Şimdi Ara

En iyi f/p bölümü ne sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence vet.200k yapıp mezun olduktan sonra klinik açabilirsen çok iyi durumda olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen seneler desen itü kktc bölümleri derdim. Tamamen şansa bağlı şaşırtıcı bir tercihti. Onun dışında istatistik, CTIS (infernix) ve Tıp derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 13 Temmuz 2024; 23:55:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalmadı şuan çoğu bölüm şişti. Bu sene ikinci öğretimler de kalktı bu sene yerleştirmeler çok sıkıntılı olacak bu kadar öğrenci nasıl olur bilmiyorum.

• Bu sene son kez ytü stat.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence de veterinerlik, çalışma alanlari çok fazla hayvancılık,evcil hayvan vs
    Ama dersleri baya ağır hem de 5 yıl herhalde,kpss için özel ders verdiğim bı veteriner vardı tıptaki gibi patoloji fizyoloji falan görüyorlarmis

• Odtü makina

Hala havacılık aşağısında olması gören gozler için ne büyük ibretler barındırır.

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    İtü kıbrıs kampüsü açıldı mı

• AlperenKRN A kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni girişliler kıbrısa gidecekmiş. Sonradan da sanırım istanbula gelme ihtimalleri varmış galiba 3. 4. Sınıfta

• Maden

• Bence tıp bu aralar fp diyebiliriz.

• Katılıyorum. Eski 22k zamanlarında fp değildi ama şimdi alım fırsatı. Belki boğaziçi inşaat da fp denebilir şu an.

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    Nasıl oluyor o

İnan bilmiyorum. Garip garip söylentiler ve kararlar. Tamamen kıbrısta da olabilirlermiş yeni girişliler. Daha ortada kampüsleri bile yok millet ne yapacak acaba

• Sbü hamidiye bence , 8 k dan giriyon sanki tr 1.si olmuş gibi tüm kapılar açık ( devlet üni imkanları dahilinde ) . Bir sürü hoca var git akademik çalışma yap , bir sürü hastane var istediğine git takıl . 4 de çeşitli hastane imkanları , 5 de tr nin en iyi hastanelerinde staj . İntörnken yine çeşitli hastaneler , istediğin hastanede seçmeli stajlar. Nasıl türkiye dereceleri medipolde çeşitli imkanlara sahipse , sbü hamidiye de onun devlet üni versiyonu

itü x daü collab

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbulda oturmayan biri sizce bu imkanlar için sbü hamidiye yazmalı mı?

• TIP

• Bütün bölümler şişik a ben anlamıyorum her bölüm yükseliyor ilk 30kdaki hiçbir bölüm f/p değil şu an bence

• Bilkent ctis aşırı fp

• Sabancı ea

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.