karıştırmaya devam edin.

Cidden okuduğuna emin misin ? Sırf eleştireyim diye yazmışsın. Git işine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgaReis_24 -- 27 Ağustos 2017; 17:53:6 >

• TolgaReis_24 T kullanıcısına yanıt
    konu yorumlarla açılan bir bütün olduğu için ayriyetten seninde vurgu yaptığın yere değindim. yoksa senin saçmalıklarını herkes söylüyor. yok eğitim sistemi kötü, avrupai sistem, rüşvet, yandaş medya bilmem ne. gidip kimsenin bilmediği ya da bildiği bir şeyi güzelce açıklamamışsın burda gelmiş git işine diyorsun.

gir ülke gündemine her gün neler konuşuluyor bak gör. sanki farklı bir şey demişsin gibi üste çıkmaya çalışıyorsun.

dediğim gibi konuda, yorumlarda vurgulanan neyse onu eleştirdim.

sen git işine diyerek kestirip atmaya devam et öf çok bile yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: meyix

quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

Saçma sapan konuşma. Adam onu seksle bilim arasında bağlantı kuranlar için yazmış. En yobaz en aptal adamların bile çoğunun başörtü gelmesiyle bilim gelişecek gibi bir iddiası yok. Bunun aksine bilimle seks ve çıplaklığı bağdaştıran hatrı sayılır bir güruh var.

Biz avrupayı modern olduğu için örnek alıyoruz. İnsanlar kibar, güler yüzlü, çalışkan ve adaletli oldukları için örnek alıyoruz. Yoksa güney amerikayı örnek alırdık seksle alakası olsaydı. Seksle modernliğin bir bağlantısı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

konu yorumlarla açılan bir bütün olduğu için ayriyetten seninde vurgu yaptığın yere değindim. yoksa senin saçmalıklarını herkes söylüyor. yok eğitim sistemi kötü, avrupai sistem, rüşvet, yandaş medya bilmem ne. gidip kimsenin bilmediği ya da bildiği bir şeyi güzelce açıklamamışsın burda gelmiş git işine diyorsun.

gir ülke gündemine her gün neler konuşuluyor bak gör. sanki farklı bir şey demişsin gibi üste çıkmaya çalışıyorsun.

dediğim gibi konuda, yorumlarda vurgulanan neyse onu eleştirdim.

sen git işine diyerek kestirip atmaya devam et öf çok bile yazdım.

Madem çok istiyorsun yazayım. Değinmeye çalıştığım şey insanların Bilimle Çıplaklığı karıştırmış olması, sizin gibi insanlar sayesinde yeni nesilin aklında olan şey şu "Sex yapıyorsa moderndir, Ne kadar Çıplaklık o kadar bilimsel". Anlatabildim mi ? Konunun içinden 10'da bir ve her şeyi seçip hebebe diye saçmalamak değil. Ya tam batılı olalım ya da sizin gibilerin empoze ettiklerini yemeyelim. Dava bu anladın mı ? Kadın çıplak dolaşsın umrumda mı ? Hayır ne isterse onu giyer fakat bu çağdaşlık, modernlik DEĞİL

Batılı dediğin adam bir çok noktada gelişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgaReis_24 -- 28 Ağustos 2017; 0:16:17 >

• quote:

Ahahaha Katılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 'yuvarlak bir şey olduk Bülent Ersoy misali' o kadar yazmışsın tam doğru diyordum ama şu yazıdan sonra sende göbekli bir memursun benim için artık klasik türkülerdensin. Daha kendin tam ne istediğini bilmeden arada kalmış konu açıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 27 Ağustos 2017; 18:45:58 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.