Bildirim
Avrupa'da hangi ülkede kolay bayan arkadaş bulurum?Anketi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Avrupa'da hangi ülkede kolay bayan arkadaş bulurum?Anketi
(En Son Oy Tarihi: 29.12.2017)
Giriş
-
Türkiye tabi ki. -
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
Türkiye tabi ki.
Türkiye bayansızlığın afrika'sıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 10 Temmuz 2013; 17:32:34 > -
quote:
Türkiye tabi ki.
-
quote:
Türkiye tabi ki.
yapma reyiz -
upup -
-
Çoğu kişi adını bile bilmez ama Turks & Caicos Adaları -
quote:
Orijinalden alıntı: Heudérbaix
Çoğu kişi adını bile bilmez ama Turks & Caicos Adaları
-
polonya. esmerlere bayılıyorlar ne kadar esmersen o kadar çok şansın var. on ay varşovada kaldım 1 tane zenci görmedimki yanında bir hatun olmasın.
. almanya fransa hollandada bir sürü türk var esmer var şansın polonyada daha fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AngeL.TGM
polonya. esmerlere bayılıyorlarne kadar esmersen o kadar çok şansın var. on ay varşovada kaldım 1 tane zenci görmedimki yanında bir hatun olmasın.
. almanya fransa hollandada bir sürü türk var esmer var şansın polonyada daha fazla
ukrayna ve rusya türkiye gibi güvenlik sorunu olan bir yer...
ve kimse ingilizce bilmiyor.
Polonya schengen bölgesi olduğu için güvenilir ve herkes ingilizce biliyor mu?
-
buraya kadarmış benim sıınırım bastım blogu -
sadece türkiyede sex yapmak sevişmek sevgili olmak gibi kavramlarım üst seviyede çok aman aman bişeymiş gibi gösteriliyor bunlar doğal şeyler islamiyet olan her ülkede bu böyle malesef edit: yazım yanlışım düzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 10 Temmuz 2013; 19:05:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Marge Simpson
sadece türkiyede sex yapmak sevişmek sevgili olmak gibi kavramlarım üst seviyede çok aman aman bişeymiş gibi gösteriliyor bunlar doğal şeyler islamiyet olmayan her ülkede bu böyle malesef
sevişmek kadar güzel bir duygu olabilir mi? olamaz elbette.
biz bunları yaşamadık.
kötü bir çevre kötü bir aile ortamı.
yalnızlıktan geberiyorum şu an.
yalnızlık kadar kötü bir şey yok. -
quote:
Türkiye tabi ki.
-
bu konuda buraya konu açan adamın padişah hareminde bile tek sevgilisi elizabeth abla olur. -
yok tabiki hocam doğanın dürtüsü bu bizim kızlar kendilerini bi bok sanıp tüm kadınlarda olan bişeyi bu kadar kişiselleştirmesi deli ediyor insanı okadar güzel kızlar alçak gönüllü iken sen kimsinde bukadar hava yapıyorsun seninki altın kaplama mı nefret ediyorum şu ülkenin kızlarından sadece türklerde var bu nesilimize ülkemden utanıyorum nefret ediyorum yabancı birisini türküm diyemiyorum bile
-
iran.hatunlar yanıyoorr koş git hadi -
2 tane fransa var -
Dostum gideceğin yerde internet bağlantısı olmasın yeter.
Benzer içerikler
- 100 kişiye sorduk oyunu soruları ve cevapları
- dm den yürüme sözleri
- çene kisti ameliyatı olanların yorumları
- tinder ilk mesaj
- bira donar mı
- moonwalkers ayakkabı
- discord açıldı
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X