Şimdi Ara

Avrupa birliği ve araba piyasamız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merak ettiğim konular var bu olayda..Diğer ülkelerdeki durumu araştırdırdım.Avrupada okuyan arkadaşlarımla konuştum.

Durum özetle:Arabanızla istediğiniz gibi başka ulkelere girip gezebilme haklarına sahipler.SAdece sigorta yaptırmak gerekiyormuş sanırım.Eğer ekimde denildiği gibi vizesiz seyahat kalkarsa bulgarıstandan araba almak serbest olucak.

Benim bu seneryo karşısında olacakları aklıma almıyor.

Bu konuda aydınlatıcı bılgı sahıbı olanlar varsa paylaşırsa sevınırım.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 8 Mayıs 2020; 19:37:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kilifina uydururlar o iş yaş biraz. Yukardaki yorumda cevap verilmiş üretim endeksli değil bizim ülkemiz vergiyle kat be kat üretimin kazandıracağı meblağları çıkarıyorlar. Devlet memnun ülkenin yarısı memnun zor yani

• Avrupadaki ikinci el fiyatlari bizimkiler kadar olur ama bizimkilerin avrupa fiyatlarina düşmesini beklemeyin

• haklısınız ama ben ab vatandaşı oldugumda mulk sahıbı olma hakkına sahıbım.Yanı bulgarıstandan araç alabılıcem.Kim nasıl dur der ki bana
  • Boş hayaller... doğmamış çocuğa don biçilmez. :) bu idareyle avrupa mavrupa yüzü göremezsiniz. Elinizdeki realitelere bakın oyalanmayın boşa gümrük birliğinin ne yaptığını bilen biliyor...
  • Yav Türkiye dediğin ülke bir Belçika ve Mısırdan oluşur. Sence AB Mısıra bu hakkı verir mi.
    Boş hayaller

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rahat olun. Ab ile vizeler filan kalkmayacak. Adamlar kendilerine bile vize uygulamaya basladi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.