Şimdi Ara

Avrupa karıştı, alev alev, Son dakika… Avrupa yanıyor! Sarı yelekliler yeniden sokaklarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
38.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransa'da akaryakıt fiyatlarındaki zamları protesto etmek için sokağa inen 'sarı yelekliler' ülke sınırlarını aşarak Belçika ve Hollanda'da da ortaya çıktı. Bugün Fransa'nın başkenti Paris'te yeniden bir araya gelen göstericiler polisle çatışarak kent meydanlarını savaş alanına çevirdi.

Fransa’da benzin ve dizele yapılan zamlardan sonra ortaya çıkan gösterici grubu ‘sarı yelekliler’ Paris’te yeniden toplandı.

https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/son-dakika-fransa-yaniyor-sari-yelekliler-yeniden-sokaklarda-2771233/

BENİM TEK MERAK ETTİĞİM SORU BU AVRUPALILAR ES KAZA REİSLE YAŞIYOR OLSALAR NE YAPACAKLAR, ŞUNCACIK YAPILAN ZAMLA HER YERİ ATEŞE VERİYORLARSA MAZOT 7€ OLSA NE YAPACAKLAR

Gecenin editi:https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/sari-yelekliler-6-aylik-ertelemeden-memnun-olmadi-2776789/

Fransızlar 6 aylık ertelemeden memnun değil, iyi izle sistemli adam, audinin içinden atıp tutmakla olmuyor bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 5 Aralık 2018; 0:28:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav he her şey oyun zaten.Gezi parkı eylemlerine sonradan gelen pkklılar nasıl gezi parkını sahiplenmiş oluyor onu da anlamıyorum.Gezi parkı eylemlerinde geri adım atmayan hükümet yüzünden büyüdü tüm olaylar.Sonradan provakatorler işin içine girdi sonra ahaber kemalistler ve apocular beraberler ahah iki otobüs yandı dolar 20 kuruş arttı,Ülkeye 100 milyarlarca dolar zarara uğradı diye haber yaptılar sonra.Halkın tepki vermesi size anormal geliyor.Alıştınız tabi türklerdeki tepkisizliğe.Yabancı ülkede zama itiraz gelince nasıl olabilir yav abdnin oyunu diyorsunuz hemen.
    O adamların vandal olup olmamaları umrunda değil, netice haklarını alıp alamamalarıydı. Onu da başardılar. Akıllılar da. İnsanlar devlet için değil, devletler insanlar için vardır düşüncesi hakim bir ülke. Bizdekiler olayı sırf vandallık olarak düşünür ama olayın altında yatan esas şey bu üstteki düşünce.
    konunun özetini geçmiş arkadaş ama eklemek istediğim bir durum bu toplumsal olaylar adım adım alevlendirilerek artan göç, İslam karşıtlığı ,yükselen ırkçılık , rusya'nın avrupaya yaklaşması ve çinin yükselişi ile bozulan ekonomilerin de yarattığı dengesizliklerle 3. dünya savaşının temelleri atılmaya çalışılıyor Amerika güvenlik ve askeri alanda rusyayı ekonomik alanda çini durduramaz ise varlığı tehlikeye girecek önümüzde ki 20 yıllık süreçte buna engel olmak için savaş çıkaracaktır bu kaçınılmazdır
  • Ay bize sıçramasın.mazallah.
  • Bunun Türkiye ye etkisi olmayacağını düşünüp bu kaosa haha hoho yapanlar en hafif tabirle kazmadir. 2019 da benzer şeyler ülkemizde de olacak bunu, görmemek için kör olmak lazım. Türkiye bu kaosta hangi tarafı seçerse seçsin kaybedecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransız polisi, Champ Elysee meydanı çevresinde bulunan binalara keskin nişancılar yerleştirdi.

Avrupa karıştı, alev alev, Son dakika&#8230; Avrupa yanıyor! Sarı yelekliler yeniden sokaklarda

Avrupa karıştı, alev alev, Son dakika&#8230; Avrupa yanıyor! Sarı yelekliler yeniden sokaklarda

• Son Dakika! Fransa'da gösterilerin yoğun olduğu yerlerdeki çatılara keskin nişancılar yerleştirildi!

• Vatan hainlerine bak sen. Allah'tan ülkemiz güllük gülistanlık ki kimse bir şeye itiraz etmiyor. Ne kadar şükretsek azdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er.ay88

Bunun Türkiye ye etkisi olmayacağını düşünüp bu kaosa haha hoho yapanlar en hafif tabirle kazmadir. 2019 da benzer şeyler ülkemizde de olacak bunu, görmemek için kör olmak lazım. Türkiye bu kaosta hangi tarafı seçerse seçsin kaybedecek.
    Türkiyede bunun olması imkansız, hesap kapama iddiasına bile girerim hatta iddia 2030 yılına kadarda geçerli olsun ben o kadar güveniyorum yüce Türk milletine, duster egea 500.000₺ olsun, ekmek 20₺ olsun, mazot 40₺ olsun en fazla 2 rekat kılıp şükrederler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fedocular pardon, macaroncu bunlar macaroncu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Türkiyede bunun olması imkansız, hesap kapama iddiasına bile girerim hatta iddia 2030 yılına kadarda geçerli olsun ben o kadar güveniyorum yüce Türk milletine, duster egea 500.000₺ olsun, ekmek 20₺ olsun, mazot 40₺ olsun en fazla 2 rekat kılıp şükrederler

Alıntıları Göster
    Mazot zammını aşalı çok oldu. Fransa'daki benzin zammı Hollanda yi, Belçika yi ve hatta Almanya da da hareketlilik olduğu söyleniyor, niye ilgilendiriyor diğer 3 ülkeyi. 2019 dünyada çok başka geçecek, gün gibi ortada.

Gilent jaunes, gelbe westen, yellow vests. Şimdilik 3 dilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

Ay bize sıçramasın.mazallah.
    Bizim toplumun akaryakıt zamlarına karşı sağlam bir bağışıklığı var. Birşey olmaz.

• Yakit bahane ab kendi ordusunu kurmak istiyor. Abd bunu istemiyor orgutleyip doktuler sokaga bizdeki gibi... natoya para vereceklerine kendi ordumuza para verir teknolojimizide gelistiririz mantigi var ki mantikli. Yahudiler istemiyor bunu yarin filistine ab destek verirse abd tek basina simdiki gibi bm de duduk otturemez. Suan abd ye ordu olarak bagli bunun caydiriciligi var. Ab bagimsiz karar alamiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vandallık işte.
  • Dediğin çok doğru her ne olursa olsun yüce Rabbim e şükürler olsun.

• Bi şey olmaz. 2011 Londra ayaklanaması da böyle idi bu adamlarda her sene böyle oluyor. Bu sene daha şiddetli tek fark bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Waffennord

Bi şey olmaz. 2011 Londra ayaklanaması da böyle idi bu adamlarda her sene böyle oluyor. Bu sene daha şiddetli tek fark bu.
    gazını alıyorlar

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Genelde bu işlere girenler alt kesimden oluyor. Bir kısmı anarşist bir kısmı yağmacı bir kısmı gerçek protestocu. Lakin ordu sokağa inerse veya işid(umarım böyle bir şey olmaz) gibi teröristler bie saldırı yaparsa ki onlara da gün doğdu, bu olaylar sakinleşir ama gene tırmanabilir.

• Kaplan261 kullanıcısına yanıt
    konunun özetini geçmiş arkadaş ama eklemek istediğim bir durum bu toplumsal olaylar adım adım alevlendirilerek artan göç, İslam karşıtlığı ,yükselen ırkçılık , rusya'nın avrupaya yaklaşması ve çinin yükselişi ile bozulan ekonomilerin de yarattığı dengesizliklerle 3. dünya savaşının temelleri atılmaya çalışılıyor Amerika güvenlik ve askeri alanda rusyayı ekonomik alanda çini durduramaz ise varlığı tehlikeye girecek önümüzde ki 20 yıllık süreçte buna engel olmak için savaş çıkaracaktır bu kaçınılmazdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

Savaş ikinci dünya savaşı gibi olmaz, dünya infilak eder ww3 çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Savaş ikinci dünya savaşı gibi olmaz, dünya infilak eder ww3 çıkmaz

Alıntıları Göster
    Şuna bakar mısın ;

https://tr.sputniknews.com/abd/201812011036424901-pompeo-iran-suclama-balistik-fuze-denemesi-yapti-bmgk-kararini-ihlal-etti/

adamlar kuduz köpek gibi önüne gelene havlayıp zemin hazırlamaya çalışıyor iran, kkore, rusya, çin hepsini kendine hedef haline getirip onları bir araya getirerek işbirliğine zorluyor savaşın taraflarını oluşturmaya çalışıyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.