Şimdi Ara

AVM'LERDE NİYE ALATURKA WC YOK )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar AVM'lerde niye hep ALAFRANKA WC bulunuyor bu tür WC'ler hem sağlığa zararlı, hijyenik değil ve namaz kılanlar için abdest eksik kalıyor bu sorunu kime iletebiliriz ? bence her AVM WC'lerinde en azından iki adet ALATURKA WC lazım

• Millet alafrangayi adam gibi kullanamiyor dotune sahip sikamayan adama alaturka yapilmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ensesi kalınlar genellikle kabız olduğundan klozet'de daha kolay görüyolar işlerini alaturkaya ayıracak vakitleri yok.
  • Bizim üniversitede de alaturka yok tam tersi
  • Kimse AVM'lerdeki tuvaletlere zıçma amaçlı girmiyor. Herkes ayakta işeyip çıkıyor ki Türklerin olduğu biryerde alaturka tuvalet... Ne bilim bilemiyorum nasıl olur.
  • Bende eksiklik olarak görüyorum, hijyen açısından alafrangayı evim dışında kullanmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_web B kullanıcısına yanıt
    Yalnız bu tam tersi bir durum olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alaturka tuvalet niye yok?Sence bir düşünsene o tuvaletlere kaç kişi giriyor ve alaturkaların genel halini aklına getir anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Kimse AVM'lerdeki tuvaletlere zıçma amaçlı girmiyor. Herkes ayakta işeyip çıkıyor ki Türklerin olduğu biryerde alaturka tuvalet... Ne bilim bilemiyorum nasıl olur.

Doğru söylüyorsun kardeş ama ya ishal olmussan ne olacak yakınlarda cami ve umumi WC'de yoksa istemeye istemeye klozete oturucan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Alaturka tuvalet niye yok?Sence bir düşünsene o tuvaletlere kaç kişi giriyor ve alaturkaların genel halini aklına getir anlarsın.

Evet Ata bey doğru söylüyorsun temizlik açısından olabilir ama temizlik görevliler devamlı temizliyor ama bizim millet pis bizim şirketten biliyorum Alaturka olsaydı daha fazla çalıişırlardı
  • O deliği tutturamazsan tuvaletin halini düşünmek bile istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tavşanlılı43

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Alaturka tuvalet niye yok?Sence bir düşünsene o tuvaletlere kaç kişi giriyor ve alaturkaların genel halini aklına getir anlarsın.

Evet Ata bey doğru söylüyorsun temizlik açısından olabilir ama temizlik görevliler devamlı temizliyor ama bizim millet pis bizim şirketten biliyorum Alaturka olsaydı daha fazla çalıişırlardı

Ben Taksimde burger kingin mi ne tuvaletine girdim dışarı çıktığımda oksijene açtım.
    Maalesef biz temiz kullanmayı bilmiyoruz lisede genelde alaturka tuvalletti ama o görüntüleri ben bilirim.
  • Alaturka daha kötüdür. Küçük abdestinizi yaparken siz farkına varmasanız bile her tarafınıza sıçrar. Hatta bir deneye bile konu olmuştu.
  • Alaturka cok kotudur. Kisisel tercih meselesi tamam ama cidden cok kotu ya. Nasil cekiyorsunuz onu?

• Alafranga umumi mecralarda tam bir bakteri yuvası ve hijyen intiharıdır. Bunu diyen bir tek ben değilim. Aksine doğrudan bedensel teması olmayan alaturka kraldır.

• ayakkabinin pisligiyle tuvaleteki islak mermere basinca bir kaç giristen sonra yerler camurlasmaya başlar. bundan ve avmlerde sı... istemediklerinden dolayı olabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı avm lerde var. büyük avm lerde ise yok. nedeni avrupa standartları bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Alafranga umumi mecralarda tam bir bakteri yuvası ve hijyen intiharıdır. Bunu diyen bir tek ben değilim. Aksine doğrudan bedensel teması olmayan alaturka kraldır.

Bunun icin klozet kagitlari var biliyorsjn dimi?

• Avm bilmemde ben bu yaşa kadar alaturka da işimi görüyorum.Alışkanlık oldu alafrangada çıkmıyor.
  • alatuuuuurka lezzeti Â'la
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.