< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 5 Aralık 2018; 0:28:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 5 Aralık 2018; 0:28:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Adamlara helal olsun bizim gibi oturup zamları seyretmiyorlar
|
Yav he her şey oyun zaten.Gezi parkı eylemlerine sonradan gelen pkklılar nasıl gezi parkını sahiplenmiş oluyor onu da anlamıyorum.Gezi parkı eylemlerinde geri adım atmayan hükümet yüzünden büyüdü tüm olaylar.Sonradan provakatorler işin içine girdi sonra ahaber kemalistler ve apocular beraberler ahah iki otobüs yandı dolar 20 kuruş arttı,Ülkeye 100 milyarlarca dolar zarara uğradı diye haber yaptılar sonra.Halkın tepki vermesi size anormal geliyor.Alıştınız tabi türklerdeki tepkisizliğe.Yabancı ülkede zama itiraz gelince nasıl olabilir yav abdnin oyunu diyorsunuz hemen.
|
Fedocular pardon, macaroncu bunlar macaroncu
![]() |
Vatan hainlerine bak sen. Allah'tan ülkemiz güllük gülistanlık ki kimse bir şeye itiraz etmiyor. Ne kadar şükretsek azdır.
|
Helal olsun adamlara. Başardılar. Tabi adamlarda demokrasi ve protesto kültürü var. Bizde açlıktan ağzı kokan bile protesto edemiyor.
|
O adamların vandal olup olmamaları umrunda değil, netice haklarını alıp alamamalarıydı. Onu da başardılar. Akıllılar da. İnsanlar devlet için değil, devletler insanlar için vardır düşüncesi hakim bir ülke. Bizdekiler olayı sırf vandallık olarak düşünür ama olayın altında yatan esas şey bu üstteki düşünce.
|
konunun özetini geçmiş arkadaş ama eklemek istediğim bir durum bu toplumsal olaylar adım adım alevlendirilerek artan göç, İslam karşıtlığı ,yükselen ırkçılık , rusya'nın avrupaya yaklaşması ve çinin yükselişi ile bozulan ekonomilerin de yarattığı dengesizliklerle 3. dünya savaşının temelleri atılmaya çalışılıyor Amerika güvenlik ve askeri alanda rusyayı ekonomik alanda çini durduramaz ise varlığı tehlikeye girecek önümüzde ki 20 yıllık süreçte buna engel olmak için savaş çıkaracaktır bu kaçınılmazdır
|
Dünyanın her yerinde eylemde bir yerler yıkılır. Önemli olan insandır orçun.
|
ABD harbi büyük devlet Macronu bile harcadı 3 günde.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|