Bildirim
avmde kapıya vurmuşlar ne yapacağım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu arada vuran araç ortalarda yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Varsa kamera kayıtlarını iste -
kamera kayıtlarını vermiyorlar..
Niye vermiyorlar sebep neymiş?
Avm otoparklarinin duvarlarında kocaman yazar "araçta oluşabilecek zararlardan avm sorumlu degildir". Duvara yazı yazmakla olmuyor bu işler çünkü bu yazıları yargıtay kabul etmiyor. Otopark ücretsiz dahi olsa Avm'yi işleten firma otoparkta meydana gelecek hasar ve zararlardan sorumludur. Bu konuda kararlar var.
Sikayet sürecini net bilmiyorum, polise mi sikayet edilecek yoksa mahkeme yoluna mi gidilecek emin değilim. Güvenlik ile değil avm yönetimi ile görüşün, sorumluluğumuz yok derlerse inanmayın olduğunu onlar da biliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: neilblack
Avm otoparklarinin duvarlarında kocaman yazar "araçta oluşabilecek zararlardan avm sorumlu degildir". Duvara yazı yazmakla olmuyor bu işler çünkü bu yazıları yargıtay kabul etmiyor. Otopark ücretsiz dahi olsa Avm'yi işleten firma otoparkta meydana gelecek hasar ve zararlardan sorumludur. Bu konuda kararlar var.
Sikayet sürecini net bilmiyorum, polise mi sikayet edilecek yoksa mahkeme yoluna mi gidilecek emin değilim. Güvenlik ile değil avm yönetimi ile görüşün, sorumluluğumuz yok derlerse inanmayın olduğunu onlar da biliyor.
Başka aracın yaptığı zarardan avm yükümlü değildir demek istiyorlar heraldd, ancak aracın bulunmasından, gerekli işlemlerin yapılmasından yükümlüdür bence.
Kamera kaydı vermemek nedir yav.. Tamamen uğraşmak istememeleri, işgüzarlıkları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 1 Eylül 2016; 23:59:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fotoğraf ekler misiniz ?
Aracıma vurup kaçtılar de, vurulduğun yerin lokasyonunu belirt. Polis kamera kayıtlarını seve seve alır. -
Şu kapıya, arabaya vuran üstüne birde kaçan DAVARLARDAN nefret ediyorum.
İçleri nasıl rahat ediyor acaba...
Benim merak ettiğim nokta şu
Eger araca vurup kacilirsa atıyorum
Ve kaçan bulunamazsa AVM yada başka yer önemli değil
Kasko karsilamazmi bunu ?
gidin şikayetçi olun savcılğa, savcıya anlatın olayı, savcı muhtemelen avm ye bir yazı yazıp (elden size yazıyı verir bu yazıyla alın gelin der) ister kamera kayıtlarını. bence vakit kaybetmeyin çünkü kamera kayıtları siliniyor belli süre sonunda. -
Yahu adamlarin isi gucu yok size kamera kaydi mi verecekler. Kimsenin kimse ile guvenlik kayitlari paylasma zorunlulugu yok. Savci isterse verirler. Savciliga suc duyurusunda bulunun. Trafige sikayet edin. Noterden ihtar cekin ki o gun o bolgedeki kayitlari saklasinlar. Savci isterse guvenlik kayitlarini verirler zaten. Ama size vermezler gene. Inceleyip karar verirler.
Kozyatağı carrefourda amcamın 2015 jetta aracına vurdular kamera kayıtlarını istedik izlettiler fakat vermediler. Tutanak tutturduk kamera kayıtlarını savcılığa yolladılar vs bekliyoruz şu an. Vuran araç beyaz audi a3 sürücü bayan. 25 temmuzda oldu olay. Kapı hasarlı şekilde sürüyoruz aracı.
Resmi belge bu tür olaylarda verilmez yanlış yönlendirmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: Otocar
Resmi belge bu tür olaylarda verilmez yanlış yönlendirmeyin
"yazının bir suretini elden teslim aldım" şeklinde imza attırılır şahsa ve teslim edilir. ben adliyede görev yapıyorum, sizde zannımca memursunuz ama yanlış itham etmeyin. babamın trafik kazasında savcı bizzat babama verdi yazıyı. -
bu tür güvenlik kamera görüntülerini kuruluşlar ancak savcı, hakim veya polis gibi resmi yerlerden gelecek istek doğrultusunda verirler. hemen o bölgedeki bağlı olan karakola gidin, çarpan araçtan şikayetçi olduğunuzu, aracın plakasının belirlenmesi için avm den varsa kamera kayıtlarının istenmesi için müracaat edin. bu arada kaza anından itibaren 15 gün içinde bu sürecin acil tamamlanması lazım. yoksa kamera sistemleri hard diskte sadece son 15 günün kayıtlarını gösterir, gerisini siler. -
-
bizde aynı olayı yaşadık bizede kamera orayı görmüyor (açık otopark) ayağı çektiler 155i arayıp ekip çağırdım geldiler tutanak tuttular diğer aracın (bordo renkli ticari) boyaları falan dökülmüş ancak diğer araç olmadığı için kusur oranı veremedi polis. Sonuçta paşa paşa kaskodan yaptırdım. Avm nin sorumluluğunda olsa kasko söke söke alırdı diye düşünüyorum nihayetinde tutanaklar falan vardı. -
Avm otoparkları şahsi mülk olduğundan polis, kasko vs bakmıyor diye bi rivayet vardı bir ara ne kadar doğru bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e30 m3 -- 2 Eylül 2016; 16:25:07 >
Benzer içerikler
- bel altı boyalı ne demek
- 1.6 thp motor kronik sorunları
- seat ateca yorum
- makas atmak ne demek
- aks körüğü neden yırtılır
- toyota highlander
- ami buggy
- peugeot fiyat listesi 2025
- togg t10f
- volvo elektrikli jeep
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X