Bildirim
AVMlerdekı otoparklar full.... (4. sayfa)
Under Armour UA Charged Commit TR 4 Antrenman AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXKF5XK
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bizim evde bile iki araba varsa Türkiyede herkes araba alıp binebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dec_chaos
Hafta sonu erken kalkın hem kalabalıkla işiniz olmaz hem de pazartesi sendrom..
sabah erken gidince pazartesi sendromu olmayacak mı sanki ? ben pazar günleri sürekli tatil yapsamda nedense pazarı hiç sevmem cuma gibisi yok cuma çalışıyor olmama rağmen en sevdiğim gün cumadır hem tatili müjdelediği hemde mübarek gün olduğu için sanırım -
Haftaici gider market alisverisimi yaparim.bombos olur.haftasonu ailecek gideceksek de sabah 10 da guvenlikcilerle acariz beraber :) trafik baslamadan donerim.
1-2 sene daha götürur bu taktik beni
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Erken kalkacak kalabalık stres olmadan işlerini görecek eve gelip dinlenecek haftaya da bomba gibi başlayacaksın.
Hafta arası saat yedide uyanan bünyeyi pazar günü onbire kadar uyumaya bırakırsan hem uyku düzenin bozulacak hem de kalabalığa kalıp işlerini göremeyip stres olup dinlenmemiş olarak günü geçireceksin. Üstüne üstlük gece geç Yatıp pazartesiye sendromu geçtim hasta olarak başlayacaksın.
bunun bir de açık otoparka benzinli araçların park etmesi boyutu var ki aman diyeyim.
(lpg içerir) -
Arkadaslar sorun nee insanlarin avmlere cok,gitesinde nede arac fazlaliginda sorun bu sehirde haddinden cok daha fazla insan yasamasi 20 milyon insani istanbul kaldirmiyor kaldirsada bu sekilde iste, trafigi ayri dert park sorunu ayri istanbula vize uygulansin bence
CPU ne demek?
O kadarlık cpu satılmıyor sanırım
Ayrıca bu bir günlük MÜ?
quote:
Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı
Haftasonu facia oluyor.Forum İstanbul otoparkında 40 dakika yer arayıp, bulamayıp, çıkıp giderek Mall Of İstanbul otoparkında 20 dakika yer aradıktan sonra alışveriş yapmak üzere mağazalara ulaşmış biri olarak bu konuda illallah ettim artık.Otoparkception oldum resmen.Giden zamanamı yanarsın, benzinemi yanarsın, stresemi yanarsın.Cidden trafik ve otopark sorunu kabul edilebilir sınırların dışına çoktan çıktı İstanbul'da.
Forum istanbul'da ust kata degil de giris katina her girdigimde kolayca yer bulabiliyorum fakat mall of istanbul'un otoparki tam bir facia o direkleri öyle sacma sapan yerlere koymuslar ki nasil daha az araba alir burasi diye ugrasmislar.
quote:
Orijinalden alıntı: pasa_
quote:
Orijinalden alıntı: bende345
Kırsalda çalışıyoruz. Şehre inince avmye uğruyoruz. Biri bebek iki çocukla şehirde çaremiz yok kışın. Mecburi Lcw turu da var.
Ama resmen haşat oluyorum.
Bebeğinizi o tozlu ağır havalı mekanlara nasıl sokuyorsunuz? Ben bile boğuluyorum içerde çocuk kim bilir neler çekiyordur.
Ne yapalım? Bursa Merkez'e iniyoruz. Şu birkaç gün hariç hava buz gibi . Şöyle caddede bir tur atayım diyemiyorsun. Diyelim ki yaptın...Arabadan uzaklaşıyorsun. Çocuk başlıyor zırlamaya... Cinnet gibi bir güne dönüşüyor her şey.
Sakın bana parka git falan demeyin. Milletin endurolarla gezmeye geldiği yerlerde çalışıyoruz biz. Milli park gibi...
Benim asıl anlamadığım buralarda sürekli gezen bekar veya çocuksuz tipler. Hele de asansörün kapısında sıra bekleyip, bebek arabalarının arasına, kabine dalanlar yok mu?
-
Hocam İstanbul artık zeki planlama ile yaşanacak bir şehir. Belirli saatleri iyi öğrenmişsen ne trafik de kalıyorsun nede başka bişi..3 yıldan fazla AVM de çalışmıştım bende. İstinye park otoparkın da kışın bol yağmurlu soğuk dönemlerde 45dk araç için yer aradığımı bilirim. Ama haftasonu nu AVM de geçiren çok insan var cidden. Alışveriş için gidene sözüm olamaz tabide ben şu geyik gibi içinde 1 saat gezip hamburger yiyip çıkanlara uyuzum. Kamilik ünv. okumuşlar resmen. 3 saat avm de dolaşan biliyorum yaa. 1 yıl boyunca her hafta sonu gelen görüyorduk. Allah insanlara akıl vermiş de arkadaş bazıları kesinlikle defolu üretim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 9 Kasım 2014; 2:05:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: synthesizer
İstanbulda haftasonu özellikle pazar günü keyf yapmanın ornek formülü:
Sabah 7de kalk.. boğazda kahvaltı yap..
8de boğazda yürüyüş yap.. sessizliği dinle..
9da belgrad yada emirganda gezmeler..
11e doğru sosyal tesislerde atıştırmalık birseyler ye..
12ye kadar eve geri donmus ol.. vur kafayı yat dinlen..
Avm falan hakikaten boş iş. .
:))
Abi gozunu seveyim allah rizasi icin uyandirma milleti...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pasa_
quote:
Kırsalda çalışıyoruz. Şehre inince avmye uğruyoruz. Biri bebek iki çocukla şehirde çaremiz yok kışın. Mecburi Lcw turu da var.
Ama resmen haşat oluyorum.
Bebeğinizi o tozlu ağır havalı mekanlara nasıl sokuyorsunuz? Ben bile boğuluyorum içerde çocuk kim bilir neler çekiyordur.
Ne yapalım? Bursa Merkez'e iniyoruz. Şu birkaç gün hariç hava buz gibi . Şöyle caddede bir tur atayım diyemiyorsun. Diyelim ki yaptın...Arabadan uzaklaşıyorsun. Çocuk başlıyor zırlamaya... Cinnet gibi bir güne dönüşüyor her şey.
Sakın bana parka git falan demeyin. Milletin endurolarla gezmeye geldiği yerlerde çalışıyoruz biz. Milli park gibi...
Benim asıl anlamadığım buralarda sürekli gezen bekar veya çocuksuz tipler. Hele de asansörün kapısında sıra bekleyip, bebek arabalarının arasına, kabine dalanlar yok mu?
3 cocuklu biri olarak seni anlayan birileri var hocam merak etme...;)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Wittmann
trafıgı gectım avmde bıle park edecek yer bulamaz olduk artık. Haftasonu ogleden sonra full oluyorlar. Umranıye meydandan cıktık capıtole gıttık ordada yer yoktu. Sonra bı ara sokak bulduk park edıp yuruduk.
Durumun cıddıyetını gostermek adına konu actım...
durum baya ciddiymiş sağol -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
AVM kültürü çok varoş bir kültür, insanları kapalı alan sevk edip, psikolojik sorunları artıracak tarzda yerler. Zaten 12 sene önceye göre, psikolojik ilaç kullanımı ülkede %500 artmış.
Maalesef doğru
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmtıl
hocam bu yine iyi...adam bir toplantıda üretmeyen, tüketime dayalı bir ekonomimiz var dedi..tayyo merkez bankasını kendisine bağlamaya çaılışırken bu çıkıp merkez bankası özerk olmalı dedi..hatırladıklarım bunlar..
Sıkıysa Bilâl in vurgunlarını,piyon milyon alinin dev projeleri yandaşlara bölüştürüp rant havuzuna paralar toplamasını,o paralarla tonlarca yandaş gazete tv almalarını ,tayyipin şeytan katil zalim dediği israille rekor düzeye çıkarılan ticaret hacmini,İsrail mallarını burak erdoğan ın gemilerinin taşıdığını,önceden dev operasyonlarla gündeme gelen şimdiyse hiç duyamadığımız (!)akaryakıt kaçakçılığını yapan eli uzun adamları,göstermelik 5-10 bin cezalarla gündeme getirdikleri gıda denetimlerinin perde arkasında yüzbinlerce ton GDO lu gıdanın rantını yiyen eli uzun adamları,ışid petrolünün iç eden eli uzun adamları,ziraat bankasının kara para nedeniyle ABD şubesinin kapatma cezası almasını,ülkemizin kılcallarına kadar girebilen (!) bonzai ve uyuşturucu rantını yiyen eli uzun adamları sorgulasın.
Tiyatronun amacı, ey millet ey avrupa bakın bizim partide demokrasinin,liberalizmin,çoğulculuğun sigortası teminatı adamlar da var korkmayın,imajı verebilmek için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alışverişlerimi hafta içi ve iş saatleri yaparım. Birde bol bol indirim yakalarım hafta sonlarına göre. Sadece kendim için birşeyler bakınca bile telef olurken, eşiyle çoluğuyla çocuğuyla alışverişe çıkanlara Allah'tan sabır diliyorum :) Atatürk arboretumu adını duymamış, Galata kulesine çıkmamış ama gitmediği avm kalmamış nice zavallı vatandaşımız var İstanbul'da. -
Avmleri dolduran insanlar olmasaydı, sizin dışarıda gidip gezdiğiniz yerlerde dolup taşardı.
İnsanları eleştirmekten vazgeçin. Herkes özgür yaşama hakkına sahip illa ipini koparan pikniğe, ormana, boğaza, meşhur caddelere, park alanlarına mı gitmeli?
Çeşit zenginliği insanlara istediği yaşamı sürmelerine imkan tanıyor, bırakın giden gitsin madem beğenmiyorsunuz o halde avm lere gitmeyin farklı alanlara yönelin.
Ayrıca
Belki size şaka gibi geliyor ama Türkiyenin 15 sene önceki nüfusu ile bugünkü nüfusu arasında (resmi nüfus, göç dalgası, mülteciler, turistler, kayıt dışı vs) dağlar kadar fark var bu yoğunluğu Avmlere bağlamakta ayrı bir saçmalık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 9 Kasım 2014; 5:40:27 >
İstanbul dediğin yerde her ilçede büyük parklar olmalı.Öyle avm falan değil.Herşeyden de para kazanmasınlar.Millet çocuğunu alsın yeşilliklere gitsin.Avm denen lanet yerden izmirde de var.İçerisi havasız başağrıtıcı, ışıklar falan 1 saat zor dururum.
Millet çocuğunu da acayip yetiştiriyor biz sokakta büyüdük birşeyden de eksiklik duymadık.Şimdikilerde arkadaş yok, spor yok ot gibi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X