Şimdi Ara

AVM de yemek için F/P öneriniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kuzenimle yemek yiyeceğimiz zaman optimuma gidiyoruz buluştuktan sonra. Orası yakın var balkonu güzel. Ama paramızı çok kısıtlı harcamaya uğraşıyoruzve F/P ürün bulamadım 1 tane var bir tek. Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum. Yemek sepetine F/P ürün varsa ondan da sipariş edebiliriz.

Bizim F/P ürünümüze gelirsek POPEYES'ta 10 liraya iki sandiviç (tavuklu) patates kola. Ama bu menü kaldırıldı. Fiyatı 10 lira bize fazla gleiyordu ama 10 liraya 2 uzun hamburger yemiş oluyorduk kola ve patatesi de vardı. Fazlasıyla doyuruyordu bu yüzden performansı fiyatına göre çok iyiydi.
    Şimdi o menüyü kaldırmışlar. Yenisinde Bir tavuklu uzun hamburger (sandiviç şeklinde BK deki chicken royal gibi) Büyük boy patates ve kola var 2 li menü alınca 15 lira oluyor yani kişi başı 7.5TL. F/P olarak güzel ama eskisine göre az doyuruyor baya.

Evet tavsiyelerinizi bekliyorum ama gelipte bana midesiz diyecekler hiç gelmesin dışarda yemek zorundayım ve param böyle ne olduğu belirsiz "tavuk"lara yetiyor. Birde adminlerden ricam bu konu dışına uygun bir konudur ve sürekli görüyorum bu tarz konuları. Silmeyin lütfen.

EDİT: Döner yiyemiyorum sanırım küçüklüğümden gelen bir acıya dayanıyor temeli En baba yerde bile yesem çok midemi bulandırıyor. GÖrüntüsü bile rahatsız ediyor yiyemiyorum kısacası. BK KFC Popeyes gibi yerlerin tavuğu da ne üdüğü belirsiz tavukla alakasız şeyler ama midemi bulandırmıyor tadı da kötü değil bu yüzden arada dışarı çıktığımda ve acıktığımda yiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRO EAGLE -- 27 Mart 2017; 21:6:3 >

• Rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmekçi ye git 9,50tl Ekmek döner + Patates + kola
  • İskender al yoğurdu o yesin kalanı sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa kıymalı pide

Yoksa tavuk dürüm

• Tavuk dünyası. Hafif tuzlu ama tadı güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Of Hades

Tavuk dünyası. Hafif tuzlu ama tadı güzeldir.

Hocam tavuk dünyasında bir menü 17 lira. Biz iki kişi 15 liraya yiyoruz. Kişi başı 10 liradan fazla olmaz ki o bile fazla aslında 5 liraya karnımı tutucak bir şey bulsam keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRO EAGLE -- 27 Mart 2017; 20:8:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi f/p bölümü ne sizce
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dönercide yiyin hocam en temizi. En baba tavuk döner 2.5 tl.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burger King`in 9.95 TL lik menusu var. Menunun ismi yok. 9.95lik menu deseniz verirler tika basa doyuruyo şahsen o fiyata en iyi menulerden biri o. 2 Tavuk burger 1 patates 1 büyük kola 1er ketcap mayonez veriyolar.

Bir de Hosta da 8.50 liralik 100 gr tavuk döner menu var.

Patatesi BK ya gore baya küçük ama yarim ekmek doner gözü doyurmuyo gibi gözükse de baya doyuruyor. Yaninda da orta boy kola veriyorlar. Doyurucu bi menu.

Bu arada BK nin bahsettigim menusu başka sehirlerde olmayabilir. Daha onceden BK da Chipotle diye bi menu vardi Ankarada F/P si en iyi menu oydu bana göre eskisehirde Bi BK ya gittigimde orada bulamamistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

quote:

Orijinalden alıntı: Son Of Hades

Tavuk dünyası. Hafif tuzlu ama tadı güzeldir.

Hocam tavuk dünyasında bir menü 17 lira. Biz iki kişi 15 liraya yiyoruz. Kişi başı 10 liradan fazla olmaz ki o bile fazla aslında 5 liraya karnımı tutucak bir şey bulsam keşke

Ev yemekleri yapan yerler uygundur. İzmir Optimumda Kayseri Mutfağı var mesela 2 çeşit yemek 12 lira.

Çok kötü durumumuz diyorsan dürüm - ayran yapın 10 lirayı aşmaz o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smuggled TR

Burger King`in 9.95 TL lik menusu var. Menunun ismi yok. 9.95lik menu deseniz verirler tika basa doyuruyo şahsen o fiyata en iyi menulerden biri o. 2 Tavuk burger 1 patates 1 büyük kola 1er ketcap mayonez veriyolar.

Bir de Hosta da 8.50 liralik 100 gr tavuk döner menu var.

Patatesi BK ya gore baya küçük ama yarim ekmek doner gözü doyurmuyo gibi gözükse de baya doyuruyor. Yaninda da orta boy kola veriyorlar. Doyurucu bi menu.

Bu arada BK nin bahsettigim menusu başka sehirlerde olmayabilir. Daha onceden BK da Chipotle diye bi menu vardi Ankarada F/P si en iyi menu oydu bana göre eskisehirde Bi BK ya gittigimde orada bulamamistim.

Aynen hocam bundan yemiştim. İsmi yoktu menünün kapıdaki menü demiştim 9.95 lik olan mı demişti kasiyer :D Fiyat performans olarak güzel ama aslında konuyu açmaktaki amacım 10 liradan uyguna karın doyurulabilir mi bunu öğrenmekti. Döner yiyemiyorum midemi bulandırıyor ne kadar güzel olsa da

• Popeyes e gidiyorsun.Masalarda milletin yemeğinin yanında kalan fiş buluyorsun.Ardından o fişin en altındaki koduwww.bencepopeyes.com a girip anketi doldur sana kod veriyor.O kod ile istediğin menü yanında bedava tavukburger menü veriyor.Yine gidip o 15 liraya 2 li tavukburger menüyü alıyorsun yanında da bu kodu veriyorsun 1 tane daha tavukburger menü veriyor.Tanesi 5 tl ye gelmiş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

Popeyes e gidiyorsun.Masalarda milletin yemeğinin yanında kalan fiş buluyorsun.Ardından o fişin en altındaki koduwww.bencepopeyes.com a girip anketi doldur sana kod veriyor.O kod ile istediğin menü yanında bedava tavukburger menü veriyor.Yine gidip o 15 liraya 2 li tavukburger menüyü alıyorsun yanında da bu kodu veriyorsun 1 tane daha tavukburger menü veriyor.Tanesi 5 tl ye gelmiş oluyor.

Yanında kod mu veriyordu :((( bilseydim hep öyle yapardım ya haberim yoktu. Burgerking de yanında kod veriyor ve internetten girerek ücretsiz menünün kola ve patatesini king boy yapıyorsun bunu yeni keşfetmiştim keşke popeyesınkine de dikkat etseymişim

• Cigkofte alabilirsin ucuz yemek olarak. Bu aksam mesela ucuz yemek olsun diye 2 tane 1tllik ogrenci durum yedim ben hem lezzetliydi hem de tikabasa doyurdu. 2tlye kapadim aksami(evde ayran vardi). Bir de adana/urfa/tavuksis durum de 10tlyi gecmez diye dusunuyorum yerine gore. 2 adet lahmacun da o sekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZhanChi -- 27 Mart 2017; 21:17:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.