Şimdi Ara

Avm deki garip kadın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önceki konumda dediğim gibi yurttan kaçmıştım ve hiç eşyam yoktu yanımda. Evsiz kalmıştım koca istanbulda. Sonra avmleri gezdim. Orda giyim mağazasında iş ilanı gördüm. Hemen konuşmak için yanlarına gittim. Kalacak yerimin olmadığını söyledim , dükkanda uyuyup sabah avm nin açılışı ile açacağımı ve herkes gittikten sonra kapatacağım konusunda anlaştık. Ayrıca okul için gerekli harcamalarda yardimci olacakti patronum. Bende onun için çok çalışıyordum mahçup etmemek için.

3.gün bir kadın geldi mağazaya eşyaları seçti kabine girdi ve 5dk sonra çıktı. Eşyalar yanında değildi. İşin ilginci kadında çanta falan da yoktu. Kabini kontrol ettim kabin de boştu. Bende mağazadan çıkan kadını kontrol edeyim dedim ama elimde hiç kanıt yoktu. Sadece eğer hırsızlık yaptıysa alarmlar ötecekti. Ama kadın geçti gitti alarmda ötmedi.

Ertesi gün tekrar geldi. Tekrar aynı olaylar yaşandı. Kamera kayıtlarını defalarca incelememe rağmen bir yanlışlık göremiyordum. Bu kadın birkaç gün gelmedi. Bende tam kurtulduk derken tekrar geldi.

Bu sefer ona kıyafet kaptırmaya niyetim yoktu. Yine birkaç kıyafet seçti ve kabine girdi. Bende yavaşça kabine yaklaştım ve perdeyi hızlıca açtım.

Kadın kabindeki aynayı boyutlar arası portala dönüştürmüştü. Beni görünce panikle aynaya zıpladı ve portal küçülmeye başladı. Kaybettiğim eşyaları bulabilme umuduyla portala atladım bende.

Dev bir partinin içinde buldum kendimi. Herkes bizim mağaza etiketli kıyafetler giyiyordu ve hepsinde maske vardı. En kısa olanları 2 metreden fazla olan bu insanlar beni çok şaşırttı. Dj kabinini bulmaya çalıştım ve sonunda buldum. Müziği durdurdum ve kıyafetlerimi geri istedim. Tabi bu sırada spotları açtılar ve her yer aydınlandı. Maske taktıklarını sandığım varlıkların zebani olduğunu anlamam da çok sürmedi. Napıyosun lan sen diye bağırdı bi tanesi. Kacmaya çalıştım ama hedeflediğim yer gittikce benden uzaklaşıyordu. Zebani beni kendine dogru hızla çekiyordu. Ayaklarım yerle bağlantısını kestiği an çok korktum. Zebaniden kurtulmak icin tek şansım vardı. Hızla yaklasıyordum. Tam yanına gelirken ayağımla burnuna tekme attım. Yere düştü. Evet kurtuldum derken zebani partisinde olduğum aklıma geldi. Bütün zebaniler üzerime çullandılar ve beni zindana attılar. Karaktersiz zebaniler wifi ı da bizim mağazadan çalmışlar şifresini bildiğim için ona bağlandım ordan yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 28 Temmuz 2015; 1:30:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• okuyun ama son cumleyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebanilerin burnu olmaz. Gerçek değil beyler okumayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerbow

okuyun ama son cumleyi

Son cumle iyidi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • killerbow kullanıcısına yanıt
    lifesaver'sın yemin ederim
  • Oo son cümle alırım bi dal

• Çok üzüldüm durumuna kardeşim inşallah zebanilerin de kalbi vardır seni alıkoymaktan ve hırsızlıktan vazgeçerler ve doğru yola dönerler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Ward-Prowse

Çok üzüldüm durumuna kardeşim inşallah zebanilerin de kalbi vardır seni alıkoymaktan ve hırsızlıktan vazgeçerler ve doğru yola dönerler

İnşallah kardeşim. Ama zebani milletine de güven olmuyor

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: killerbow

okuyun ama son cumleyi

Zamanimin bosa gidecek olan kismini kurtandin hocam

• Bu adamdan bu memlekete zarar gelmez
  • Kardeşim niye kapıyı açtın kadın orda portal açarken? Kameralar tepeden mi gösteriyor? Ayrıca nerde gördün sen kameraların kabinleri sapık gibi çektiğini ahsdjasd
  • Basarili

• Kabinin icini gorsem ne yapiyor diye niye dalayim hocam. Yolda hersey normal gozuktugu icin kameralar ise yaramadi. Kabini kontrol isi bana kaldi

@uachony indispensable eyv. Kardesim
    @Merhl tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 28 Temmuz 2015; 2:35:13 >
  • Okumadan önce yorumlara baktım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Az önceki konumda dediğim gibi yurttan kaçmıştım ve hiç eşyam yoktu yanımda. Evsiz kalmıştım koca istanbulda. Sonra avmleri gezdim. Orda giyim mağazasında iş ilanı gördüm. Hemen konuşmak için yanlarına gittim. Kalacak yerimin olmadığını söyledim , dükkanda uyuyup sabah avm nin açılışı ile açacağımı ve herkes gittikten sonra kapatacağım konusunda anlaştık. Ayrıca okul için gerekli harcamalarda yardimci olacakti patronum. Bende onun için çok çalışıyordum mahçup etmemek için.

3.gün bir kadın geldi mağazaya eşyaları seçti kabine girdi ve 5dk sonra çıktı. Eşyalar yanında değildi. İşin ilginci kadında çanta falan da yoktu. Kabini kontrol ettim kabin de boştu. Bende mağazadan çıkan kadını kontrol edeyim dedim ama elimde hiç kanıt yoktu. Sadece eğer hırsızlık yaptıysa alarmlar ötecekti. Ama kadın geçti gitti alarmda ötmedi.

Ertesi gün tekrar geldi. Tekrar aynı olaylar yaşandı. Kamera kayıtlarını defalarca incelememe rağmen bir yanlışlık göremiyordum. Bu kadın birkaç gün gelmedi. Bende tam kurtulduk derken tekrar geldi.

Bu sefer ona kıyafet kaptırmaya niyetim yoktu. Yine birkaç kıyafet seçti ve kabine girdi. Bende yavaşça kabine yaklaştım ve perdeyi hızlıca açtım.

Kadın kabindeki aynayı boyutlar arası portala dönüştürmüştü. Beni görünce panikle aynaya zıpladı ve portal küçülmeye başladı. Kaybettiğim eşyaları bulabilme umuduyla portala atladım bende.

Dev bir partinin içinde buldum kendimi. Herkes bizim mağaza etiketli kıyafetler giyiyordu ve hepsinde maske vardı. En kısa olanları 2 metreden fazla olan bu insanlar beni çok şaşırttı. Dj kabinini bulmaya çalıştım ve sonunda buldum. Müziği durdurdum ve kıyafetlerimi geri istedim. Tabi bu sırada spotları açtılar ve her yer aydınlandı. Maske taktıklarını sandığım varlıkların zebani olduğunu anlamam da çok sürmedi. Napıyosun lan sen diye bağırdı bi tanesi. Kacmaya çalıştım ama hedeflediğim yer gittikce benden uzaklaşıyordu. Zebani beni kendine dogru hızla çekiyordu. Ayaklarım yerle bağlantısını kestiği an çok korktum. Zebaniden kurtulmak icin tek şansım vardı. Hızla yaklasıyordum. Tam yanına gelirken ayağımla burnuna tekme attım. Yere düştü. Evet kurtuldum derken zebani partisinde olduğum aklıma geldi. Bütün zebaniler üzerime çullandılar ve beni zindana attılar. Karaktersiz zebaniler wifi ı da bizim mağazadan çalmışlar şifresini bildiğim için ona bağlandım ordan yazıyorum.

yurttan niye kaçtın olm?

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Adayı

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Az önceki konumda dediğim gibi yurttan kaçmıştım ve hiç eşyam yoktu yanımda. Evsiz kalmıştım koca istanbulda. Sonra avmleri gezdim. Orda giyim mağazasında iş ilanı gördüm. Hemen konuşmak için yanlarına gittim. Kalacak yerimin olmadığını söyledim , dükkanda uyuyup sabah avm nin açılışı ile açacağımı ve herkes gittikten sonra kapatacağım konusunda anlaştık. Ayrıca okul için gerekli harcamalarda yardimci olacakti patronum. Bende onun için çok çalışıyordum mahçup etmemek için.

yurttan niye kaçtın olm?

https://forum.donanimhaber.com/showtopic.asp?m=108514811&p=1#108514811

Hikayesi böyleydi onun da..

@Zodiac Killer Olum ben boyle bi konu açtığımı unutmustum la niye up lıyon :d

• Sondan okudum.

• Kim upladi bu konuyu

• iyiymiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.