Şimdi Ara

avrupa çarları için bi çözüm buldum (pot la ilgili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arklar benim 24 level crossbowum var 30 levellerde kasıorum hp medium kullanıorum yani demek istediğim pot süresinin - lerini azda olsa kapamak için örnek 20 lvl hp pot small kulanır yha ama avrupada pot süresi tam 15sn bu yüzden de ben diorum ki bi üst kademe hp potu kullansın avrupa çarları,umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 17 Kasım 2007; 20:43:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eroxonline

arklar benim 24 level crossbowum var 30 levellerde kasıorum hp medium kullanıorum yani demek istediğim pot süresinin - lerini azda olsa kapamak için örnek 20 lvl hp pot small kulanır yha ama avrupada pot süresi tam 15sn bu yüzden de ben diorum ki bi üst kademe hp potu kullansın avrupa çarları,umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir

bu seferde para sıkıntısı olur
  • sürekli yatmaktansa gold gitsin daha iyi bence
  • zaten eu kasanların %90 nı böle yapıyor (bende dahil)
    mesela 60 lwl bi wizard 45k lık hp kullanıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnDreamBoy

quote:

Orjinalden alıntı: eroxonline

arklar benim 24 level crossbowum var 30 levellerde kasıorum hp medium kullanıorum yani demek istediğim pot süresinin - lerini azda olsa kapamak için örnek 20 lvl hp pot small kulanır yha ama avrupada pot süresi tam 15sn bu yüzden de ben diorum ki bi üst kademe hp potu kullansın avrupa çarları,umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir

bu seferde para sıkıntısı olur

asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyıkben ole yapıodum bi ara para yetmedi bende normale gectim

• Cleric Bulun Yeter
  • walla sıkıştıkca kendime heal basıorm hiç sorunum olmuo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunda cleric bi arkadaş bulmuştum valla hiç yatmıyodum lag dışında tabi herkesin cleric bir arkadaşa ihtiyacı var
  • paran çok bolsa hotandaki x-large leri kullanın
  • peşinize takın bi cleric pot mot cart curt hiç bişeye gerek yok hep beraber güzelce kasarsınız
  • Paranın çok gittiiği konusuna kesinlikle karsıyım. Avrupa charlar soylediğinizin aksine pot kullanmaz adeta koklar 54 rouge charda ne stall ne al sat yapmadan 19 milyon biriktirdim + gereken itemleride alıyorum.
  • çok mühim mevzudur:

selam

en iyi kızılderili pardon en iyi çözüm vigor hp kullanmaktır, oyunun başında sanırım m.ö. (milattan önce) bu kısım hakkında bize ipuçları sunulmuştu ve anlamayanlar çerez gibi " ee aq napcaz lan bu vigorları atayım, satayım bari" demişti ve elden çıkarmıştı, bir element atıyorum: "wind 2 elementi" 2000 gold ediyor icabında, anlayana "sivrisinek az anlamayana davul zurna az"

ha ben uraşmıyorum fazla; kafamı yormuyorum; ne demişler: "ayağını sıcak tut, başını serin, gönlünü ferah tut, düşünme derin!"

ben 18 yaş üstüyüm lise ve ünverste mürekkebimi yaladım ama iş sro oynamaya gelince beceremiyorum yahu

artık siz size uygun şekli bulucaanız, hybridi ilk keşfedenlerden birisi olan mister cowboy kardeşime de buradan sevgi ve saygıyla selamlarımı iletirim ki, kendisi bu oyunun ülkemizde yerleşip gelişmesinde fevkalade katkısı olan bir kardeşimizdir, pek çok şeyi; en önemlisi oyun düsturunu ondan öğrenmiş ve uygulamışımdır, halen uygulamaktayımdır.

şu anda hangi serverde hangi isimle oynadığını bilmiyorum ama fevkalade bilgiçlik taslamaktan uzak kültürlü soğukkanlı ve aynı zamanda sıcakkanlıdır bu sözünü etiiğim kardeşim mr.cowboy...

diyeceğim odur ki: ey ağalar beyler, canlar civanlar oyun içinde bazı sürtüşmeler olsa da, ben derim ki:

vigor kullanın, vigor satanlarla pazarlık yapın yada biriktirip satın

bu vesileyle tüm modöretor, admiralistör, predatör, ve terminetör kardeşlerimi sevgi ve saygıyla selamlarım: yağmurda çamurda karda kışta vazifesini yapan.

büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim

not: biraz imgeli, cinaslı konuştum ama sanırım nomad kardeşim beni anlayışla karşılar, yoksa 12 ts renault ya da murat 124 kullanım kılavuzu gibi de yazabilirdim
    madem 12 yaş üstü düzeyinde ve küfürsüz bir oyun itiyoruz!!! ben de kendi hamlemi yapayım dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubleclick -- 17 Kasım 2007; 22:56:44 >

• ee ben 62 lwlim str yim en büyük potlardan kullanıyom zaten ben ne kullanayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

zaten eu kasanların %90 nı böle yapıyor (bende dahil)

hadi 60 lvl de 45 k lık pot kullandır

peki 70 de 45 k lık cinlerin kullandıgı potları kullanırken nasıl pot kullancan..

artık lvl 90 gelmeli anti avrupa

Full Str Archer ^^ sun + 9 BOWW ^^^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: zenginturk

quote:

hadi 60 lvl de 45 k lık pot kullandır

peki 70 de 45 k lık cinlerin kullandıgı potları kullanırken nasıl pot kullancan..

artık lvl 90 gelmeli anti avrupa

Full Str Archer ^^ sun + 9 BOWW ^^^^

Sizi ten tausent boxes herifler sizi.....Chinalılarda ne buluyonuz?Chinaaaa!!!Our want one million boxes !!!

• su gercek euro partysini kursanız ne potunuz gide ne ex.

alın 2 cleric 2 tank 3 wizard 1 crosbow

bu party ile kesemiceniz yaratık yok ve gold ticketdan bile seri kasarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

su gercek euro partysini kursanız ne potunuz gide ne ex.

alın 2 cleric 2 tank 3 wizard 1 crosbow

bu party ile kesemiceniz yaratık yok ve gold ticketdan bile seri kasarsınız

Okul Zamanı Okadar Online Adamı Bulmak Çok Zor
  • bu oyun artık zaten full bot oldu online oyuncu bulmak hakkatten zorlaştı
  • quote:

Tam tersi.An itibari ile 63 oldum(wizard).Bu lvlde medium hp botu large mp potu kullanıyorum.Lag olmadıktan sonra yatma gibi bi derdimde olmuyor.Zaten hp 4000 lerde geziyo medium bile hemen dolduruyor.Zaten lag yoksa life controlu basarsın her canavara yanına gelene kadar tek.Hp potu o kadar gitmiyor bende ondan ziyade mp potu daha fazla gidiyor.
  • zaten yatıran az hp değildir oyundaki lag dır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.